Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Број Срба У Хрватској???  (Pročitano 25268 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Dobro tako i mi necemo zaboraviti Zemun i Bosnu...

Ovim i definitivno potvrđuješ kod mene svoje ustaške simpatije .

Jeli definitivno,pa nekada je to sve bilo Hrvatska tako da mi netrebamo da odustajemo od toga,tu logiku je iznjeo Mistr. ...

A u ostalom Markoski,pa ti iovako gledas na sve Hrvate kao Ustase...sta se sada foliras kao eto utrdilo se,tebi ljudi i da neizjasne se u necemu opet su Ustase..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Било је јуче на Дневнику да се у Хрватску вратило око 50.000 избеглица.

И наглашено је да је онај број од 120.000 нереалан и нетачан!

A ja ti spike....gdje je to objavljeno...pa druze 70.000 izbjeglica iz HR ima jos u Srbiji to ti sve govori...i to nije izvjestaj od Hrvatske.

@Mistraeted...

Има 70.000 особа са статусом избеглице!!!

Осталих 200.000 избеглица из Крајине се не рачуна јер су добили српско држављанство или отишли у да живе у иностранство!!!

О каквом Земуну,БРЕ,ти причаш!!!
Срби у Хрватској живе у континуитету већ 700 година(погледај који је најстарији манастир у Хрватској и све ће ти бити јасно)!
Од када су Хрвати у Земуну??????!!!!!Можда у задњих 70 година!?И колико их има??!!Можда 2000!

Citat
Jeli definitivno,pa nekada je to sve bilo Hrvatska tako da mi netrebamo da odustajemo od toga,tu logiku je iznjeo Mistr. ...

Јесте то све некада била НДХ.Из ове твоје изјаве могу само да закључим да си велики присталица усташа!

« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 22:23:03 od Floydian »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Mozda su Hrvati Nemci, Austrijanci i Jevreji...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob

A ja ti spike....gdje je to objavljeno...pa druze 70.000 izbjeglica iz HR ima jos u Srbiji to ti sve govori...i to nije izvjestaj od Hrvatske.

@Mistraeted...

Осталих 200.000 избеглица из Крајине се не рачуна јер су добили српско држављанство или отишли у да живе у иностранство!!!

Срби у Хрватској живе у континуитету већ 700 година(погледај који је најстарији манастир у Хрватској и све ће ти бити јасно)!
Од када су Хрвати у Земуну??????!!!!!Можда у задњих 70 година!?И колико их има??!!Можда 2000!

Aha aha,dobro dobro ,po tvome je legitimno onda ako Vojvodina pripadne Madjarskoj i ako se oni za to u buducnosti budu borili,jer kada je vec ona bila Srpska,pogledaj u povijest pa cemo vidjeti...ja sam ako ti nerazumijes lijepo cu ti napisati,odgovorio samo na ono sto je Mistr. govorio da vizija RSK nikada ne smije propasti...znaci uvijek ce te imati teznju ka tudjem teritoriju,vi ste zivjeli 700 godina ali kao dio naroda,nikada to Srbija nije bila....zakljuci ti sta god zelis,ti ovako to mislis o svim Hrvatima pa po tome...isto je!

@Anea a mozda Srbi turci...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

@Mistraeted...

Aha aha,dobro dobro ,po tvome je legitimno onda ako Vojvodina pripadne Madjarskoj i ako se oni za to u buducnosti budu borili,jer kada je vec ona bila Srpska,pogledaj u povijest pa cemo vidjeti...ja sam ako ti nerazumijes lijepo cu ti napisati,odgovorio samo na ono sto je Mistr. govorio da vizija RSK nikada ne smije propasti...znaci uvijek ce te imati teznju ka tudjem teritoriju,vi ste zivjeli 700 godina ali kao dio naroda,nikada to Srbija nije bila....zakljuci ti sta god zelis,ti ovako to mislis o svim Hrvatima pa po tome...isto je!

Ни у једном свом посту нисам написао да Крајина треба да припадне Србији!

Само треба реално рећи неке ствари!Срби у Хрватској постоје(на жалост,сада у мањем броју) и увек ће постојати,без обзира колико је то некима овде тешко да прихвате.Исто тако треба рећи да су Срби у Хрватској грађани другог реда,тотално обесправљени,... .

Најреалније је да Срби добију неку врсту аутономије(културна,образовна и сл.) јер би се на тај начин смириле страсти на обе стране.Тиме Срби би очували свој идентитет,а Хрватска би показала своју демократичност.

Мислим,ако Санадер подржава Ахтисаријев план за независност Косова,нормално би било да Срби(који у Хрватској живе доста дуже него Албанци на Косову) добију аутономију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6630
Citat
A u ostalom Markoski,pa ti iovako gledas na sve Hrvate kao Ustase...sta se sada foliras kao eto utrdilo se,tebi ljudi i da neizjasne se u necemu opet su Ustase..

Moram da te pitam koliko imaš godina , veoma je bitno , da i ostali članovi foruma saznaju .
Nemam ja ništa protiv Hrvata , toliko da svake godine odem u Zadar i na Makarsku i Brač . I ne smatram ih kao ustaše već kao evropski i civilizovan narod , kao i sve ostale narode . Naravno ovde uključujem one normalne Hrvate koji ne ponavljaju Starčevićeve i Kvaternikove citate i parole , kao što si ti malopre uradio .
Prema tome dobro poradi na ponašanju i izražavanju .Jer čovek koji mrzi bilo koji narod , mrzi na kraju samog sebe .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob

@Mistraeted...

Ни у једном свом посту нисам написао да Крајина треба да припадне Србији!

Само треба реално рећи неке ствари!Срби у Хрватској постоје(на жалост,сада у мањем броју) и увек ће постојати,без обзира колико је то некима овде тешко да прихвате.Исто тако треба рећи да су Срби у Хрватској грађани другог реда,тотално обесправљени,... .

Најреалније је да Срби добију неку врсту аутономије(културна,образовна и сл.) јер би се на тај начин смириле страсти на обе стране.Тиме Срби би очували свој идентитет,а Хрватска би показала своју демократичност.

Мислим,ако Санадер подржава Ахтисаријев план за независност Косова,нормално би било да Срби(који у Хрватској живе доста дуже него Албанци на Косову) добију аутономију.

Vidis, a sta sam ja napisao tamo prije u jednom postu da sam za to da se svakom Srbinu vrati njegovo i da se vrati da zivi u Hrvatsku i da ima prava kao svako drugi...to sto se oni vracaju u podrucija gdje ni ti Hrvati nemaju bas mnogo naravno da i Srbi nece imati bog zna sta neki kvalitet zivota..ja neznam tko je ovdje negirao da Srbi postoje i da su postojali u Hrvatskoj ti mi to navedi od nekoga ovdje da je to pricao ovdje...nikada ja nisam za jednu autonomiju da damo Srbima,cemu ta autonomija sluzi,zasto niste prihvatili Z4 plan koji je nudio siroku autonomiju od strane HR i NATO saveza...niste htjeli a sada bi opet htjeli jeli!?

Nema autonomije,jer imate sva prava ovako,a i prije rata nije bilo tu autonomija niti bilo cega slicnog. Sami sebi ste autonomiju pokosili kada niste prihvatili Z 4 plan koji je veoma dobar bio za Srbe,samo tu nije bilo u pitanju neka autonomija nego pripajanje Srbiji....

@Markoski...da ja mrzim Srbe nebi ja isao svake godine u Srbiju,nego mrzim mi se sa ljudima pricati koji samo jedno forsiraju...imam 10 godina.I Markoski nemoj mi pricati molim te o ponasanju i izrazivanju,jer ovdje imas toliko tvojih sunarodnjaka koji pljuju po svemu zivome sto nije srpsko pa opet cutis i to tebi odgovara,oni su kao civilizovani kada se ismijavaju Srebrenici...da da!
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 22:56:19 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
pa druze 70.000 izbjeglica iz HR ima jos u Srbiji to ti sve govori...i to nije izvjestaj od Hrvatske.

Tako je. Jos "samo" 70 000 hiljada izbeglica sa neresenim stambenim pitanjem. Ostali su, kao sto je neko pre mene rekao, uzeo nase drzavljanstvo, zivi kao podstanar i ne planira da se vrati, recimo u Tuzlu.

I kako je moguce da si ti u Nemackoj bolje obavesten od nas ovde? Opet mnogo televizije?

Pljujes fasisticku NDH, a sad ne zaboravljas Zemun i Bosnu??!!??

Ovim definitivno potvrđuješ svoje ustaške simpatije.

I daj, lakse malo sa tim ogromnim citatima. Izdvoj sta treba, a ne ovako da tvoj post bude preko cele strane.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6630
Citat
@Markoski...da ja mrzim Srbe nebi ja isao svake godine u Srbiju,nego mrzim mi se sa ljudima pricati koji samo jedno forsiraju...imam 10 godina.I Markoski nemoj mi pricati molim te o ponasanju i izrazivanju,jer ovdje imas toliko tvojih sunarodnjaka koji pljuju po svemu zivome sto nije srpsko pa opet cutis i to tebi odgovara,oni su kao civilizovani kada se ismijavaju Srebrenici...da da!

Opet , za početak drago mi je što si priznao da imaš 10 godina . Malo sam iznenađen jer sam očekivao koju više  Smile .
No , gde sam ja to rekao da ti mrziš Hrvate , što ideš u krajnost i izmišljaš stvari . Iskreno mi je žao što želiš da komuniciraš sa mnom na taj način , ja tebe ne mrzim , niti nikoga ko je normalan i dobar čovek , volim čak eto i Hrvatsku jer je zemlja u kojoj sam se rodio . Imam pravo da mrzim sve one ljude koji podržavaju i javno na bilo koji način izržavaju fašizoidnu politiku , politku krvi i tla , bez obzira iz koje zemlje dolazila  . Na svojoj koži sam to lično osetio , prema tome , savetujem ti da malo spustiš loptu , jer nemam nameru da uopšte raspravljam o tome .
Moj stav povodom rata u Hrvatskoj i BIH je poznat , kao i stav o Srebrenici i još nekim srpskim zločinima . Nekoliko puta sam i reagovao , nemam nameru da svaki put se raspravljam i trošim uzalud vreme .
No , sve u svemu ja te pozdravljam i budi mi dobar i pre svega budi čovek u pravom smislu tereči .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Ovim i definitivno potvrđuješ kod mene svoje ustaške simpatije .

Hahahhaha, jao pa to je sjajno  Smile U wish ...  Smile (ne trebamo se pise odvojeno ... i na tvom jeziku)
I vratite se na temu ...
« Poslednja izmena: 22. Jun 2007, 00:18:28 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.