Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Branko Bošković se vraća u Zvezdu?  (Pročitano 1879 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Boskovic je igrao odlicno neposredno pred odlazak iz Zvezde. U kakvoj je sada formi ne znam, ali ako je u onakvoj u kakvoj je bio pred odlazak, ja se veoma radujem njegovom povratku.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Slazem se da je Jankovic mnooooogo bolji od Boskovica (Plus je i mladji).

A sto se tice prodaje Jankovica, zar ga nije trazio porto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ma kao traze ga Valensija, njega i Vukcevica i jos neko, ali to je ono, ako moze za male pare pa da greje klupu. Jankovic jeste potencijal, ali kako je odigrao poslednja dva derbija, ja bih ga poslao na kaljenje u jedinstvo iz uba jedno godinu dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Kakvo kaljenje decko ima mali pad u formi i sad ga svi osudjuju. Pa ljudi ovo nasa liga nije toliko jaka i igraci su pod manjim pritiskom i pad u formi je normalna stvar, pogotovo kod mladjih igraca. Decko ce biti vrhunski igrac samo polako, i treba ga sacuvati u zvezdi jos koju sezonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pa i Boskovic je tako smrdeo u Zvezdi i kostao nas jako mnogo. Onda je poceo konacno da igra i odmah su ga prodali. Zvezda ispade sada neko obdaniste za igrace. Pa valjda u Zvezdi treba da igraju zreli igraci, a ne da se u njoj kale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nesto se ne secam da je mnogo dobro igrao, jeste pogodio par suteva, ali to ga ne cini nesto narocito kvalitetnim.. uvek je bio nepodnosljivo spor.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Jankovic sigurno netreba da ide na kaljenje nigde. A Boskovic bi dobro dosao za konkurenciju, a da igra pre njega, tesko skroz tesko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Citat
Ne mislim, covek ima ugovor do 2009, nema tu sta da se misli. + sto i nema neku previsoku cenu da bi se uzimale pare od obestecenja.

Ne bi bas rekao. Posle Vukcevica Jankovic je igrac koji trenutno najvise vredi u nasoj zemlji (oko 7 miliona evra)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne znam na osnovu cega vredi toliko? Na derbijima su ga skauti videli i bili razocarani, a sem par lepih akcija nije pokazao nista sto bi toliko kostalo. Definitivno ima potencijala, ali ta cifra je za mnogo jace igrace od njega...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Interviju sa Boskovicem:

Mogući povratak Branka Boškovića u Crvenu zvezdu izazvao je veliki broj različitih komentara. Od dolaska Vahida Halilhodžića, Bošković je imao problema u Parizu, bez objašnjenja mladi Budvanin je preseljen na tribine i prepušten zaboravu, sve do pre dva dana kada su francuski mediji objavili da je Bošković na putu povratka u Crvenu zvezdu.

“Mogu Francuzi da pišu šta hoće, ali kada se bude poveo razgovor o mom odlasku ili ostanku u PSŽ-u, odlučujuću reč daćemo moj menadžer i ja, “ kaže Bošković, “Šansa za povratak postoji, ali to se može dogoditi jedino na zalasku karijere. Imam ja još mnogo toga da pokažem u inostranstvu, jer sam praktično tek počeo da pravim karijeru izvan granica naše zemlje. Osim toga, moram da razmišljam i o egzistenciji, koju neću obezbediti ako se vratim nazad.”

Kada će se znati da li odlazite iz PSŽ-a i gde?“Ništa se ne zna. U klubu je sve promenjeno. Došli su novi ljudi u upravu, novi predsednik, ne zna se ni da li će ovaj aktuelni trener ostati ili će poverenje dobiti neko drugi. Moram da sačekam da se klub konsoliduje, pa da započnem razgovore. Što se tiče mog statusa, ja sam u izvanrednoj situaciji.

Imam čvrst ugovor, a to znači da sam kao i svaki drugi profesionalac u Francuskoj, sa finansijske strane, zaštićen kao beli medved. Problem počinje od činjenice da se meni igra i zato mi je želja da promenim sredinu.”

Da li vam je trener rekao zašto niste u prvom planu?

“Nije mi to objasnio ni onaj što je govorio moj jezik, ne očekujem ni od Furnijea. Postignem dva gola u Kupu Francuske protiv Marselja, pa me nema nigde nekoliko meseci.”

Izgleda da Halilhodžiću ne želite ni ime da spomenete?

“Pokušavam da sve što je ružno potisnem i zaboravim. Ne mrzim Vahida, niti osećam potrebu da mu se svetim tako što bih ga nazivao svakakvim imenima. Na njegov zahtev došao sam u Pariz i zato mu se zahvaljujem. Šta mu se posle toga desilo u glavi, ne znam, ali bih voleo da mi jednog dana kaže.”

U situaciji kada je neizvesno kako će se dalje razvijati vaša karijera, kako vam prolaze dani u Parizu?

“Redovno treniram, ispunjavam svoje obaveze iz ugovora. Baš je danas došao red na mene da se posle treninga družim sa decom, našim navijačima. Pored takvih stvari, odvojim vreme i za druženje sa saigračima. Savladao sam jezik, upoznao grad, zaista mi je lepo ovde,” zaključio je Bošković.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.