Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 11:49:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brankica Stanković... Heroj/Izdajnik ?  (Pročitano 12230 puta)
09. Jun 2007, 03:49:15
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Zanima me sta misli vecina o radu doticne osobe,ako izuzmemo cinjenicu da celo ministarstvo pravde sa sve policijom svake nedelje ceka emisiju da im doticna kaze sta dalje da rade sto bar meni postaje komicno.Dakle dali je za vecinu narodni heroj/pravi novinar itd... ili strani placenik/olicenje zla...
Dali mislite da pozitivno doprinosi ovoj drzavi/drustvu ili negativno ?

« Poslednja izmena: 09. Jun 2007, 03:50:49 od eizo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
dali se pise odvojeno ovako "da li" Smile
sto se doticne tice gospodja ili gospodjica radi na U92 tako da....nemam bas neki komentar na njen rad, sta ja znam neke politicare je ubola u zivac a pojedine teme su joj bile toliko glupe da me je bilo sramota sto gledam!
Heroj ili izdajnik? pre bih rekao neretnica u zlu vremenu koja kao curka mora da guta sta joj se servira veliko je pitanje da ne radi tamo gde radi koju bi emisiju vodila na nekoj drugoj televiziji i da li bi nesto i vodila. Ja ne mogu da se odlucim izmedju ove dve opcije Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D780
Mislim da je pitanje glupo postavljeno. Kako novinar moze biti heroj ili izdajnik?!?
Verovatno se na ovoj temi ocekuje da "patriote" vicu: "Ua B92" a "izdajnici": "Zivelo slobodno novinarstvo".
Ali dobre su ove zadnje emisije koje govore o tome kako je mali Marko "pusio" slepere cigareta nedeljno.
Dakle novinar kao i svaki drugi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Uobrazena, nadmena, neprofesionalna - kao i vecina novinara na B92 misli da je i tuzilac i sudija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson 
Ма најобичнији олош од жене!емисија ко емисија има потенцијала,ал не на начин на који она то ради!Па та жена тужи и пресуђује,хапси а иза свега тога нема неке чвврсте доказе-углавном се своди на рекла казала!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Ni heroj, ni izdajnik, vec novinar....
Neki ljudi grade karijeru pisuci o gacama JK, neki o mahinacijama Marka Milosevica... sve je to stvar izbora...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC 
Ma istripovana tetka!Najace je bilo ono kada je pre neko leto jurila onog lopova Hadziantica kada ga je videla na nekoj jahti i trazila mu da joj kaze cija je jahta,kad je kupio jahtu...bla,bla...
Bolje da je u zutoj stampi tu bi tek napravila karijeru!
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ко је Бранкица Станковић?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC 
Ко је Бранкица Станковић?

hehe! Smile
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Branika "jadica u mozak" jer joj je ispran na instruktazama po SAD.
Shvatio sam da ljudi mogu da mrze druge-to i razumem .
Ali da neko mrzi, iz dna duuse svoju zemlju-to nikako. To je nesto najogavnije i najbolesnije-kao mrzeti rod rodjeni  i svoju porodicu.
Medjutim ona nema savesti nego nadobudna ku*ka zeli pare. Na pogresan nacin - po mom misljenju ih zaradjuje. Moze se zaradjivati i posteno,  ali na mrznji prema svojoj zemlji - nikako-pa makar i gladovao i bedovao ceo zivot .
Uostalom svi znate da ona radi u "visokoprofesionalnoj, objektivnoj -evropski i demokratski " orijentisanoj televiziji B92.
sama cinjenica govori o tome koji je ona lik .
Treba da ode na ispiranje mozga- ali ne u SAD, CIA-u i slicne "bastione" "demokratije svetskog poretka ".
Tolika mrznja izbija u svakoj emisiji da to nije normalno . Setite se i kada je koju emisiju radila i objavljivala.
Neka mi neko kaze da je sve to radjeno "slucajno" .
Bas bih voleo da vidim njenu profesionalnost i njernu posveecnost poslu- da uradi emisiju o duvanskoj mafiji i Stanku Suboticu . finansijeru DS, kumu Zorana Djindjica i avionima, kamionima i ostalim detaljima ove afere.
Tada cu, mozda poceti da menjam misljenje o njoj.
Dotle ona je isprani mozak koji ne treba Srbiji.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2007, 18:15:28 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 11:49:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.