Leto, 40 stepeni, a gosti dolaze kod Piroćanca. Pozdravlja njih domaćin, i najzad on pita goste, koji umiru od vrućine: • I, ljudi, jeste li za neko osveženje? A gosti će, onako oduševljeno: • Može, može! Na to će Piroćanac: • Ženo, otvaraj prozore!
Pobio Piroćanac celu familiju i sada je na sudu. Pita ga sudija: • Zašto ste pobili porodicu? • Dođem ja kući s posla, uđem u spavaću sobu, kad vidim ženu pod komšijom. • ... i tada ste poludeli? • Ne. Rekoh, šta će žena, ja radim po ceo dan, uveče dođem umoran s posla, mora da se snalazi. Odem do ćerke u sobu a ona sa dvojicom, jedan odozgo, drugi odozdo... • E tad vam je puk'o film? • Ma jok. Rekoh, mlada je, mora sve da proba. Odem posle do sina u sobu, a on zavrnuo rukav, ruka poplavela, špric u veni... • I tad vam je pao mrak na oči? • Ma ne. Rekoh, mlad je, a droga je u modi. Al' kad sam video peć na trojku..
Dolazi Piroćanac kući, pa kaže sinu: • Sine, kaži dragička! • Dragička - reče sin. • Umalo da ti kupim patike!
Došao Piroćanac na benzinsku pumpu i kaže: • Sipaj mi 2 litre benzina i 1 kap ulja... A prodavac će njemu: • Hoćeš i da ti prdnem u gume?
[Edit by canelane: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 25. Feb 2007, 21:49:47 od canelane »