Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 13:33:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Braća po krvi  (Pročitano 5483 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Qtek 小米
@ niko

pa zar i tebi moram da crtam, kao Gambinu. Putin nikome ne udara kontru, on maksimalno brani ruske interese, što je takođe zapadnjačka (američka) tekovina. To što su ruski interesi ponegde suprotstavljeni zapadu, a ponegde Kini i dalekom istoku, to je druga stvar.

Opet ponavljam, Rusi nemaju pojma o dešavanjima na Balkanu, znaju da je bio neki rat i to je to. Potpuno su nezainteresovani da se upuštaju u neku dublju analizu. Čak mi je jedan inženjer (pre rata radio u nekom sovjetskom predstavništvu u Beogradu) rekao da smo mi Srbi krivi za rat u Jugoslaviji.

Veruj mi na reč, obični Rusi žive svoj život, uživaju u slobodi koju nisu imali u komunizmu i boli ih kurac za neke balkanske ratove.
Како баш ти налетиш на те Русе-хибриде и баш теби саспу у лице такве ствари, а мени причају сасвим супротно. Smile Smile
Је ли да ти не причаш са овим сероњама из Јаблоко партије или неке руске НВО и Пова(отпор)?
Ма ни они нису толико екстремни, ма то су бре Чечени и они говоре руским језиком и читају куран писан руском ћирилицом.
Добро значи улазак у нови мини хладни рат са западом је чин Путиновог прозападног става. Smile
« Poslednja izmena: 07. Nov 2007, 00:27:09 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat: evidentni link=topic=281042.msg4299134#msg4299134
možda ali i bezskrupuloznija i samo sa saveznicima od kojih će imati obostrane koristi a ne po principu braća po krvi

nešto se ne pozivamo na njih niti im kukamo na uho Smile

Moj користољубиви словенски брате, има нешто и мимо интереса. Само, треба наступити на равној нози - као пријатељ пријатељу - ако то појмиш.
Тек, лепо рече Еизо.

Smile
da, ko mi srbi.

kad nas sjebu, onda ih krivimo za sve.
(to se ne radi prijateljima...prijatelj se voli i kada gresi)
a kada nam trebaju, onda su nam najveci spasitelji, miljenici, bogovi..
pa nisu ni oni glupi...

Ниси читао шта сам писао о српско-руским односима. Укратко, и ми смо завртали Русе, и они су завртали нас. Али, када озбиљно загусти, увек смо савезници.

... Čak mi je jedan inženjer ... rekao da smo mi Srbi krivi za rat u Jugoslaviji.
Чудаке који деле такав став, нажалост, имаш и у Србији.

А како објашњаваш Руса (упознах га послом) који ми се у Београду, из чиста мира, извинио што нам нису помогли?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat

А како објашњаваш Руса (упознах га послом) који ми се у Београду, из чиста мира, извинио што нам нису помогли?
jes da meni nije upuceno pitanje ali moram da dam dijagnozu:
dement
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@ niko

pa zar i tebi moram da crtam, kao Gambinu. Putin nikome ne udara kontru, on maksimalno brani ruske interese, što je takođe zapadnjačka (američka) tekovina. To što su ruski interesi ponegde suprotstavljeni zapadu, a ponegde Kini i dalekom istoku, to je druga stvar.

Opet ponavljam, Rusi nemaju pojma o dešavanjima na Balkanu, znaju da je bio neki rat i to je to. Potpuno su nezainteresovani da se upuštaju u neku dublju analizu. Čak mi je jedan inženjer (pre rata radio u nekom sovjetskom predstavništvu u Beogradu) rekao da smo mi Srbi krivi za rat u Jugoslaviji.

Veruj mi na reč, obični Rusi žive svoj život, uživaju u slobodi koju nisu imali u komunizmu i boli ih kurac za neke balkanske ratove.
Како баш ти налетиш на те Русе-хибриде и баш теби саспу у лице такве ствари, а мени причају сасвим супротно. Smile Smile
Је ли да ти не причаш са овим сероњама из Јаблоко партије или неке руске НВО и Пова(отпор)?
Ма ни они нису толико екстремни, ма то су бре Чечени и они говоре руским језиком и читају куран писан руском ћирилицом.
Добро значи улазак у нови мини хладни рат са западом је чин Путиновог прозападног става. Smile

Ma kakav Jabloko i Gajdar, on je bukvalno rasprodao Rusiju tajkunima za smešne pare. Pričao sam sa ljudima sa kojima sam radio. I nisu čečeni, nego čisti Rusi. Obični ljudi, radnici, ne preterano obrazovani i informisani. Tipični Rusi, uvek nasmejani i spremni za zajebanciju i pićence uz što manje rada. Slične radne navike su i kod nas, ljudi navikli na socijalizam.
Šta da ti kažem, u mom poslu nemam priliku da se družim sa akademicima i visoko obrazovanim ruskim geostratezima, već sa običnim ljudima iz naroda, koji žive od svog rada.

Kakav hladni rat ti pominješ, ako misliš na ovu zajebanciju oko raketnog štita u Poljskoj, to je samo američka provokacija na koju Rusija ima više nego ubedljiv odgovor (S-400 Triumf).

Sve u svemu, često EU i ameri imaju sukob interesa, ali to ne znači du su antizapadnjaci. Ista stvar sa Putinom, čovek je iznutra modelirao Rusiju po zapadnim standardima (slično kao Petar Veliki u svoje vreme), druga je stvar što on ne prihvata svaki zahtev ili podvalu sa zapada, ako je na štetu ruskih interesa, ekonomskih ili strateških. Može mu se, nije on Jeljcin, bez prebijene pare u budžetu.

I to je ovde u pitanju. Rusiju ne zanima Kosovo zbog slovenskog bratstva sa Srbima, već je u njihovom interesu da Kosovo ne bude presedan, već pravilo za slične slučajeve u svetu. Oni pričaju o Kosovu, a misle na Južnu Osetiju i Abhaziju, za početak.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@ panini

Isto će ti reći svaki Slovenac kad se naždere i napoji u Skadarliji, da mu je žao što Janša i Drnovšek podržavaju šiptare i da su Srbi i Slovenci lepo sarađivali u bivšoj Jugoslaviji itd.

Kurtoazija i ulagivanje domaćinu, a u suštini ga zabole za Kosovo ili Srbiju. On je tu došao da se provede (ili poslom) i u interesu mu je da uspostavi što bolje kontakte sa domaćinima.

Ista stvar sa tim Rusom u Beogradu. Ja govorim o Rusima koji nikada nisu bili u Srbiji, i žive cca 3500 kilometara daleko od Beograda.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
kolko košta kilometar autoputa u rusiji?
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia E50
@ niko

Da...zemunac,ja postujem tvoje stavove,i jako mi je drago kad vidim da si na Forumu...
Ne moras meni da crtas,ne boj se...nisam na taj nivo spao.... Smile
Ali vidi samo ovo sto sam boldirao u tvom citatu...
Nisam znao da do pre 250 godina nije postojao interes drzave.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ panini

Isto će ti reći svaki Slovenac kad se naždere i napoji u Skadarliji, da mu je žao što Janša i Drnovšek podržavaju šiptare i da su Srbi i Slovenci lepo sarađivali u bivšoj Jugoslaviji itd.

Kurtoazija i ulagivanje domaćinu, a u suštini ga zabole za Kosovo ili Srbiju. On je tu došao da se provede (ili poslom) i u interesu mu je da uspostavi što bolje kontakte sa domaćinima.

Ista stvar sa tim Rusom u Beogradu. Ja govorim o Rusima koji nikada nisu bili u Srbiji, i žive cca 3500 kilometara daleko od Beograda.

Да. Идемо улицом и он крене да ми се улагује... Не бих рекао. Да не буде забуне, у питању је позоришно гостовање, а не класичан бизнис. И нисмо их нешто посебно гостили.
Притом, када сам био у Украјини, домаћини су били врло добро обавештени.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
kolko košta kilometar autoputa u rusiji?

HAHAHA

Ne znam, tamo sam radio na izgradnji hemijskog komleksa, sa fabrikom i skladištima opasnih materija. Ako te baš zanima, ja sam građevinac i diplomirao sam na niskogradnji (izgradnja puteva i tunela), tako da znam koliko košta kilometar u Hrvatskoj.

Mnooogo je kume, ni tvoji praunuci neće moći da otplate dugove, koji se samo uvećavaju, iz meseca u mesec. Ko zna, možda vam za 20 godina otpišu kamate, pa vam ostane samo glavnica za otplatu.  Smile

@ niko79 & panini

OK, pokušao sam da objasnim neke stvari, vrlo brzo ćemo videti Putinovo antizapadnjaštvo i rusku bratsku ljubav. Kako stvari stoje oko Kosova i RS, trebaće nam njihova konkretna pomoć (savremeno naoružanje, velike zalihe nafte i slične potrepštine), pa ćemo da vidimo ko je bolje procenio Ruse ( i Ukrajince  Smile).

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
gle dečko ja radim u firmi koja gradi autoputeve po hrvatskoj tako da znam svaki natječaj, svaku cijenu, svakog izvođača i podizvođača, projektanta, nadzora...

samo iz one tvoje rečenice o bechtelu vidi se da nisi baš upućen

druga stvar autoceste se grade kreditima svjetskih banaka a one se bome ne guraju u nešto na čemu ne misle zaraditi  Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 13:33:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.348 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.