Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 21:15:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Braid  (Pročitano 43873 puta)
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6234
Laser sve mi je jasno ,prebacio sam shortcut i otvorio find target,ali sta i kako da ubacim?Sorry sto te smaram aj pomozi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Jooj  Smile

Odesh u propertis shortcuta, i tamo imash Target gde pishe lokacija igre tipa - "C:progtram files/Braid/itd.itd"

e nakon " na kraju ukucash razmak i ovo napishesh -no_post -half

barem sam ja tako uradio  Smile
« Poslednja izmena: 30. Maj 2009, 15:27:19 od Dzuksi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k800i
Pa da ali ti imash Mac Smiley. Kod tebe nije isto.
Zezam se.
Nego shta se dobija kada se predju svi speed runovi?
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
Nema on Mac... ColdOne ima Mac... jbg isti avatari Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6234
evo sta pise:The name '-no_post-half'specified in the Target box is not valid.Make shure the path and file name are correct.A probao sam i ovo drugo da dodam nastavak,ali opet isto.Znaci pojavljuje se nejasna slika i kvadrat koji seta.Nista ako ne moze brisem igru.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2009, 17:21:56 od djordjenbgd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
"-no_post -half"

napravi razmak između... ili samo prekopiraj ovo što sam ti ja napisao bez znaka navoda

kad ti otvori nešto probaj na ALT + ENTER da povećaš sliku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6234
Nema sanse sve sam probao hvala u svakom slucaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k800i
E Laser uvati mu screenshot kako to sve treba da izgleda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49594
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24
2 puta je skidam i svaki put kada startujem igricu pojavi mi se totalno nejasna slika,zvuk je ok.O cemu se radi?

Nemoj brisati igru. Startuj je u Windowed/u. Udji u fasciklu gdje si instalirao igru. Otvori README fajl. Kopiraj citav red u kojem pise Braid.exe (nalazi se negdje na pocetku teksta). Zatim idi na propertis precice i u polju target zalijepi kopiran red. Klikni OK i treba da radi.

Probao sam igru. Nije uopste platforma, iako tako izgleda, vec mozgalica. Poenta u svakom nivou je pokupiti sve dijelove slagalice. Zatim, na zasebnoj tabli se ti dijelovi sastavljaju. Glavni problem je skupiti sve dijelove. Pocetak igre je jednostavan, no vremenom tezina rapidno raste.

Presao sam Demo i skupio sve dijelove koji se tu mogu naci. Demo je relativno jednostavan, no sudeci prema brzini rasta tezine, predpostavljam da je ostatak igre na Hard/Core tezini. Kako bi se bez prekida napredovalo, igrajuci,  treba biti sve vise domisljat. Iskreno, i nije igra koja unistava nervozu i opusta, vec naprotiv... 
« Poslednja izmena: 30. Maj 2009, 19:31:27 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k800i
Meni lichno se najvishe svideo 5 nivo zbog jedinstvenog sistema toka vremena, dok mi je 6. nivo bio malo gluplji poshto sam par puta mislio da je reshenje zadatka netachno samo zato shto nisam iz prve mogao da stignem da ga izvedem.
Evo pogledajte sami:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=363251

A evo i bugliste
Citat
- Campaign is unplayable and impossible to complete due to many scripting errors, broken checkpoints and "missing file" errors.
- Many people can't get game to install.
- bugged pathfinding sometimes makes it impossible to meet NPC´s needed for missions as the NPC´s are not where they are supposed to be but instead are wandering through the woods, lost with their own pathfinding routines
- Missions are reported "failed", even if the player hasn´t even picked the mission yet.
- Motorcycles that have fallen on the ground can´t be used again
- Ingame performance on a Core2Duo @3,16 GHz, 3 GB RAM, Gerforce 8800 GTS 512 MB
is not that satisfying. There are freezes during gaming.
- enemy AI can see through foliage; the higher the detail settings (the more foliage on display) the more you are at a disadvantage
- bugs already in the tutorial missions: translation mistakes; AI doesn't react at one time, reacts way too earlier the next time; firing the Javelin launches the sights along with the missile (!)
- neither the manual nor the tutorials provide a sufficient introduction to many of the game's features
- AI soldier doesn't react to his squadmate getting shot right next to him
- robot-like precision of injured AI enemies, can pinpoint your location in a heartbeat; seems unfair and not very life-like
- attack chopper crashes into the ground on attack approach (editor)
- AI: often doesn't react at all, won't follow orders
- missions: scripts get screwed up, script error messages appear, missions won't proceed, important characters don't appear; mission Manhattan not completable
- clipping errors
- horrible (german) subtitles and translation
- lots of crashes
- Arma2 is Arma1 with a Graphics update + new island and units - not more not less.
- On top of it its pretty bugged or feels some sort of "incomplete" to me, to much variation in quality and so on. In SP there are no big show-stoppers but in MP i already had a couple of CTDs after a like 10 minute long JIP Phase.
- Many scripts in the stock MP missions are bugged, very often i got messages like "You can not play this mission because it depends on downloadable content that has been removed: CA_particleeffects" and various other core "addons".
- No AA settings. Instead you have "Fillrate optimiser" which is like AA (100% = no AA, 150% = 2xFSAA, 200% = 4xFSAA) only it's much more demanding.
- AI is still very stupid. So far i could not see the benefits of the Mirco AI - and i have a Quadcore with 3.4GHz....
- View distance is a major FPS killer. I set mine to 1200 for maximum performance
- Setting model details too high will really kill performance in city areas.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2009, 19:40:01 od Solesoslav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 21:15:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.