Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 06:31:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Браћо и сестре!  (Pročitano 24441 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ne mogu da verujem da ovde citam nekakve zahteve za vojnom pomoci rusa. Strasno.

Da li ste vi ljudi vise normalni sa tim ratovima, sukobima, oruzjem.

Lepo je od rusa sto salju tu humanitarnu pomoc, nisu se bas sami setili i nije bas na vreme, ali ajde sad necemo da gledamo poklonu u zube.

Sto se tice kapitala, bolje da taj kapital ne ulazi u Srbiju, zato sto taj kapital nije kvalitetan i cist i mislim da nece doneti nista dobro. Ko prati ekonomiju, zna da su rusi veoma pokvareni igraci u toj oblasti, oni svoj narod pljackaju, a kamoli ostale. Veoma slicni su i domaci krupni kapitalisti, koji bezobzirno pljackaju svoj narod uz podrsku skoro svih politickih opcija.
tako je!!!lepo ja kazem-sapsice nas sve Vasington i pomoci nam kao sto nam pomaze jos od 45'...  Smile
Divno radioaktivna Chernobilska hrana i lekovi. TO ce im pomoci strasno
e,molim te ne lupaj...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne lupam samo kazem da se skenira ta pomoc sa gajgerovim brojacem. U rusiji mladi umiru od raka tiroidne zlezde ili raka debelog creva sto je i kod nas poznato. Tako bolje biti siguran.
Jel bi ti primio nesto iz Hirosime ili Nagasakija?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson p910i
Černobil nije u Rusiji Raven...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 5610
Њему је Чернобил у глави.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
LG Nexus 5
.
Jel bi ti primio nesto iz Hirosime ili Nagasakija?

Ne bih sada da tvrdim u kom gradu se proizvode u Japanu ali se ceo beograd vozi u onim lepim zutim autobusima, donaciji Japana nasem GSP-u. A sto se tice Cernobila, to sto je raven pogresio nije strasno. Ljudi iz njegovog okruzenja tvrde kako je film Star Wars radjen po istinitom dogadjaju.(Ima klip na youtube, slobodna anketa)

U medjuvremenu bi Pecka Patrijarsija mogla da proda koji od onih dijamanata da pomogne svojim vernicima, ne mislim da bi se Bog naljutio da prodaju i nesto zlata, jer na kraju krajeva, pravoslavlje je religija prastanja i ljubavi, davanja a ne uzimanja. Jer se bar slazes samnom u tome.
Ja ne kazem da Crkva dole ne pomaze, ali pitanje je da li pomaze koliko moze ili koliko hoce?

Ako ima to sto ti tvrdis, naravno da bi mogla to da uvalja, za potrebe naroda, samo je problem sto ne znam do koje je mere ostecena Patrijarsija u naletima nevinih siptara. Tu se slazem sa tobom.

Svako bi trebao da pomogne, naravno, prema svojim mogucnostima, neko vise, neko manje. Ako crkva ne moze ili nece da pomogne, to ne znaci da ja treba da prestanem da pomazem nesretnim srbima dole...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@kombiondzija
Samo ti vredjaj, pametni. Sta drugo moze da se ocekuje od kukavnog chetnika? Da neces mozda da me koljes ko sto su tvoje izdajnicke chete klale po selima? Tebi je chernobil u dusi, jer samo nenormalan covek staje na stranu koljaca i ubica. Mozda ti je Sheshelj heroj.
Chernobyl je pripadao Sovjetskom Savezu i zato ga smatram jos delom Rusije iako se Ukrajna odcepila od njih.
@Crows
Ljudi iz mog okruzenja? I ti vredjas isto. Zavist je stvarno cudna stvar. Nisam ti ja kriv sto si u Srbiji niti si ti kriv sto sam ja ovde. Da je sve bilo u redu ja bih najradije bio kod svoje kuce, ali zbog osoba kao sto je kobiondzija mora se bezati.
Svaki put moras se izivljavas na meni i na pojedinima samo zasto sto si MOD ti ne daje za pravo to da radis. Nedaj Boze da odes u politicare, verovatno bi Srbija bila etnicko cista jel da?

Naravno da ima. Od one jedne krune koju koriste u obredima moze da se nahrani celo Kosovo skoro. Onako nesto vredi milione Evra.
Ne brini nisu oni glupi da ostave pare i vrednosti dole, imaju oni dosta samo cicijase isto kao i Katolici kojima je vecito malo i samo bi jos hteli.
Ja ti nisam ni rekao da odustanes od toga sto radis, jer to je stvarno plemenito. To je bar jedna stvar koju cenim kod tebe.  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 214
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
free kosova mexicana

« Poslednja izmena: 06. Apr 2008, 14:05:56 od zodiac81 »
IP sačuvana
social share
Always lived my life alone,
Been searching for the place called home.
I know that I've been cold as ice,
Ignored the dreams, too many lies
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Њему је Чернобил у глави. Smile

Smile   Smile   Smile
IP sačuvana
social share
ako volis svoj narod, daj mu sansu da zivi, a ne da mrzi!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
E do pimpeka  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
free kosova mexicana

Samo ti zajebavaj. Tebi ce kinezi i albanci da pokazu svoje.
Dobrodosli u veliku Kinesku Albaniju  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 06:31:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.