Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:50:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bravarski pomocnik Joska Broz  (Pročitano 60062 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
SonyEricsson 
pa kažem da je tito bio dobar za srbe...koliko njih je spasio od budućeg genocida, plus obezbedio velik % srba u vojvodini.

је ли отпаду...смета ти велики број срба у војводини? Smile  сели се Smile

mrgi..mnogo sereš.
ja samo iznosim činjenice.
da mi išta smeta ovde, ja bi već imao mađarsko državljanstvo što oni sad dele naveliko, i već bi hbio tamo ili na zapadu...štaviše...ne smetaju mi ni takvi kao ti, koji bi proterao, ubijao, koji mrzi svakog ko ne razmišlja kao on...

izgleda imaš probleme sa komuniciranjem...trebao bi da posetiš stručnjaka.
normalni, civilizovani i kulturni  ljudi, makar sa kim pričaju, ne oslovljavaju ga kao "otpad" ili "potomak fašističkih koljača"...
sve što kažeš, samo govori o tebi.
znači ni ti nisi ništa bolji od šiptara koje si nazvao životinjama i necivilizovanima...

Citat
Војводина је и пре ДСР била у Србији тако да то ништа не мења... и није их нико спасио од усташког геноцида јер он се већ десио од 1941 до 1945 године, дакле пре колонизације Крајишника у Војводину. Једино је вероватно да би да су остали у Крајини били протерани деведесетих.
to sam rekao i ja...možda nisam bio baš najjasniji.
s tim što su oni došli u vojvodini, bili su sačuvani od 'oluje'.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2011, 12:36:45 od digiman »
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
pa kažem da je tito bio dobar za srbe...koliko njih je spasio od budućeg genocida, plus obezbedio velik % srba u vojvodini.

је ли отпаду...смета ти велики број срба у војводини? Smile  сели се Smile

mrgi..mnogo sereš.
ja samo iznosim činjenice.
da mi išta smeta ovde, ja bi već imao mađarsko državljanstvo što oni sad dele naveliko, i već bi hbio tamo ili na zapadu...štaviše...ne smetaju mi ni takvi kao ti, koji bi proterao, ubijao, koji mrzi svakog ko ne razmišlja kao on...

izgleda imaš probleme sa komuniciranjem...trebao bi da posetiš stručnjaka.
normalni, civilizovani i kulturni  ljudi, makar sa kim pričaju, ne oslovljavaju ga kao "otpad" ili "potomak fašističkih koljača"...
sve što kažeš, samo govori o tebi.
znači ni ti nisi ništa bolji od šiptara koje si nazvao životinjama i necivilizovanima...

Citat
Војводина је и пре ДСР била у Србији тако да то ништа не мења... и није их нико спасио од усташког геноцида јер он се већ десио од 1941 до 1945 године, дакле пре колонизације Крајишника у Војводину. Једино је вероватно да би да су остали у Крајини били протерани деведесетих.
to sam rekao i ja...možda nisam bio baš najjasniji.
s tim što su oni došli u vojvodini, bili su sačuvani od 'oluje'.

па ти си овде онај који подржава кољаче а не ја Smile  ти говориш о неком спасу од олује...за тебе олуја изгледа није злочин над србима? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
SonyEricsson 
Citat
па ти си овде онај који подржава кољаче а не ја Smile  ти говориш о неком спасу од олује...за тебе олуја изгледа није злочин над србима?
izvrćeš mi reči.
ja sam rekao da tito sa kolonizacijom (unapred) spasio srbe od tuđmanove oluje...ovako su proterana 200000 srba, a da posle '45-e nisu kolonizovani, onda bi '95-e bilo dvaput više ubijenih i proteranih.
a ako po tebi to znači da ja podržavam ustaške zločine u dsv i devedesetih, onda kod tebe stvarno nešto nije u redu...ili me jednostavno provociraš.
ali koji qrac se ja mešam ovde? to moraju srbi i hrvati rasčistiti...
« Poslednja izmena: 30. Avg 2011, 12:53:12 od digiman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
digiman,
šta su to ustaški zločini u devedesetim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia 2610
digiman,

da li si ti PR Kosorove, pre toga Tudjmana pa se ovako ponašaša na forumu ili si zaista malouman pa ne znaš za sve zločine pa i osudu vaših domovinskih generala za genocid  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
zločina je bilo samo taj pojam ustaški je neprihvatljiva .Branitelji vukovara nisu ustaše,ili Dubrovnika.
Jedino ako se rato vodija između ustaša i četnika onda može.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
zločina je bilo samo taj pojam ustaški je neprihvatljiva .Branitelji vukovara nisu ustaše,ili Dubrovnika.

Што се фолираш Боро? Па теби импонује када те неко ослови са "усташа". Познато је да су још пре избијања сукоба тј. пре 1991 године сви Срби називани четницима, да би се та пракса наравно наставила и у време рата где су "великосрпски и ћетнићки агресори" константно тако називани, као и читав српски народ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
do 1991 ne,ali poslje da,kao i vaš naziv za nas ustaše.Sve jasno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
SonyEricsson 
digiman,
ja nisam ni profesor, ni akademik, štaviše ni srpski mi nije maternji, pa ako se izražavam na pogrešan način, primite moje veeeeeliko izvinjenje.
možda sam hteo napisati "a ako po tebi to znači da ja podržavam ustaške zločine u dsv i ubijanja i proterivanja devedesetih,", ali nisam hteo mnogo trošiti tastaturu.
mada ja lično mislim da zločin, ubijanja i proterivanja je svakako za osudu, bez obzira kakav mu je atribut: hrvatski, srpski, ustaški ili četnički.
 ja sam bio u jna na odsluženju vojnog roka u kumanovo, pa su nas prebacili na kordun, i naravno slušali smo radio karlovac...svaki dan po petnaest puta čuli smo da ih napada "srboćetnićka" armija.
kakva "srboćetnićka" armija?!
to može biti
Citat

jbt stvarno nisam normalan...stojim između srba i hrvata, a umesto da se međusobno pokolju, svi pucaju na mene  Smile

bolje da ja iskoristim ovo toplo vreme i da odem na odmor u puli...i pošto smo kod broza, hteo bi još jednom na brionima, ako još nije prodat Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
do 1991 ne,ali poslje da,kao i vaš naziv za nas ustaše.Sve jasno

Боро, Срби су у Крајини од својих комшија називани четницима у пежуративном смислу и 1990 и 1991 године, а у рату се то подразумевало. Камо среће да су Срби кроз историју стајали под један барјак, нпр. онај четнички, не би им се десила ни 1941, ни 1991. Ваша срећа!

Само ово да разрешимо... Апсурдно је то што сте Србе са тих простора називали четницима, а у барем 80% случајева су њихови преци били у партизанима или су били послератни комунисти, јер процентуално је код српског народа у Крајини током ДСР број четника био доста низак. Док је код вас проценат усташа био далеко већи. Највећи број Хрвата и покатоличених Срба су били потомци усташа и домобрана, свега 20% партизана, буди искрен, немој да се лажемо, наравно тај проценат се повећао после 1944 године када је почело масовно пресвлачење униформи.

Тако да сте ви погрешно потомке српских партизана називали четницима, тј. нисте погрешно већ онако како их ви и видите... из само вама знане патолошке мржње која тиња од почетка 20-ог века.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2011, 17:30:12 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:50:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.