Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:16:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bračni problem  (Pročitano 2927 puta)
19. Okt 2012, 23:14:59
Zodijak
Pol
Poruke 2
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Kako su već pisali na forumu, anonimnost daje prednost da progovorim o problemu koji imam , a o kome jednostavno ne mogu ni sa kim da pričam.  

U braku sam deset godina, brak funkcioniše, nije kao na početku, nije ni loše.   Ja sam od početka bio potpuno lud za njom.   Za sve vreme koje smo zajedno nisam ni pogledao drugu ženu.   Znam da mi je sve vreme verna.   U životu smo imali ozbiljnih problema i sve vreme ostajali jedno uz drugo.   Znam da je u početku bila luda za mnom, koliko je to sada snažno, nisam najsigurniji da kažem.   
Oboje smo pre braka imali određenih veza, što ozbiljnijih, što manje ozbiljnih.   Kada smo se dodirivali teme bivših veza, ona mi je govorila da moram biti potpuno iskren, da je to normalno da ispričamo bez nekog detaljisanja, ali uopšteno i ukratko.   Ja sam to prihvatio i ispričao joj ukratko.   I ona je ispričala meni, rekla mi sa kime je bila u vezama i kada.   Ja sam to ocenio kao prihvatljivo, kao nešto što je relativno ili sasvim normalno i ušao u brak.   Kasnije, dešavalo se da poneko pominjanje nečega sa njene strane nije ulazilo u koncept onoga što mi je ispričano ranije.   Na ovo nisam reagovao.   Zadnjih godina imali smo određenih problema, prestala je da pokazuje interesovanje za sex, imali smo i finansijskih, zdravstvenih problema, počele su rasprave, pretnje razvodom, neka poređenja sa bivšima.  .  .   Povređen jer sam u brak uložio sve, doslovno sve, samo ona postoji, a vraća mi se poređenjem sa njenim nekadašnjim životom, rekao sam joj da znam gde me je lagala i na osnovu čega znam.   Ona prethodno nervozna i van sebe, a inače je jako odmerena i proračunata, tada mi kaže  nešto što me razvali.  .  .  .   Nisam bila sa nekim od onih za koje sam ti rekla, već sa nekim drugima.   Par minuta kasnije kada se osvestila kaže, pa šta ti je, ko još govori sa kim je bio, mene je to sramota, ti si mi muž, otac moje dece.  .  .  .  .  .  .   u onih prethodnim pričama za koje sada tvrdi da je izmislila ima dovoljano detalja da znam da nije izmislila, a za ove nove je rekla da je slobodno pitam, što sam rekao da sada više i nikada neću.   
Gde je problem.   Ja sam i ranije imao probleme da progutam da mi je neko bio sa ženom i tu nije samo sex, već i sve ostalo, telefoni, kontakt, nalaženje, druženje, zajedničke aktivnosti, meni to sve jednostavno smeta upravo zbog osećaja koje imam prema njoj, ona je moja žena itd.  
Sada se otvorilo more nekih pitanja koja me razjedaju, šta je istina, kakva je istina, zašto je lagala.   Ja sam tip kome je morala da kaže, ovo je ono što ide u paketu sa mnom, uzmi ili ostavi pa da ja odlučim, hoću ili neću, ista mogućnost koju sam ja njoj u potpunosti pružio.  
Drugo, sada kada razmišljam o tome, imam osećaj kao da mi je žena sada sa tim ljudima za koje me je lagala, ne mogu da to ostavim iza sebe i da nastavim da živim normalno, a moram, jer imam decu, odgovornost.  
Znam da mnogi ljudi imaju slične probleme, čitao sam na stranim sajtovima, slabo ko ima rešenje.  
Ako se neko izborio sa ovim, neka mi kaže kako.   

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Glupo je da prošlost uništava vezu, pogotovo brak sa decom. To je bilo i prošlo.
Na žalost na početku neki ljudi sakrivaju svoje veze prosto iz sramote što su bili sa nekim za koga bi možda trenutni partner reagovao. Istina je osnov a kada se negira od starta eto do čega dolazi. Sumnja stigne pre ili kasnije.

Bez obzira na sve, ipak život teče brzo, često nasumično, malo toga lepog ostane za sećanje a čovek je majstor da ga još više zakomplikuje.

Probaj da popričaš sa njom otvoreno ukoliko ona to želi. Ako ne uspe, zaboravi. Živi kao što si i do sada živeo i ne osvrći se na prošlost jer u suprotnom se zapitaj i sam, možda preispituješ svoju ljubav prema njoj time što ti je sada baš važno sa kim je bila. I ta vaga koju pominješ, da se možda ne bi oženio da si znao za odredjene ljude pre tebe je dokaz nestabilne ljubavi, izvini. Prava i iskrena ljubav podvlači crtu ili je nebitno šta je bilo ranije. Važno je kako je vama trenutno i ka kakvoj budućnosti idete.

Napomena: nemam lična iskusva, samo pišem objektivno.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2012, 23:33:16 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
prokockas necije poverenje na takvoj gluposti.. a prethodno si ti taj koji insistira da se o tome prica i podstices drugu osobu da i ona tebi isprica..

koji je to sklop, meni iskreno nije jasno  Smile

ako ta zna sta prica i sta je sve lagala, ruku na panj..  Smile

nadam se da gresim, ali ona meni deluje kao jedna proracunata osoba koja prica ono sta zelis da cujes, ja na tvom mestu ne bih dozvolila sebi da joj vise verujem.. sad ako je mnogo volis i ne zelis da se udaljavate, to sranje moras da progutas, jer ce da te kolje do kraja, na kraju ces ti da napravis neko sranje jer ces podsvesno da usvojis da si u odnosu koji se otrgao tvojoj kontroli..

eto kako ljudi bezrazlozno lazu i posle se pitaju cime su zasluzili svoje zle sudbine..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Prokockano poverenje je jedna ozbiljna stvar tako da ti ostaje ili da zivis zivot pitajuci se sva ta pitanja sto ce verovatno dovesti do jos veceg razdora izmedju vas ili da jednostavno zaboravis na sva ta pitanja i nastavis dalje.

Mada meni licno iz ove tvoje price deluje da je ovo drugo rekla samo da bi ti napakostila u momentu. Malo glupo sa njene strane, ali se ljudima generalno desava da im izleti tako nesto u momentu svadje cisto da bi iznervirali ovog drugog...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Koliko se meni cini ona tebe namerno povredjuje Smile

Nesto nije u redu u braku, nesto ne stima, ona nije zadovoljna i cilja tamo gde tebe najvise boli. Zeli da te povredi jer smatra da si ti kriv za njeno nezadovoljstvo.

Ne verujem da je istaina da je spavala sa nekim drugim ljudima, kako sto sam ti rekla, a i ti si napisao gore - tebi smeta sama pomisao da je tvoja zena sa nekim spavala.
Drugo - akko je tebi savrseno u braku, ako ti imas oci samo za nju ne mora da znaci da je to tako i sa njene strane.
Ja sam se pre neki dan sa muzem raspravljala ali vama izgleda , muskarcima, nije jasno ....da ljudi prestaju da se vole. I onda taj osecaj da MORAS da budes u braku zbog dece, okoline, nekretnine.....sta ja znam sve cega - pritiska.
 I onda ljudi krenu da se ponasaju kao tvoja zena.
Sedite, hladne glave, bez emotivnih ucena , resite problem. Ako morate i razvedite se -nemojte ziveti kao taoci. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
Za sve vreme koje smo zajedno nisam ni pogledao drugu ženu.
Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Hvala svima na vremenu koje ste odvojili.  I ranije sam razmišljao sam o svim alternativama o kojima ste pisali.  Mislim da je sandra80 najbliža istini, jednostavno je prestala da me voli, a taj problem se ne može prevazići.  Sa druge strane, ja nju smatram krivom za poremećene odnose i onda ulazimo u krug iz kog nema zdravog izlaza.
Jedan dan je priča normalna, hajde da se funkcioniše normalno, sutra ista pesma.
Možda je moguće da nije odlučna da napravi definitivan razlaz, nego namerno radi na tome da ja napravim prvi korak, a opet me poznaje, zna da ne bih ostavio porodicu neobezbeđenu, ne mora da kalkuliše.
Ona tvrdi da ja nju više ne volim, a kada joj kažem da ja njoj prilazim da je poljubim i zagrlim, a ona kaže nemam vremena, čekaj da zakuvam ovo ili da vidim ovo na netu, pa pobogu ovo mi je jedino slobodno vreme, a ti bi da me jašeš. . . . . . . . Šta da kažem, nisam glup?
Kada sam rekao da ja nju volim, nisam rekao da mi je u braku idealno.  Da se ona vrati kakva je bila, to je idealno, a ovo je daleko od toga.  Problem je što nema otvorenosti u komunikaciji, ja ne mogu da joj kažem kakvi problemi me muče, jer je to kontraproduktivno, to je situacija koju ona ne može ničim da izmeni, a ona kada meni kaže koje probleme ima, ja joj prosto ne verujem.  Ne verujem da je toliko umorna, da ne može da me zagrli i poljubi, ja spavam manje od nje, pa mogu.
I glavno što primećujem kod sebe je da kada je ona prema meni ok, ja ne razmišljam ni o čemu negativnom, jedva čekam da je vidim, da pričamo, da budem sa njom.  Čim ona promeni ponašanje, ja se osetim žrtvom, pa pored svega onoga što tada radi, meni počnu kroz glavu da idu i razni filmovi i to pogorša stanje do maksimuma kod mene, pa zaćutim, ne mogu od muke da progovorim.
Evo najsvežiji primer, ona me kritikuje da sam preblag prema maloj koja je stvarno razmažena, ja vidim da je ona nervozna i neracionalna, prema detetu netaktična i ona mi kaže nije ovo jedna moja bivša rodila, nego ja, ima da se ponašam kako hoću.  Pa jebala te ta bivša, pomislim, ja se nje ni ne sećam, na ulici da je vidim ne bih je prepoznao, ali o čemu ona razmišlja.  Ja to u braku jednostavno ne bih pominjao.  
Mada i ja napravim sranje, ja kažem daj da vodimo ljubav, ona kaže, ne mogu i tako dan za danom i ja posle deset dana puknem, pa sam jednom rekao  Jebi ga svi su te bivši jurili, jel im nisi davala, nešto tog tipa, drugima si davala, a meni ne daš i to ona doživi kao katastrofu. . . . . .  Ma, nisam pametan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Poceli ste da se vredjate i da uvlacite ljude koji veze nemaju sa tim sto se vama dogadja.
Vodite racuna sta pricate pred detetom,, deca znaju  cuju mnogo vise nego sto mislite. Ili znate ali jednostavno od silne zelje da jedno drugo povredite ne konstatujete da neko slusa. A taj neko je najbitniji u ovoj situaciji.

Evo sta ja mislim.....nadjite se negde, gde vam je najzgodnije i najbolje, primorajte se na iskren razgovor. Ja najcesce kazem muzu da ne moze da cuti i ignorise/potiskuje problem, posto je tome sklon, i da necu odustati dok mi ne kaze razlog zbog kojeg se ponasa kako se ponasa.
Probleme koje ne resavate gomilate i povredjujete svoje dete.

Resavajte problem , samo vas dvoje, pojedite ono sto ste kuvali Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
Ona tvrdi da ja nju više ne volim, a kada joj kažem da ja njoj prilazim da je poljubim i zagrlim, a ona kaže nemam vremena, čekaj da zakuvam ovo ili da vidim ovo na netu, pa pobogu ovo mi je jedino slobodno vreme, a ti bi da me jašeš

meni je ovo uzas

sad ce neko prepun iskustva zivotnog.. da dodje da napise da je to sasvim normalno i u mnogo kracim vezama od deset godina, ali ja totalno ne zelim da u to verujem niti da to ne daj boze smatram normalnim.. nemaju oni 50 godina.. da ti moras da izbegavas poljupce i zagrljaj.. ma uzas.

meni je zao ovakvih parova, tacnije zao mi je osobe koja u ovakvom paru i dalje pokusava da pokazuje svoju emociju.. to mu dodje kao da svesno hvatas rukama vrelu serpu  Smile

pricajte o ovome, reci joj sve sasvim iskreno i dobro slusaj na koji nacin ce da ide u napad na tebe da bi se odbranila od tvog nezadovoljstva.. time ce ti sve reci, samo treba da poslazes kockice.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2012, 00:33:24 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini

I glavno što primećujem kod sebe je da kada je ona prema meni ok, ja ne razmišljam ni o čemu negativnom, jedva čekam da je vidim, da pričamo, da budem sa njom. 

Čim postoji i tračak ovoga o čemu pišeš, za vas ima nade.
Preaberi se, možda ne vidiš nešto što ti je ispred nosa a ona očekuje da vidiš, pa postaje povredjena što si slep.
Vaša ljubav je očigledno bila jaka da bi se tako jednostavno ugasila a razlozi su totalna glupost. Ne varaš je, ne vara te. I čim pominje tvoje bivše, znaj da joj je stalo.
Potrudi se, mislim da vredi.To što izbegava sex zahteva da se duboko zamisliš zašto.

Najlakše je razvesti se. Par dana zajebancije po sudovima i to je to. Think about it  Smile

*Savet: probajte da se odvojite neko vreme (ukoliko vam prilike nalažu), ohladite glave i razmislite. Nekima to pomogne.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2012, 00:49:34 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:16:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: bracni Bra

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.