molim upućene za malu pomoć moj bivši dečko ima starijeg brata blizanca i radeći njegovo natalni horoskop mal om ise toga slagalo, počevši od samog ascedenta koji je padao u lava, koji bi nejga mogao opisati ali po mom mišljenju neodgovara, međutim na jednom sajtu sam naišla na objašnejnje kako se za blizance drugačije gleda horoskop, da se mlađi blizanac gleda kroz 3 kuću, točnije da je vrh 3 kuće u biti ascedent mlađeg brata. Kada sam ntako napravila ascedent mu je pau u djevicu i mars došao u konjukciju s ascedentom što opisuje njegov mladež na licu međutim čije se vrijeme rođenja uzima? od starijeg brata pa se blizanac posmatra kroz 3 kuću ili je isto i kada se uzme vrijeme mlađega brata pa je stariji brat prva kuća a malđi 3?
Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.8
julianna, za sva pitanja vezana za astrologiju ili tumačenje već postoje teme. Pregledaj malo top teme i obrati pažnju gde možeš postaviti pitanje (moženpr. u astro obdaništu, ili tumačenje natalne karte..is l.)
p.s. ova tema je bila zaključana par dana ali s obzirom da ljudi smtraju da je tema zanimljiva, otključavam. Slobodno komentarišite
« Poslednja izmena: 21. Nov 2006, 13:55:05 od Makishon »
ja se prvo ispričavam zbog nereda koji sam unijela ovom temom ali kak osam nova nadam se da ćete mi svi oprostiti
s obzirom da sam u međuvremenu saznala odgovor na ovaj podforum želim to podijeliti s vama
uzima se uvijek vrijeme starijeg blizanca a mlađi se posmatra kroz njegovu 3 kuću tj. vrh 3 kuće je Ascedent mlađeg brata, iz čega dalje proizlazi da je 4 kuća starijeg brata 2kuća mlađega i tako dalje
Da logicno,hvala ti shto si ostavila svoje saznanje,moze i drugima biti korisno.Meni su ti blizanci po rodjenju,ovdje ne mislimo znachi na astro znak Blizanca,zagonetka
Interesatno je kako u vecinu sluchajeva blizanci ilice i imaju slichne zivote. Uglavnom se ne odvajaju, od tri primera blizanaca koliko znam 2 su ono, jedan na drugog mnogo lice, stalno su zajedno , ne odvajaju se i imaju slichan nacin zivota, slichne stvari.. sve uglavnom rade zajedno. Dok jedan par ne lici al opet imaju slichne zivote...itd..