Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 11:26:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Branimir Glavas  (Pročitano 22453 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
joooooooooj kombi opet moram otvarati onaj program šta ne možeš za brata Srbina koji put napisati i latinicom.

po toj logici kombi ja mogu svjedočiti da si ti ubio Johna Kenedija i ideš u zatvor, počinje istraga, optužnica i presuda  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2007, 16:47:30 od Cornix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
joooooooooj kombi opet moram otvarati onaj program šta ne možeš za brata Srbina koji put napisati i latinicom.
Зато што брат Србин мора да научи ћирилицу. Само је пар слова различито, није уопште тешко. Држи се брате Србине!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
ooooho st_faco pa ti si meni tu Smiley

Ti nastojiš da tvoje pisanje djeluje objektivno, ali meni ipak izgleda kao da ti navijaš da Glavaša zatvore. Promatraj malo situaciju, koliko je vremena trebalo da mu skinu imunitet, prvi put je uhapšen pa brzo pušten, sada je opet uhapšen i opet će biti pušten...

Reci ti meni pravniče moj kakva je to optužnica koja se temelji na iskazu samo jednog svjedoka čiji je kredibilitet upitan, i druge svjedokinje koja je povukla iskaz. Ostalih 145 svjedoka uopće ne tereti Glavaša. Tebi je pravniče moj to dovoljno za optužnicu ? Za istragu da ali optužnicu...hm ne znam.

E da juriste moj aj mi molim te objasni zašto mu je VS ukinuo pritvor njemu i šestorici ostalih ? Možda zato što i njima ovo sve izgleda kao velika politička blamaža.

Jedan svjedok čiji kredibilitet je tebi upitan... Istražnom sucu nije upitan...

Vrhovni sud ukinuo pritvor - za to, iskreno rečeno, nisam čuo. Ako je pritvor ukinut, u tom rješenju o ukidanju pritvora postoji obrazloženje.. treba vidjet što u njemu piše...

I na kraj - ne navijam ja da se Glavaša zatvori. Iskreno - jebe se meni hoće li njega zatvorit ili neće. Ja "navijam" da se poštuju zakoni i da funkcionira pravna država.

Već sam napisao - osudili njega ili ga oslobodili, meni je apsolutno svejedno.
Ako se na sudu utvrdi da je kriv, nek' ide u zatvor - boli me neka stvar.
Ako se na sudu utvrdi da nije kriv, nek' ide doma - boli ne neka stvar.

Ali neka prestane cmizdrit o političkom progonu, i neka prestane glumit svetu kravu kojoj nitko ne može ništa jer je, kao, "general". On je isti kao i bilo koji drugi građanin ove zemlje, i dužan je poštivati iste zakone. Ni više ni manje od toga.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Citat

Opet bacaš vodu u vjetar. Helooo istraga je završila istražnom sucu je on dovoljan za provođenje istrage ali zar može biti dovoljna državnom odvjetniku za podizanje optužnice ?

zamisli ti da protiv tebe svjedoči 150 svjedoka nijedan te ne tereti osim jednoga kojemu je netko platio , a taj isti je više puta osuđivan za krivokletstvo, priznao ubojstvo i još je na slobodi.

eto ti pravne države sve jedno veliko govno.

I taj progon je politčki. Nisam vidio ikada je protiv nekoga svjedočilo čak 150 ljudi a da ga nijedan ne tereti a da tužilac diže optužnicu.

ajd malo raširi taj svoj fazon nemoj tako usko gledati sa čisto formalističke strane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ali cornix, on je naređivao da se ubijaju tvoji sunarodnici, Srbi !
Kao što je tvoja majka !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Ali cornix, on je naređivao da se ubijaju tvoji sunarodnici, Srbi !
Kao što je tvoja majka !
Главаша би тешко убедио да си Србин родом, а хрват у души. Убио би те за пример, а ти браниш таквог магарца.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
On se njega plaši, vidim ja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
И мени се то чини. Дај да не сметамо Корниксу, спрема се за концерт у Сарајеву.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Citat

Opet bacaš vodu u vjetar. Helooo istraga je završila istražnom sucu je on dovoljan za provođenje istrage ali zar može biti dovoljna državnom odvjetniku za podizanje optužnice ?

zamisli ti da protiv tebe svjedoči 150 svjedoka nijedan te ne tereti osim jednoga kojemu je netko platio , a taj isti je više puta osuđivan za krivokletstvo, priznao ubojstvo i još je na slobodi.

eto ti pravne države sve jedno veliko govno.

I taj progon je politčki. Nisam vidio ikada je protiv nekoga svjedočilo čak 150 ljudi a da ga nijedan ne tereti a da tužilac diže optužnicu.

ajd malo raširi taj svoj fazon nemoj tako usko gledati sa čisto formalističke strane.

Ma čekaj malo... ovo meni sve počinje ličit na "jebe lud zbunjenog"...

Pa da riješimo nedoumice i razjasnimo dvosmislice, odgovori mi na par pitanja:

1. znaš li čemu služi istraga (kao faza kaznenog postupka)?
2. znaš li što je pritvor, čemu služi i kada se određuje?
3. znaš li što je to optužnica, kako i na temelju čega se sastavlja?
4. znaš li što je glavna rasprava?

Ako ne znaš, malo se raspitaj i pokušaj saznat što su ovi pojmovi, pa onda možemo raspravljat

I ostavi se priče o "političkom progonu" i o "jednom svjedoku"  - već je potpuno ofucana i nitko u nju ne vjeruje (osim par zadrtih HSP-ovaca)  Smile

IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Pretnja: Pustite Glavaša ili letite u vazduh!
Subota, 28. april 2007. 17:00

Na adresu osječkog Županijskog suda stiglo je anonimno pismo upućeno predsedniku suda Ninoslavu Ljubojeviću, u kojem je izrečena pretnja terorističkim činom ako sud iz pritvora ne pusti Branimira Glavaša, potvrdio je portparol suda.

On je rekao da je pismo odmah prosledjeno osječkoj policiji. U pismu je samo jedna rečenica: "Ako ne pustiš iz pritvora Branimira Glavaša ti i tvoje sudije letećete u vazduh!"

Portparol suda rekao je da sudija Ljubojević nije zatražio dodatnu zaštitu zgrade Županijskog suda niti sudija.

Hrvatski opozicioni parlamentarac Branimir Glavaš u pritvoru je od 17. aprila zbog optužbi da je naredio ubistvo deset srpskih civila tokom hrvatsko-srpskog rata 1991. godine.

Branimir Glavaš, koji je do pre dve godine bio visoki funkcioner hrvatske vladajuće stranke, odšetao je do zatvora u Osijeku, dan nakon što ga je županijski tužilac optužio za ratne zločine.

Glavaš je negirao učestvovanje u zločinima i odbio je da ga u pritvor privede policija insistirajući da sam odšeta do zatvora prema kojem se uputio obučen u svoju generalsku uniformu i praćen desetinama svojih pristalica.

U pritvoru je bio i u oktobru prošle godine kada je protiv njega pokrenuta istraga, ali je mesec dana kasnije pušten nakon što su lekari utvrdili da je štrajk gladju koji je počeo u znak protesta zbog istrage nad njim, ugrozio njegov život.

Osječko tužilaštvo sada je ponovo zatražilo pritvaranje Glavaša zbog težine krivičnih dela iz optužnice koja ga tereti da je 1991. formirao paravojnu formaciju u Osijeku, gde je bio smatran "gospodarom rata", i gde je naredjivao svojim potčinjenima da privode, muče i ubijaju srpske civile.

Tela desetoro žrtava navodno su bačena u reku Dravu, sa selotejpom vezanim rukama i ustima.

Pored Glavaša ista optužnica tereti i šest drugih članova paravojne formacije.

Tokom 1990-ih Glavaš je bio član vladajuće Hrvatske demokratske zajednice, ali ga je pre dve godine iz stranke izbacio premijer Ivo Sanader.

Od tada je formirao svoju stranku koja je prošle godine u Osijeku pobedila na lokalnim izborima. Takodje je zadržao svoju parlamentarnu fotelju u kojoj je sedeo kao nezavisni poslanik.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 11:26:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.