Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:44:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Branka Nevistic  (Pročitano 298766 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Ipak je to kurir, tako da je info 100 posto tacna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nisu slagali da se šeta kejom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
ovaj bilznismen izgleda ko da ima 69
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
jebote kuda ovaj svijet ode, svakoj skoro ženskoj samo na pameti da se uda za nekog biznismena ili fudbalera, kao da niko drugi ne postoji Smile tako da i ova dronfulja samo na to misli, serem joj se na sav novac koji će dobiti kad se uda za tog Branislava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Ja ratujem sam

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 471
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
A ti ne bi volio da se vozikaš u mečki, pa brodićem krstarenje do Grčke, pa malo London,Pariz,Rim... pa malo na svjetsko prvenstvo u Afriku, pa malo na trke formule u Bahrein, pa u Brazil na Kopakabanu...? A Smile?
IP sačuvana
social share
"Svet može da bude samo u meni. Izvan mene,to nije moje"
David Albahari
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
A ti ne bi volio da se vozikaš u mečki, pa brodićem krstarenje do Grčke, pa malo London,Pariz,Rim... pa malo na svjetsko prvenstvo u Afriku, pa malo na trke formule u Bahrein, pa u Brazil na Kopakabanu...? A Smile?

volio bih naravno, ali koji će mi kurac osoba pored mene koju ne volim, a i takve veze u većini slučajeva vrlo brzo pucaju.  tako da ja to što se tiče mene nikad ne bih izabro, al eto ova dronfulja hoće i neka joj nek uživa mjesec-dva a posle toga će je šutnuti i naći neku drugu droljicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
ovaj bilznismen izgleda ko da ima 69

Pa sez,
nije coveku lako, ima briga i stresova koliko hoces. Nije bas lako biti tako uspesan biznismen, a pazi sta o njemu moze da se nadje na internetu:

"Branislav Grujić je jedan od najuspešnijh srpskih biznismena koji radi van Srbije. Predsednik je kompanije PSP - Farman iz Ženeve, čija je osnovna delatnost građevina i u kojoj je stekao visoki rejting zahvaljujući pre svega velikim poslovima u Rusiji, ali i razgranatoj mreži predstavništava u Belgiji, Švajcarskoj, Italiji i Srbiji.

Bivši asistent na Mašinskom fakultetu u Beogradu Branislav Grujić otišao je iz Srbije, sredinom devedesetih, kada se država raspadala u Rusiju i započeo biznis u građevinarstvu. Danas je suvlasnik kompanije “PSP-Farman”, koja spada u pet najvećih komercijalnih firmi u Moskovskoj oblasti koja je izgradila više od million i po kvadrata poslovnog i proizvodnog prostora, a u sezoni zapošljava 7.000-8.000 radnika.
...
Pre nekoliko godina je sa inostranim partnerima kupio drvni kombinat u Sremskoj Mitrovici sa namerom da u domovini razvija biznis.Vlasnik je ili suvlasnik Jugodrva, Centrotekstila, Jugošpeda, Faringa, Unioninvesta.

Godišnje izgradi od 180.000-240.000 M2 prostora različite namene. Kompanija u svakom trenutku za poznatog kupca realizuje između 15 I 18 projekata.U ovom trenutku developerski preko 400000 M2 u Moskvi I Piteru.

Godišnji obrt kompanije je preko 350 miliona dolara.
...
Iako bi mnogi želeli da ga vide u politici, on ističe da još nije vreme za veći poltički angažman jer, kako kaže, u biznisu još nije uradio sve što je naumio.

Branislav Grujić je potpredsednik Srpsko-američkog centra i potpredsednik Upravnog odbora Asocijacije privrednih komora Rusije I Srbije."

Sta mislis sez, ali iskreno i realno, koliko ce zena dati prednost nekom fizicki milion puta bolje izgledajucem muskarcu, koji mesecno zaradi 500 do 600 eura, a ne ovom ciki? I ne pricam samo o zenama koje su prosle 4. deceniju kao Branka, nego i mlade devojke od 20+ godina...

Ima na web portalu tabloida Svet, rubirika Gossip Girl, u kojoj se jednom nedeljno u petak u podne, objavljuju pikantne pricice o nasim javnim licnostima, naravno bez navodjenja imena. Onda se citaoci igraju pogadjanja o kome se u kojoj prici radi. Evo dve pricice, u kojima su citaoci gotovo u 100% komentara prepoznali Branku:

Izvor WEB portal Sveta, objavljeno 26.02.2010 - 12:00

Piramida laži, koristi i srama

Kada se pojavila, sve je zasenila svojom ljupkošću, te lepim osmehom i činjenicom da ne želi svoju porodicu medijski da eksponira jer, tobože, nije ona iz te priče. Moram priznati da je većina u to poverovala, pa čak i ja, ali mi je bilo čudno da to tadašnje novo lice ružičaste televizije u licencnom tok-šouu može da bude toliko fino. I tako, krenem ja na kaficu, jednu, drugu, treću i dođem do toga da je sa državnog kanala takoreći pobegla jer ju je njen odnos sa njenim tadašnjim ljubavnikom, koji je na čelu te medijske kuće, doveo do granice očajanja... Uz to, suprug ove smerne voditeljke, nekadašnji sportista, nije ni slutio da njegova žena više voli sport nego on, zbog čega je verovatno imala i dodatne treninge sa svojim šefom, ali se ljubavno-poslovni odnos toliko zakomplikovao da je sve puklo i na sve je stavljena tačka. Ona je tada o svom bivšem poslodavcu - ljubavniku (mislim da zvanično ne postoji opis ovog vrlo često radnog mesta u Srbiji) pričala sve najgore, samo što još nije bilo da ju je on lično iselio iz kancelarije. Međutim, pošto se pre određenog vremena vratila pod krov te televizije kada nije imala gde, očigledno je on pokazao da je čovek i profesionalac, pa je bivšoj ljubavnici i voditeljki bez angažmana našao utočište i posle svega što je pričala o njemu.

Moglo bi se reći da je to bila piramida srama, koju je pravila od svojih ljubavnika, i to tako što bi ređala jednog na drugog i tako zidala svoje zdanje, a po starim egipatskim običajima i svoje blago je unosila u tu piramidu. Istina, nije bilo baš njeno, to su pre bili sitni, veći i prilično krupni pokloni od njenih ljubavnika, ali bilo ih je. Tako je pre nekoliko godina bila u vezi sa nekadašnjim poslanikom one vladajuće stranke koji je svoju poziciju izgubio jer je preuzeo na sebe krivicu što je njegova koleginica imala uplaćen aranžman u nekom turskom letovalištu baš u nezgodno vreme. Kažu da je on dobar čovek široke ruke, što je ova Hercegovka znala i te kako da iskoristi, pošto nema dovoljno široke ruke ili ne bar šire od njene, pa da nešto pretekne. E pa, tokom te dvogodišnje veze sa njim, najbolje je prošla i stekla mnogo toga. On je imao razumevanja za nju kao i činjenicu da ona još uvek ima muža (onako lep i visok čovek, što li ju je toliko trpeo, valjda će u sadašnjoj vezi sa onom urbanom pop pevačicom doživeti sreću), dete o kojem toliko brine, kako beše kukala po novinama, pa je poželeo da obezbedi ljubavno gnezdo i kupio joj je stan! Da, da... Mnoge beogradske dame bile su besne kada se to pročulo, pa su se pitale, da izvinete, ima li ona njena stvar zube kada tako svakog izmuze. No, to nije kraj dobrobiti od te veze, pa ko bi još živeo u praznom stanu - ova ufurana TV zvezda ne - pa je isti opremljen, a dobila je i automobil na poklon, takoreći novi život. Još da je mogla da obriše iz biografije svoju burnu prošlost, gde bi joj bio kraj. Međutim, nakon dve godine, para za nezasitu ljubavnicu je ponestalo, a njeni prohtevi su bili sve veći... Na kraju ju je tako šutnuo da nije mogla da dođe sebi. Naravno, o svemu tome je kukala u jednom restoranu na početku Dobračine ulice, gde se već okuplja ta urbana gradska ekipa, i njena drugarica je sve to slušala i sve bi prošlo nezapaženo da stolu nije prišla jedna njihova zajednička prijateljica koja je uvek ponosna na svog oca književnika, ali i na to da nema dešavanja u Beogradu o kojem ona bar nešto ne zna, ako je iole bitnije, i pred celim restoranom joj prilično glasno sasula u lice: „Kako te nije sramota, pa onog čovek se iscedila do poslednje pare, nemaš ti ni stida ni srama.“ Nije ova beogradska Frau Gabrijela jedina koja tako misli, ali je imala petlje da kažu istinu, a posebno što je nekadašnji političar a danas uspešni biznismen imao problema čak i sa svojim partijskim kolegom zbog nje, jer su delili ljubavnicu. Kada ih fizički uporedite, razlika je dvadesetak centimetara, naravno u visini, i tridesetak kilograma, pa čisto ne znam kako bih sklopila protip njenog idealnog muškarca jer su svi od početka do kraja toliko različiti. A, ne, jedan detalj je isti - pun novčanik. No, srećna okolnost je da su njih dvojica sada u dobrim odnosima, a njeno ime pominju samo kada prepričavaju neke anegdote...

Naravno, još u vreme tih dešavanja već je počelo uveliko da se šuška da poznata TV voditeljka krije svoj privatni život jer se plaši otvaranja Pandorine kutije, pa je veoma vodila računa o svom svakom medijskom nastupu. Međutim, jedne noći je u vidno alkoholisanom stanju vozila ista ona kola koje je dobila na poklon i udarila je u trafiku koja se nalazi kod Marakane. Naravno, ljudi su zastali da joj pomognu jer je ona bila toliko pijana da je i dalje sedela u kolima, pa joj obezbeđenje jedne vile koja se nalazi preko puta stadiona pomoglo da izađe iz kola jer nesrećnica nije bila svesna šta joj se desilo. Kasnije smo čitali po novinama kako joj neka životinja pretrčala put, a ona je, gle čuda tako plemenita, odlučila da žrtvuje sebe a ne životinju... Sve i da je bila panda, verujem da bi je zgazila jer je po ljudima gazila da dođe do svog cilja, a kamoli po životinjama.

No, meni je svakako zanimljivije to što je pre te nesreće sedela u zgradi televizije u kojoj je tada radila i cirkala vino i slala brojne SMS poruke svom nekadašnjem ljubavniku - ekspolitičaru, ali on ju je kulirao, u šta ona nije verovala, pa je tako pijana nesvesno to delila sa svojim kolegama, da ne veruje da je taj u takvom tripu, a tugu što je i tu otkačena gasila je belim vinom. I šta reći... Tako je ona konzumirala Beograd ili su ovdašnji frajeri konzumirali nju, pa je morala da pronađe novo utočište ljubavno i poslovno po unutrašnjosti Srbije, a kasnije drugim republikama. O tome već za sedam dana...

Kiss, Gossip Girl.

Sledece nedelje usledio je nastavak:

Izvor WEB portal Sveta, objavljeno 05.03.2010 - 11:15

Od lokalnih političara do ruskih biznismena

Ne brinite, sledećeg petka nećemo se više baviti ovom dragom nam televizijskom voditeljkom (ako ne znate o kome je reč, onda morate pročitati tekst od prošle nedelje), o njenom radu ni ovog puta neću trošiti reči. Kad kažem rad, mislim na profesionalni angažman, i to iz više razloga - prvo zato što ga se niko više i ne seća, a drugo, za isti je uvek imala ljubavnu aferu. Naime, njeni angažmani počinjali su kada bi ušla u seksualnu vezu sa nekim moćnikom (nešto mi se ne da da napišem emotivnu vezu, a mislim da to nije slučajno), a kako bi se završavala ljubav, tako bi i na angažman bila stavljana tačka.

Jedino od onog povisokog ministra nije imala nikakve koristi. Navodno, susreti su se odigravali u njegovoj kancelariji, gde je sve vrlo diskretno jer je to neophodno zbog njegove funkcije, a nakon nekoliko susreta čari više nije bilo, bar sa njegove strane, odnosno koristi sa njene, te se to brzo završilo, pa njegova supruga, inače ćerka jednog poznatog pevača, za to nikada nije ni saznala. Draga nam voditeljka ni danas nije baš u sjajnim odnosima sa ovim političarem, ali to ne pokazuje javno, ali je recimo tortu koju je dobila na snimanje emisije koju je vodila na ružičastom kanalu vrlo rado pokazala svima, čak i novinarima, ali je sklonila pisamce koje je dobila uz istu, a onda kada je ono odslikano, u znak protesta celu netaktnutu tortu bacila je u kantu! Mora biti da je bila na dijeti, i ovako se nešto nagojila poslednjih godina. No, kilogrami nisu važni, pa i ona tako misli. Jedino uz takav stav može se razumeti veza sa jednim lokalnim vojvođanskim čelnikom koji je poznat po tome što je u njegovom gradu velika industrija mesa, čije proizvode vrlo verovatno preobilno konzumira, pa otuda ima oko sto pedeset kilograma. No, ima i podebeo novačanik, pa je u tom periodu bio sjajna prilika, ali naša fatalna faraonka nije želela da ga predstavlja u javnosti. Kažu da ju je bilo sramota, šta bi rekla prestonica. Ipak je ona vodila računa o ugledu, pa i o tome da uvek ima neki angažman, pa kada je ostala bez istog u Beogradu, našla je novi krov u bratskoj nam Crnoj Gori. Tamo je jedno vreme radila istu televizijsku formu na jednoj privatnoj televiziji, gde je, gle čuda, imala seksualnu vezu sa njenim vlasnikom. Međutim, kako ni Crna Gora nije velika, a i svaki muškarac voli da se pohvali, uskoro je cela Podgorica znala štošta o ovom ljubavnom paru. Tako je o svemu tome doznala i njegova zvanična polovina i poslala joj je poruku da će je za to snimanje ona sačekati na aerodromu. Avion je sleteo, ali televizijska zvezda iz Beograda nije bila na tom letu. Jednostavno se nije pojavila, snimanje je otkazano, a na saradnju je stavljena tačka. Tako joj je, nažalost, propala karijera tamo, a taman je pomislila kako će sve to biti sjajno jer bi u dva dana nedeljno odrađivala i snimanje i ljubavnika - ma milina. O njemu se pričalo je da bio široke ruke, ali nema para koje se ne mogu potrošiti.

Tako se nakon još jednog ljubavno-seksualnog brodoloma malo povukla iz javnosti. I taman kada sam pomislila kako je ova voditeljka lepog osmeha i problematičnih stopala (pošto ima kurije oči ili čukljeve, ne znam tačno kako se to zove) mirna i da nema novu aferu, kad kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je u vezi sa jednim srpskim biznismenom koji ima ogromne poslove u Rusiji. Onako prosed, pomalo gojazan, ali uspešan i bogat, totalno se uklapa u ciljnu grupu naše TV zvezde - lovca na muškarce, a posebno što je sada i zvanično razvedena, pa ne mora da se više krije, te će moći vrlo lepo i javno da paradira sa njim i troši pare po preskupoj Moskvi... Verujem da će biti jako srećna sa njim, ali samo da ne zaboravi da nema para koje se ne mogu potrošiti. Ako saznate kako joj je sa njim, podelite sa mnom...

Ljubim Vas, Gossip Girl.

Naravno ja ne tvrdim da je bilo sta od ovoga istina, samo prenosim ono sto sam procitao. Neke novine su objavile da su je posle objavljivanja one price o skoroj udaji zvali telefonom, i pitali je dali je tacno da ce se udati za pomenutog biznismena, a da im je ona navodno kroz smeh odgovorila:
"Pozvacu vas na svadbu".
Zao mi je sto se ne secam o kojim novinama je rec, nisam uspeo to da pronadjem i da autenticno postavim ovde. Naravno ni ta vest ne mora da bude istinita, ja bar znam koliko novinari cesto izmisljaju.
Dakle nista ne tvrdim, uostalom vreme ce pokazati...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

001.JPG
(136.38 KB, 646x486)
002.JPG
(132.27 KB, 646x486)
003.JPG
(131.92 KB, 646x486)
004.JPG
(133.52 KB, 646x486)
006.JPG
(133.77 KB, 646x486)
007.JPG
(132.52 KB, 646x486)
008.JPG
(133.3 KB, 646x486)
009.JPG
(133.13 KB, 646x486)
011.JPG
(140.57 KB, 646x486)
013.JPG
(136.47 KB, 646x486)
014.JPG
(135.46 KB, 646x486)
015.JPG
(135.16 KB, 646x486)
016.JPG
(131.95 KB, 646x486)
017.JPG
(136.14 KB, 646x486)
018.JPG
(137.56 KB, 646x486)
019.JPG
(138.1 KB, 646x486)
020.JPG
(137.84 KB, 646x486)
021.JPG
(137.5 KB, 646x486)
« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 10:42:43 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC Desire + Nok.E61
Sa jedne strane, glavati skot iz zgrade pored crkve svetog Marka zaista jeste gadan, ali...
90% siromasnih muskaraca sirom ove nase srbije ne izgleda nista bolje, a za razliku od gore navedenih, ima prazan novcanik i nikakav uticaj...
Sta bi ste vi izabrali... ruznog, bez obrazovanja i para, koga ne postuje ni lokalna kasirka u "maxiju" ili ruznog sa parama i statusom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Sa jedne strane, glavati skot iz zgrade pored crkve svetog Marka zaista jeste gadan, ali...
90% siromasnih muskaraca sirom ove nase srbije ne izgleda nista bolje, a za razliku od gore navedenih, ima prazan novcanik i nikakav uticaj...
Sta bi ste vi izabrali... ruznog, bez obrazovanja i para, koga ne postuje ni lokalna kasirka u "maxiju" ili ruznog sa parama i statusom...

Je... novčanik, k... samo drži pravac.
Ljubav se topi brže no pare. Ako je pametna uštediće nešto za crne dane.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 946
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ne ,pazite,moramo da razgranicimo neke stvari. Smile
Naravno da ce ponovo da se uda za bogatog tajkuna,ali definitivno da je kresu mladji momci. Smile
Dobro i ovaj cikica se omasti tu i tamo.Uostalom vec sada tetka Branka ce da zavrsi kao svaka fufa,kao Suzana Mancic.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:44:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.