Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 15:39:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Branimir Glavas  (Pročitano 22230 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
 7.12.2007, 16:41, Zagreb, Hina
MUP: Getoš Magdić se nikada nije žalila na postupke policije
Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) izvijestilo je da se Gordana Getoš Magdić, trećeoptužena u slučaju likvidacija Srba u ratnom Osijeku, nikada nije žalila na postupanje osječke policije koju je danas u svom svjedočenju na zagrebačkom Županijskom sudu optužila za brutalnost i pokušaj iznude njenog iskaza.

Zbog navodnih brutalnosti i tvrdnje da je policija tijekom
ispitivanja u postaju dovela i njeno malodobno dijete, ne bi li na taj način pokušala ishoditi njeno priznanje, Getoš Magdić je zatražila da se sa suđenja za ratne zločine isključi javnost, što je sud i prihvatio.Tako je gotovo pet sati svoju obranu iznosila bez nazočnosti publike i novinara.U MUP-u kažu da se neće izjašnjavati o njenim tvrdnjama jer je sudski postupak u tijeku. No, ističu da je i ranije imala niz mogućnosti žaliti se na postupanje policije ali tu mogućnost, tvrdi glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun, niti jednom nije iskoristila. Dodao je da će MUP, ako to sud zatraži, učiniti sve kako bi provjerio njezine tvrdnje.Jedan od odvjetnika u objedinjenom slučaju "garaža" i "selotejp" Ante Madunić je izjavio da unatoč višesatnom saslušanju Getoš Magdić nije završila dio svog iskaza zbog kojega je tražila isključenje javnosti.Zbog njezine iscrpljenosti saslušanje je prekinuto, pa će i sljedeća rasprava 14. prosinca početi bez novinara i publike u sudnici. Nakon toga će, uz nazočnost javnosti, nastaviti s iznošenjem svoje obrane o drugim optužbama koje joj se stavljaju na teret te odgovarati na pitanja obrane, optužbe i sudskog vijeća, rekao je Madunić.

Dnevnik  7.12.2007, 16:41, Zagreb, Hina 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Simijion  Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 12:55:42 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Nemoj samo sa Seseljem da me uporedjujes. On je  hrvat.
Ja sam ti dao izvod iz medjunarodnog prava a zakonik neke hrvatske  freak drzavice nemam  nameru da citam. A da si ti  u zivotu procitao ista osim HDZ-ovih pamfleta delovao bi razumnije i ne bi krao tudje reci.

Ja ne idem na hrvatske forume a vi  (nepozvani) dolazite na srpske .Isto vazi i za chatove , na beograd i serbiancafeu vas takodje ima. Zar ne znate da je nepristojno doci nepozvan?
Zaista, zasto vi nas volite vise nego mi vas?

Heh kako si smijesan, jesili ti ikada vidio koliko Srba pise po Vecernjem,Jutarnjem pa onda po index.hr.. i u ostalom BG_Highlanderu kada ti budes toliko pametan i napravis svoj forum,onda mozes postavljati svoja pravila...a ovako pricas uvijek o istim stvarima, mali si kako bi rekli dosadan. U svakom postu spmenes freak(izgleda da samo to na Engleskom znas!) HDZ ili HTV....

O Glavasu, izgleda sta god Hrvatsko pravosudje uradilo vi bi bili nezadovoljni.....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Tigeru, ti bas volis da komuniciras sa mnom? Ali ti si dosadni, mali , skrbavi Hdz-ovac.  Smile             
 Vec sam ti rekao svoju zadnju a ti opet smaras. Da ne misle ljudi da te ignorisem za dzabe, citiracu svoju poruku sa drugog  topica ( Razotkrivanje lazi o drzavi hrvatskoj) :

Znas li ti Macane sta je to autizam? Evo ti definicija...
Autizam je biološki poremećaj mozga koji oštećuje komunikaciju i društvene veštine. Obuhvata široki spektar poremećaja koji se kreću od blagih do teških oblika. Autisti se opisuju kao osobe koje su "u svom svetu". Mnogi autisti  opisuju dva sveta: "svoj svet" i "spoljasnji svet".

To je u stvari  bolest hrvatske zajednice. Cinjenice realnosti kazu da ste grupa balkanaca ( geografsko podrucje juzno od Save i Dunava) koje su samostalnost dobile krajem 20. veka. Za razliku od ostalih evopskih zemalja , nezavisnost ste dobili u vreme kada su postojale medjunarodne institucije koje su garantovale   spasavanje ugrozenih vrsta majmuna Smile, kitova, kornjaca i malih naroda kao sto je hrvatski. Jednostavno u ovo vreme, svaki majmun ima pravo da ostane majmun. To ti garantuje medjunarodni zakon.

Ostali evropski narodi su svoju nezavisnost MNOGO RANIJE,  osvajali i branili  dugim i krvavim ratovima sa milionskim zrtvama.To se sve desavalo u vremena kada je bilo dozvoljeno neprijatelja gusiti bojnim otrovom i nanositi mu milionske gubitke.
I mala Srbija je u Prvom ratu izgubila 1 200 000 ljudi da bi  odbranila ono sto je stekla prethodnim ratovima. Nezavisnost, dostojanstvo i  slobodu. Zbog cestite borbe i velikih uspeha od tog trenutka  ulice mnogih evropskih prestonica  nose nazive po srpskim obelezjima.
To je bila realnost u kratkim crtama. To mozda nisi video na HTV ( zvanicno poslednjoj cenzurisanoj tv kuci na evropskom kontinentu) jer su bili zauzeti promovisanjem HDZ-a i emitovanjem crtanih filmova o ratu u hrvatskoj. Smile
Naravno, nisi primetio ni da je svet odustao oko direktne  umesanosti Srbije u ratove preko Drine. A nisi ni primetio da cete u EU uci kad i Srbija (ili do 2 godine pre)  koja ne da ni pet para na to. Takodje ti je promaklo da vam NIKO od svetskih zvanicnika ne cestita dan vase 'velike" pobede ( ako se izuzmu austrija i cini mi se  gruzija) cak ni dezurnom depesom ambasada kako je uobicajeno u diplomatskim krugovima . Drugi bi se toga postideli.  Smile
Takodje ne ide vam ni na  polju umetnosti iako se kunete da ste naslednici Rima Smile.  Srpska muzika obilazi svet pa disk nasih trubaca mozes da kupis u radnjama sirom sveta ili jos bolje da odes na koncert Bregovica ( po nacionalnosti polutana ali po muzici izvodjacem srpskih narodnih pesama- zna covek sta se trazi Smile ) . Ako ti je daleko da ides u beli svet mozes da dodjes na EXIT ili u GUCU. Tu bi se lepo uklopio u vise stotina hiljada stranaca koji zbog toga dolaze svake godine. Dolaze zbog ljudskog stvaralastva mog naroda a ne kao kod vas- Cesi i nemacki penzioneri dolaze da spavaju na pesku. Ili ste i pesak  mozda vi napravili?  Naravno, slicno je i sa filmskom umetnoscu.

A sad malo "vase realnosti"
U tom vasem svetu postoji jedan  narod (hrvatski naravno    :[115]Smiley  koji je svoju samostalnost stekao teskim borbama koje su bile vece od od svih ostalih svetskih ratova zajedno. Takodje, Srbi su dali sve od sebe pa su planirali cak i da vas gadjaju atomskim bombama. Borili ste se kamenjem i prackama pa ste uspeli da zaustavite srpske tenkove ( jedne od  najmodernijih ). Naravno u toj velicanstvenoj borbi vas je vodio  presvetli dr. Sranjo, koji je neverovatnim taktickim umecem uspevao da svojom elitnom gardom naoruzanom svajcarskim perorezima  zaustavi srpske tenkove. Naravno, dosta ih je izginulo pri tom poduhvatu, cak negde oko 70 000 ali su kasnije uspeli da vaskrsnu na radost celog covecanstva i vascele hrvatske  Smile
Nakon te epske  pobede , evropska zajednica vas je docekala rasirenih ruku i primila vas ravnopravno sa Francuskom, Engleskom, Nemackom i ostalim zemljama prvog reda.
Ko ne veruje neka pita HTV Smile 

Ps- posto si se do sada vise puta prikazao i dokazao kao osoba obolela od autizma , ja nemam nameru sa tobom vise da komuniciram. Ja znam da se sporazumevam sa zdravim ljudima na srpskom i engleskom ali sa maloumnicima ne znam da govorim. Ubuduce potrazi drustvo  profesionalca defektologa, koji moze da sakrije smeh kada cuje tvoj feminizirani govor i buncanja. Jednog dana kada ozdravis i otvoris oci- mozda nastavimo pricu.

Od mene imas pravo da ocekujes jos 1 odgovor, u slucaju da te zanima koji svetski gradovi sadrze ulice sa srpskim nazivima. Rado cu ti  uploadovati mape tih gradova. 
Amin Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 17:42:06 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
O Glavasu, izgleda sta god Hrvatsko pravosudje uradilo vi bi bili nezadovoljni.....
Problem je sto nece uraditi nista. Dobice presudu kao i Oric, i to je to...jos jedna pobjeda mlade hrvatske demokracije...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja bih volio da ga oslobode , to bi bio dokaz o "nepristrasnom" sudstvu !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
mob
SonyEricsson G 502

Citat
Problem je sto nece uraditi nista. Dobice presudu kao i Oric, i to je to...jos jedna pobjeda mlade hrvatske demokracije...

Trebali smo se ugledati na vrlu srpsku demokratiju i kako to oni rade npr sa Mladićem,Karadžićem i Hadžićem!!!!!
To je pobjeda demokratije... Smile Smile..To je pravedno suđenje... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne to nije pravedno suđenje jer do njega i nje došlo , radi se o skrivanju od pravde !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820

Ravenu kako ce se zavrsiti to ti mozes nagadjati, isto sto ste nagadjali da ce biti pusten iz pritvora pa je morao ipak ostati...
A kakvu je presudu sramnu dobio onaj iz trojke na Vukovaru, ja znam za tebe to nije sramotno nego ispravno...a kako je na onom sudu u Beogradu proslo sudjenje oko Ovcare, jeli ajde malo da vidimo kako vi to radite...sud presudio pa se sada opet sudi, gdje to ima...a onog jednom ste odbacili optuznicu jer je kao psihicki nije u stanju da se vodi sudstvo...

Neshvatam vas ovdje jer vi se postavljate u poziciju kao da u Srbiji ide sudstvo ekstra... cudno je to!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Ravenu kako ce se zavrsiti to ti mozes nagadjati, isto sto ste nagadjali da ce biti pusten iz pritvora pa je morao ipak ostati...
A kakvu je presudu sramnu dobio onaj iz trojke na Vukovaru, ja znam za tebe to nije sramotno nego ispravno...a kako je na onom sudu u Beogradu proslo sudjenje oko Ovcare, jeli ajde malo da vidimo kako vi to radite...sud presudio pa se sada opet sudi, gdje to ima...a onog jednom ste odbacili optuznicu jer je kao psihicki nije u stanju da se vodi sudstvo...

Neshvatam vas ovdje jer vi se postavljate u poziciju kao da u Srbiji ide sudstvo ekstra... cudno je to!
Glavas se bacio i u politiku, a znamo koji uticaj politicari imaju...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 15:39:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.