Ali cni kad se to rasjecka, i podijeli na civilne i vojne žrtve slika se bitno mijenja o tome koje najviše stradao u BiH! Ali ono što sam ja htio da kažem svojim postom je vrhunac cinizma međunarodne zajednice!
Zar je toliko bitno da li je ubijeno 1000, 2000 ili 8000 hiljada ljudi u Srebrenici? Mozete li vi da zamislite kolike su to brojke, i kako to neko moze da nazove "oslobadjanje" Srebrenice.
Ti ljudi su ubijeni u ime neke ideologije, "Veliko-Srpske"; ili "Srbija do Tokija"; ili neke trece.Zar nije i sam Ratko Mladic rekao da ce se sad osvetiti Turcima za boj na Kosovu?!
Jednostavno, ja sebe ne vidim u toj politici i ideologiji, koja moze da opravda ovakav zlocin.Zbog toga je vazno da svi koji su i najmanje ucestvavali u ovom masakru moraju da odgovaraju, da se ne bi o Srbima pricalo kao o genocidnom narodu.
A da, a sto se tice drugih zlocinaca, i zlocinima nad Srbima, ja mislim da to nije nas problem... Ako muslimani slave oslobadjanje Nasera Orica, ili nekog drugog, to onda govori vise o njima samima, i to ce im se kad-tad obiti o glavu.
Nista drugo nego @igorexx nesto mi ti to Alijnu BHT(tvoju takozvanu) cesto gledas Da se nisi zaljubio
Off topic Pa gledam kad se plaća srpskim novcem od pretplate, a prikazuje onaj cirkus od Srebrenice čitav dan! Jednostavno ti Srebrenčani su bili na pogrešnom mijestu u pogrešno vrijeme i to je to! Nakotićete se vi još više nije to ništa!
Jednostavno ti Srebrenčani su bili na pogrešnom mijestu u pogrešno vrijeme i to je to! Nakotićete se vi još više nije to ništa!
Hehe bas se sjetih nesto nekada davno sto sam procitao (roman-Bosankog Kapetana Husein Gradascevica 1823god skoro pretvoreno u predstavu Godine prevare )vezano za ovo tvoje izlaganje Pa odlomak Citat: "Bosnjaku trebaju dvije glave jedna da joj kasapin sjece druga da gleda kako se kontrlja.(Nastavak)..ali neka, neka narode moj, neka prodaje fukara, neka prodaje ukradeno, jer ne mogu oni nakrasti koliko Musliman ima, ne mogu oni pobiti koliko Muslimanka mati može roditi." Slobodno ti gledaj nisu to Srpski-dinari vec Bos-Konvertibilne Marke
@todorovicu e moj todore No Comment nadam se da je na moderaciji da odradi
« Poslednja izmena: 18. Jul 2006, 22:49:40 od Lafcina »
cg_ac ,ako si mogao da zakljucas topik o Seselju sa 32 st., zasto ne bi i ovaj ustaski, koji se nalazi na srpskom nacionalistickom forumu ? Evo mog skromnog doprinosa...
smjesno je ovo da u ovoj temi se vie blate zrtve nego sto se postuju, i onda kada malo dole pogledas na strani ima tema gdje se pita, kako dokazati svetu da srbi nisu genocidan narod ? pa kako ces ista dokazati pored ovakih tipova kao Гамбино
Ovo cu i jednom i drugom zadnji put da kazem, ako hocete svoje frustracije da iskazujete na forumu...saljite privatne poruke jedan drugom i ispravljajte krive drine, ili napravite forum za vas dvoje i svadjajte se do mile volje jer ja da vas trpim na forumu i jurim po temama mi ne pada napamet. Gambino kad se budes naucio zajedno sa gosn Savom da na pojedinim temama kao sto je cika Seki ne blebecete o svakojakim glupostima mozda je i preskocim sa nezakljucavanjem. Ali ne vi volite da prosipate slamu kako sve najbolje znate tako da vas opet molim batalite prepucavanja jer meni nije tesko da vas pratim i za vama zakljucavam teme samo nemojte da zakljucam previse jer cete oboje da izletite sa foruma. Tacka, kraj, zarez.....ko je shvatio shvatio. lock