Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 00:38:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Breaking Bad  (Pročitano 181092 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
svaka osoba koju si naveo je donekle i zasluzila da umre jer je bila uvucena u celu tu pricu (kao sto je i on sam zasluzio, poput svih njih).. ok, sem dzejn za ciju smrt nije direktni krivac ali kao da jeste.
otrovao je dete znajuci da ce se 100% oporaviti.. e al majkova smrt mi nije najjasnija, tj skroz sam zaboravio sta se desilo sve oko te scene i zasto ga je ubio.

zasto mislis da glumi da bi spasao henka? i sam spominjes kako je reagovao kad je video novac na slici, a onda taj isti novac daje da bi spasao nekog ko zeli da ga raskrinka.. do cega mu je onda vise stalo, do henkovog zivota ili novca?

Znao je da će dete da se oporavi, i zbog toga je to opravdan postupak? Majka je ubio jer mu je to postalo k'o dobar dan, a mrtav hladan je gledao kako Džejn umire, i još je to sad rek'o Džesiju bez trunke nekog sažaljenja i osećaja krivice. Pa i onaj dečak kog je Tod ubio kad su pljačkali voz. Džesi je na primer rek'o Solu da jedan deo njegovih para pošalje Majkovoj unuci, a drugi deo roditeljima tog klinca.

Ne mislim da glumi da bi spasao Henka, već da je potpuno idiotski da zbog toga neko smatra da je on na bilo koji način dobar čovek, i simpatično ljudsko biće. On je isključivi krivac što je Henk mrtav, a to što pokušava da ga spase ga čini samo psihopatom i sociopatom koji nije mentalno oboleo.
ja mislim da je dzesi kriv zato sto je henk mrtav i zato je i volt rekao dzesiju za njegovu dzanki devojku koja je umrla
volt smatra da je dzesi kriv za henkovu smrt i zato nije osecao ni trunku sazaljenja prema dzesiju kada su se momci iz bratstva spremali da ga ubiju

Vol'o bi da znam kako je Džesi kriv?
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
da je dzesi otisao sa onim likom sto pravi novi identitet nista od ovoga se ne bi desilo
dzesi je kriv za henkovu smrt
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Citat
Vol'o bi da znam kako je Džesi kriv?
Умммм, тако што је незрео, често глуп,  а скоро увијек надуван.  Smile

Aaaaaa možda ima nečega u tome. Giligan je bajagi poznat po takvim stvarima.

Citat
А нуспроизвод свођења рачуна с њима је избављење заблуделог сина.
Možda je malo oladio glavu nakon 6 mjeseci, ali ovo je lik koji ga je izdao i u neku ruku doveo do toga da Henk zagine. I to nakon svih sranja koja je pretrpio velikim dijelom i radi njega. Realno, samo priznanje za Džejn ti govori koliko želi da ga uništi.
Било како, њихови путеви ће се сигурно укрстити још једном.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
da je dzesi otisao sa onim likom sto pravi novi identitet nista od ovoga se ne bi desilo
dzesi je kriv za henkovu smrt

Volter je razlog zbog kog Džesi nije otiš'o s tim likom. Znači, Volter je kriv za Henkovu smrt.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
dobro ako ti kazes  Smile

sad sam se setio necega
sta je sa debelim
henk mu je rekao da ceka dok se on ne vrati  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2013, 23:08:08 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Не знам за вас, али ја Волтера толико готивим па да не знам шта уради остао бих на његовој страни.

Појма немам шта ће сад да се деси. Две епизоде до краја а он оде у оном ауту ко зна где са новим идентитетом. То је могао да буде крај, један лош крај. Верујем да ће ови успети извући из Гудмана где је овај отишао и да ће кренути на њега. Типујем да ће га Скајлер убити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Samo retki nađu retke.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 514
Zastava Novi Sad
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Apple iPhone 6s
Не знам за вас, али ја Волтера толико готивим па да не знам шта уради остао бих на његовој страни.

Појма немам шта ће сад да се деси. Две епизоде до краја а он оде у оном ауту ко зна где са новим идентитетом. То је могао да буде крај, један лош крај.
U 9-oj epizodi 5-og serijala postoji flash forward, gde se vraća WW i uzima iz svoje napuštene kuće otrov iza utičnice... Znači da će nekog otrovati...

http://vimeo.com/60132734

Pogledajte početak ove epizode! Neke stvari će vam verovatno biti jasnije.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2013, 00:10:27 od VanGuaRdE »
IP sačuvana
social share
Love to be loved.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Bilo bi fer da ga Dzesi ubije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Не знам како није искомадао оног Џесија...ја би га да сам на  његовом месту секо месец дана...
« Poslednja izmena: 17. Sep 2013, 17:12:54 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 00:38:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.