Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Britanac dječjeg lica postao otac sa samo 13 godina  (Pročitano 14600 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
 Smile Smile Smile Smile Smile dete pravi dete ko kod ciga... verovatno kod nas cige imaju bolje rekorde!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
brate,ja sam se odusevio ovim tekstom....... Smile Smile Smile Smile,Mene bi cale govnjvom motkom u glavu udarao dok ne umrem Smile....
Ahaaahahaha Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Znas me,Znam te !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 793
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.48
mob
SonyEricsson K610i
Jadno to dete
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Evropa bato...
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Roditelji trinestogodišnjeg oca zarađuju na skandalu
Autor: CDC/IB | Foto:Northfoto | 16.02.2009. - 05:00

Denis Paten, otac 13-godišnjeg Alfija Patena iz Istburna u Engleskoj, koji je dospeo na naslovne strane britanskih medija nakon što je dobio dete sa petnaestogodišnjom Šantel Stendman, pokazao je pravo lice u borbi sa svojom bivšom ženom oko toga ko će imati više koristi od ovog kontroverznog slučaja. Oboje žele da iskoriste priču kako bi zaradili što više novca od medija, a otac posebno prednjači u toj borbi.

Slučaj dvoje maloletnih roditelja izazvao je političke polemike o propasti morala u britanskom društvu. Kako su rasprave počele da se razbuktavaju, Alfijevi razvedeni roditelji Denis i Nikol započeli su bespoštednu borbu. U početku je Nikol optužila Denisa (45) da je prodao priču o njihovom sinu bez njenog znanja. Ali priča se da je u roku od 24 sata i sama počela da pregovara i da je postigla dogovor za petocifrenu sumu. Alfi je imao samo 12 godina kada je njegova devojka Šantel ostala u drugom stanju.
Denis je navodno rekao novinaru: „Voleo bih da ta beba nikad nije rođena, ali jeste. Alfi je suviše mlad, ali ja moram to najbolje da iskoristim. Zaradiću na tome što je više moguće.” Dok govori, njegov sin, koji izgleda kao osmogodišnji dečak, sklupčao se na zadnjem sedištu automobila i glasno plakao.
Denis, otac devetoro dece, razveo se od Nikol (43) pre dve godine nakon što ga je ona uhvatila u vezi sa jednom 19-godišnjakinjom.
Alfi je tokom proteklog vikenda stigao u kuću kod majke u Istočnom Saseksu nakon što je proveo noć kod Šantelinih roditelja. Nikol, koja je došla po njega i odvezla ga svojoj kući, stavila mu je kapuljaču na glavu i ugurala ga u kuću, želeći da izbegne fotoreportere. Alfi je ostao unutra ceo dan. Njegova majka kaže: „Sve je ovo vrlo uznemirujuće. Alfi ceo dan nije video bebu. Ne želim da dajem izjave.” Dečak, koji je mislio da mama priča sa prijateljem, doviknuo je: „Uradićemo to za 100.000 funti.”

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

useli se u moje srce,necu ti naplacivati kiriju...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 5530
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N95 8GB
Alfi možda nije otac, ima još sedam kandidata

Još jedan britanski tinejdžer tvrdi da je otac djeteta koje je rodila 15-godišnja Chantelle Steadman. Iako je 13-godišnji Alfie Patten za The Sun rekao kako je on otac djevojčice Maisie rođene prije nekoliko dana, News of the World objavio je da i 16-godišnji Richard Goodsell tvrdi da je otac.

Znam da bih ja mogao biti otac. Svi misle da jesam. Moji prijatelji mi govore da dijete ima moje oči, čak i moja majka to misli. Samo će DNK test pokazati što je istina. Ako sam ja otac, imam to pravo znati’, rekao je Richard. Tinejdžer je ispričao kako je sa Chantell često spavao tijekom tri mjeseca, upravo u razdoblju kada je ostala trudna. On sada zahtijeva DNK test kako bi se nedvojbeno utvrdilo tko je zapravo otac, piše News of The World. Prema pisanju tabloida The Sun, Alfie je već pristao na to.

‘Kada smo prekinuli, saznao sam da se Chantelle seksala s mnogim drugim dječacima koje poznajem, a kada je saznala da je trudna čak me i njezina majka pitala jesam li ja otac. Iako Alfie tvrdi da je on otac, baš i nismo sigurni u to , ispričao je Richard.

U redakciju News of The Worlda javio se još jedan dječak koji tvrdi da bi otac mogao biti on, a kaže da ih ima još. Treći mogući otac je 14-godišnji Tyler Barker koji kaže da je 15-godišnja Chantelle seks prakticirala s osam tinejdžera u vrijeme kada je začeto dijete.

‘Spavao sam sa Chantelle u njezinom krevetu. Seks s njom je najveća pogreška koju sam učinio. Da je bar nikada nisam upoznao. Sada se bojim da bih i ja mogao biti otac, a ja nisam jedini koji se toga boji. Dječaci su često ostajali spavati kod nje u njezinom krevetu’, ispričao je Tyler.

Podsjetimo, The Sun je ovaj tjedan objavio priču o 13-godišnjem Alfieju Pattenu koji je dobio dijete prije nekoliko dana. Dječak je rekao kako će se sada truditi više učiti te vjeruje da će biti dobar otac. 15-godišnja Chantelle rodila je djevojčicu za koju je rekla da ju je s Alfiem začela nakon njihovog prvog spolnog odnosa.

Izvor:Pincom 
IP sačuvana
social share
ako voleti znaci ziveti...onda voleti tebe znaci ziveti vecno....

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
tako mlada, tako promiskuitetna  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Osam tinejdžera u redu za očinstvo
R. Bulatović - 16.02.2009. - 01:30
Ovaj slučaj glavna je tema medija u Britaniji...
Priča o Šantal Stendman (15) i Alfiju Patenu (13) - britanskim tinejdžerima koji su postali roditelji - potresla je Britaniju, a juče je dobila obrt pošto je još jedan tinejdžer zatražio pravo na očinstvo. Ričard Gudsel (16) je, naime, rekao da je on otac devojčice Mejzi. Malo zatim još jedan dečak, Tajler Berker (14), potvrdio je da bi on mogao da bude otac.

OČEVI - Gudsel je, u intervjuu za internet izdanje časopisa „News Of The World”, rekao da je sa Stendmenovom bio u vezi tri meseca u vreme kada je beba bila začeta. On je najavio da će tražiti analizu DNK da bi dokazao da je dete njegovo.
- Svi moji prijatelji koji su videli bebu kažu da ima moje oči - precizira on.
Novinari su, međutim, došli do imena čak osam tinejdžera koji bi mogli da budu očevi devojčice koja danas puni sedam dana.
Tajler Berker je potvrdio da je imao seks sa Šantal, i da je, uz opasku da bi ga to užasnulo, teoretski moguće da je on otac deteta.
Porodica Stendman insistira da je njihova ćerka nevinost izgubila s Alfijem, kao i da je upravo on otac devojčice od 3,26 kilograma. Ovaj slučaj glavna je tema medija u Britaniji. Premda još deca, njih dvoje su najavili da će biti dobri roditelji, uprkos tome što su oboje nezaposleni. Da li je želja za publicitetom učinila da tinejdžeri stanu u red za očinstvo ili ne - pokazaće DNK.

Političari razočarani
O slučaju su progovorili i britanski političari, koji su redom ocenili da ovaj slučaj ilustruje kakav je kolaps društva nastupio u Britaniji. „Ne znam pojedinosti o tom slučaju, ali mislim da svi želimo da izbegavamo tinejdžerske trudnoće - izjavio je britanski premijer Gordon Braun. Konzervativac Dankan Smit bio je daleko pesimističniji - rekao je da je to „tragičan primer socijalnog propadanja“.

http://www.24sata.rs/vesti.php?id=45511

Raspali englezi...
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
dete od petnaest godina kresnulo 50 coveka  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 1100
Која курвештија,по фаци јој се види да је дегенерична...
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.