Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne morate svaki put biti podjednako aktivni  (Pročitano 909 puta)
29. Jan 2009, 10:50:09
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Često se spominje da je u vođenju ljubavi dobro da su oba partnera aktivna, da oboje i primaju i pružaju, niti je u redu da neko samo na svoje zadovoljstvo misli, niti da jedno "radi", a drugo se samo "izvali". Sve je to u redu, samo se nekad pogrešno protumači, u smislu da "akcija" i uživanje oba partnera moraju u svakom trenutku da budu 50:50, što je, naravno, besmisleno.

Vođenje ljubavi nije nešto što se može unapred programirati, pokret po pokret (možda i može, samo to ne bi imalo smisla), niti u njemu stvari idu po principu "sad ću ja tebi ovo, a onda ćeš ti meni, zauzvrat, ono", niti je obavezno da u svakoj sekundi oboje budu podjednako fizički aktivni. Zvuči vam besmisleno da bi neko uopšte pokušao tako nešto? Ima onih koji malo previše bukvalno i previše "kao lenjirom mereno" shvate da nešto mora da bude obostrano.

U stvarnosti, to da davanje i primanje treba da bude obostrano, i da oboje treba da budu aktivni, uopšte ne znači da sve to svaki put mora istovremeno. Biće situacija kada je jedno od njih dvoje umorno, a drugo fizički ornije za više akcije, i tada će ono odmornije preuzeti inicijativu. Sasvim je normalno i da, ako su partneri tako raspoloženi, neki put jedno od njih dvoje samo leži i uživa, a drugi put (što može da bude i nekoliko dana posle toga ili i kasnije) ono drugo leži i uživa. Ili jedno od njih dvoje više voli da bude aktivno a da ono drugo bude pasivnije, dok ovo drugo baš voli da bude pasivnije, i onda se tako sasvim lepo uklope.

Važno je da seksualnim životom (i ne samo seksualnim, ali ovog puta govorimo o tome), ukupno uzev, oba partnera budu zadovoljna. A ko će kad tačno šta da radi i na koji način će doći do zajedničkog zadovoljstva stvarno ne može da se odredi digitronom niti da se unapred programira.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 20 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.