Што не закључају све теме о хрватској, много смарају са њима?!
Kombi, apsolutno slažem se! Za koji dan ostajete bez komada svoje zemlje ... ali, nekim vašima je zanimljivije sanjati i masturbirati, zbog trenutnih HR problema u pregovorima OK. svaka b. . . .a ima svoje veselje
al si ti bistar decko... :Dsto ne dodjes ovde,da te lepo cujemo?
Cuj sto ne dodje ...pa otidji ti kod njega kada vec zelis da se sretnes...
Covijek vam je samo lijepo objasnio da Srbija za sada ima opasno velike probleme...a Hrvatska ima probleme druge razine...mi se cackamo sa Briselom, a ubjedjen sam da ce Sanader da popusti i da ce opet Hrvatska ici svojim putem, meni je to presporo sto ova Vlada radi i bezveze ali ide se naprijed...
Ali da vam je lijepo kada se ismijavate na HR probleme to jeste i nemoj te sada poricati...recite joj kako je slatko vas vidjeti kako imate probleme i super!
Ali da vam je lijepo kada se ismijavate na HR probleme to jeste i nemoj te sada poricati...recite joj kako je slatko vas vidjeti kako imate probleme i super!
Боли нас к...ц и за хрватску и за хрвате и за хрватске проблеме.
Што не закључају све теме о хрватској, много смарају са њима?!
Kombi, apsolutno slažem se! Za koji dan ostajete bez komada svoje zemlje ... ali, nekim vašima je zanimljivije sanjati i masturbirati, zbog trenutnih HR problema u pregovorima OK. svaka b. . . .a ima svoje veselje
al si ti bistar decko... :Dsto ne dodjes ovde,da te lepo cujemo?
Cuj sto ne dodje ...pa otidji ti kod njega kada vec zelis da se sretnes...
Covijek vam je samo lijepo objasnio da Srbija za sada ima opasno velike probleme...a Hrvatska ima probleme druge razine...mi se cackamo sa Briselom, a ubjedjen sam da ce Sanader da popusti i da ce opet Hrvatska ici svojim putem, meni je to presporo sto ova Vlada radi i bezveze ali ide se naprijed...
Šta ti je to razina,pogledaj jezike ovoga foruma.,molim te,piši na Srpskom ili Engleskom.Ja ne razumem taj jezik,jel to Češki,Slovački...
I šta njega boli da li Srbija ima probleme,što,da se nije zabrinuo.
I ismejavamo Hrvatske probleme na Srpskom forumu,pa nisi valjda mislio da se saosećamo sa vama.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Ponovio je i zahtev EU da Hrvatska odustane od primene ZERP-a (Zaštićenog ribolovno-ekološkog pojasa) na članice EU Italiju i Sloveniju, da sa Slovenijom reši pitanje granice
ma ja slovencima ne bih dao jednu ribu da udjem u EU.