Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 18:16:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Браћо и сестре!  (Pročitano 24545 puta)
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson p910i
Сви ви који пљујете по Русима, Украјинцима и Грцима, отиђите мало на војна гробља у РС и видите. Толико од мене
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Jaka ste nam vi braca .... ubilo se  Smile
zato su nam ameri pomogli jos vise...
daj,manite nas tih vasih bednih komentara...
Kako su to oni nama pomogli leba ti?
zar ovde niko ne lista teme vise?obidjite malo,i naci cete dosta primera...e,sad,to sta je vama (po "evropskim standardima"  Smile) validan primer,je vasa stvar...
У Црној Гори против Француза за време Наполеонових ратова, У Србији против Турака за време устанка, до Наполеонове најезде, за време Српско-турских ратова, у Првом светском рату и у Другом светском рату војно и војно-политички. Затим, низом дипломатских иницијатива у циљу ослобођења Србије од Турака, те и након ослобођења. Након пада царизма руски уметници и стручњаци су пуно учинили за развој балета и опере у Србији, као што су научници техничка интелигенција много учинили у својим доменима.

Што се новије историје тиче, руски добровољци су учествовали у Ратовима за југословенско наслеђе, а пружали су и војно-техничку и дипломатску помоћ у складу са могућностима.
Сви ви који пљујете по Русима, Украјинцима и Грцима, отиђите мало на војна гробља у РС и видите. Толико од мене
@panini,@dog-  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako su nam rusi pomogli ? i da su samo ovo uradili što spominje theMadDoGbn bilo bi dosta. A kako su nam pomogli "prijatelji" iz EU i SAD ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
kako su nam rusi pomogli ? i da su samo ovo uradili što spominje theMadDoGbn bilo bi dosta. A kako su nam pomogli "prijatelji" iz EU i SAD ?
hmmmm,tesko pitanje...  Smile
prvo olovom i celikom 45'(sa neba,ne mislim na tenkove...  Smile pa,ne bi te svinje dovlacile guzice bezveze tamo gde nece naci slavu i nagradu za "trud"),onda posle duzeg mirnog perioda cerecenjem,zati opet olovom,pa onda sankcijama,pa,opet olovom,i to uz uranijum,pa ponovnim cerecenjem i ubijanjima...
nema sta!pomazu nam vec odavno...prvo je to Autro-ugarska radila jos odavno,pa je onda tradiciju mucenja i sirenja mrznje protiv Slovena(da-Slovena) preuzela ta divna,zemlja slobode...normalno,Ruse nikada nisu smeli da diraju,te se onda dodatno izivljavaju nad nama...Poljaci,Balticki cobani i Cesi im se vec ucepili jos pre vise vekova,tako da njih zaobilaze,tako da im mi(i ponekad Makedonci)ostajemo kao glavna zanimacija i igrica za vezbanje NATO generala i slicnih kopilana...
« Poslednja izmena: 25. Mar 2008, 00:12:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jedino im hvala što su svoju svilenu pudlicu odveli u Brisel da mi ne diže pritisak kad ga vidim ovdje !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Jaka ste nam vi braca .... ubilo se  Smile
zato su nam ameri pomogli jos vise...
daj,manite nas tih vasih bednih komentara...
Kako su to oni nama pomogli leba ti?
zar ovde niko ne lista teme vise?obidjite malo,i naci cete dosta primera...e,sad,to sta je vama (po "evropskim standardima"  Smile) validan primer,je vasa stvar...
У Црној Гори против Француза за време Наполеонових ратова, У Србији против Турака за време устанка, до Наполеонове најезде, за време Српско-турских ратова, у Првом светском рату и у Другом светском рату војно и војно-политички. Затим, низом дипломатских иницијатива у циљу ослобођења Србије од Турака, те и након ослобођења. Након пада царизма руски уметници и стручњаци су пуно учинили за развој балета и опере у Србији, као што су научници техничка интелигенција много учинили у својим доменима.

Што се новије историје тиче, руски добровољци су учествовали у Ратовима за југословенско наслеђе, а пружали су и војно-техничку и дипломатску помоћ у складу са могућностима.
@panini,@dog-  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile  Smile

to je sve davno proslo vreme... sada kad se samo setim - pre par godina - 60 godina od pobede nad fasizmom, Stipe Mesic prima orden od Putina u Moskvi, a nasi nisu mogli da odu na svecanost jer nisu mogli da se dogovore na kojoj smo strani bili u WW2... a sad odjednom opet braca... samo ja ne vidim da od tog najnovijeg bratimljenja mi ista dobismo, osim lepih reci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
to sam i ja vise puta ponavljao ovde po forumu samo izgleda ponavljanja nikad dosta!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kao i svi odnosi tako i politicki odnosi ove dve zemlje su doboko komplikovani
Sada da hvalim sve ono sto su Rusi uradili za Srbe neci jer su ljudi to ovde vec postavili
Ali sad da govorim o tome kad nam sve nisu pomogli neci ni to jer su ljudi i to ovde rekli
PA o cemo onda da pricamo
Pa mozda bas o temi a ona je braco i sestre e o takvima imam samo rijeci hvale jer nije mala stvar kada se neko odluci da dodje cak iz Rusije ili iz bilo koje zemlje u neku tamo malu i nevaznu SRbiji za koju je u najboljem slucaju cuo preko tv u informativnoj emisji oni malo obrazovaniji znaju da ona ima neke dobre muzicare, dobre filmadzije i dobre pisce
E takvim  koju su zsvoj zivot dali svoje novce poslali za Srbe e njima hvala ma kojoj naciji pripadali
Rusima, Grcima ,Rumunima ili ne znam kome
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
SonyEricsson k750i
koliko vidim nama ni sam bog ne može pomoći Smile
kako vas bre nije sramota???
došli ljudi na forum da izraze podršku ,a vi se raspravljate međusobno ko je šta i koliko učinio za Srbiju.
dok se mi ovako međusobno ujedamo niko nam ne može pomoći pa ni Rusi.
dakle dajte da krenemo pre svega od nas samih ,jer u Srbiji svako vuče na svoju stranu i ne možemo se nikada složiti ni oko čega ,a očekujemo da nam neko pomogne.
ljudi su došli pristojno na ovaj forum i izneli svoje mišljenje što je za svaku pohvalu.
mani te se državnika i politike i pustite ljude da kažu šta imaju.
pa vi ste za veoma krako vreme oterali i ovo malo njih sa strane koji su bar bili iskreni ,ako ništa drugo.
i da cas pitam ,dokle ćete pljuvati na ljude koji su nam iole kakva takva nada.
vi bi svi u evropu ,a kad god zagusti ,bilo ko da je na vlasti od gradonačelnike ,ministare pa do predsednika svi odmah u Rusiju.
pljuvali ste po njima i onomad u skupštini kada ste postavili Nikolića za predsednika pa ga za dva dana smenili jer jer vam tata buš tako naredio.
ovo je veliki forum i ima tema na pretek ,ali gde god da se otvori nova tema priča je ista.
ne znam zašto moderatori dozvoljavaju offtopic postove,ali mislim da nije fer da pljujete po ljudima koji su došli na ovaj forum kako bi nam pružili njihovu podršku,bez obzira ko su i odakle su ,jer smo mi u takvoj situaciji da nam je prekopotrebna bilo kakva podrška van Srbije bez obzira odakle dolazi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 28
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
http://forum.for-ua.com/read.php?1,2717131

Надеюсь, правильно ссылочка разместилась. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 18:16:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.