Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Braca Makedonci? ~ Makedonija će posle SAD i EU priznati Kosmet  (Pročitano 34518 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
ljudi, ajde malo manje vredjanja, ovo je ipak samo forum.
opusteno. Smile

i ja sam makedonac.
mislimda makedonija kao i crna gora, radi odlicno za svoje interese preko srpskih ledja.

to je trenutno najbolje sto mogu. podrzavam to.
samo se andam da cemo jedno i mi biti u situaciji da nasi pametni politicari dodju na valst, treba nama jedan milo djukanovic.
procvetali bi za 5 godina!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
canelane, ne seri, vi ste najveci srpski izdajnici, sto puta gori od Crnogoraca.
Oni se bar nisu odrekli svog slovenskog porekla, vi ste najveci balkanski sljam i drago mi je da samo jednim delom imam veze sa vama, daleko vam lepa kuca, jebite se sa nato-om pedercine jedne.

Pozdrav za sve Srbe iz Makedonije, bez obzira da li su im sektasi promenili prezime ili ne.

Nije lijepo da tako vrijedas sve Makedonce...samo zato sto priznavaju Kosovo i sto vode politiku u svoju korist..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
canelane, ne seri, vi ste najveci srpski izdajnici, sto puta gori od Crnogoraca.
Oni se bar nisu odrekli svog slovenskog porekla, vi ste najveci balkanski sljam i drago mi je da samo jednim delom imam veze sa vama, daleko vam lepa kuca, jebite se sa nato-om pedercine jedne.

Pozdrav za sve Srbe iz Makedonije, bez obzira da li su im sektasi promenili prezime ili ne.

Nije lijepo da tako vrijedas sve Makedonce...samo zato sto priznavaju Kosovo i sto vode politiku u svoju korist..
upravo!
 Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Kraljevicu Marko , cekaj, jesi li ti Maki po regionalnoj ili nacionalnoj pripadnosti.
Ako si ovo prvo, onda i ti negiras postojanje njihove nacije.

Citat
Nije lijepo da tako vrijedas sve Makedonce...samo zato sto priznavaju Kosovo i sto vode politiku u svoju korist
Ja ne vredjam nikoga, to su cinjenice sa malo metafore i ironije ponekad, a to sto prozivam deo Makedonaca, pa sta.
Cuo sam da postoje i u Sumadiji secesionisti, ako budem kritikovao te Sumadince, da li to znaci da sam kritikovao sve Sumadince.

Posto ih ja (kao i ogromna vecina ljudi sa tih prostora) ne priznajem kao naciju, ja i ne mogu da vredjam njihovu naciju.
« Poslednja izmena: 02. Jun 2007, 12:01:25 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
ja zivim u vojvodini, cale mi je cist makedonac, keva rumunka(ima tu joos nekih primesa) a ja sam srbin.  Smile
asimilovali me Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
@ Gambino

To majstore ajde izbaci frustracije, ispucaj se bice ti lakse.
Popij posle terapiju obuci zutu kosulju i pravac na ribolov, smirice ti zivce  Smile

drago mi je da samo jednim delom imam veze sa vama

Ovo sigurno iz razloga sto je neki Makedonac koji ja ratovao na Sremski front tvoj deda.
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
ja zivim u vojvodini, cale mi je cist makedonac, keva rumunka(ima tu joos nekih primesa) a ja sam srbin.  
asimilovali me
Eto, sad ce Cane da te nazove veliko-srpskim hegemonistom i cetnikom, posto negiras njihovu novu naciju.
Covek nikako da shvati neke stvari, da to nema veze sa ideologijom, vec sa zdravim razumom.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Gambino stvarno ti je bollje da cutis. Kad god nesto napises sve vise dokazujes da si idiot.
Posto mu je cale Makedonac a on Srbin, valjda su ga Srbi asimilovali.
Potrzi u wikipedii rec Ironija.

Ccc zar moram sve da ti crtam.

I Cane nikoga nije nazvao veliko-srpskim hegemonistom i cetnikom niti ce to uciniti.
Jedino sto ja radim je to da tebe nazivam idiotom i to sa razlogom.

Drago mi je sto nisi negirao da ti je deda Makedonac koji je ratovao na Sremski front, pa mogu za izvucem zakljucan da mrzis Makedonski narod zato sto ti deda nije davao pare za sladoled

IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Cane bas su glup, cak i za prosecnog Makedonskog nacionalistu, si previse glup.
On je ironicno rekao da je asimilovan, vidis smajli, a uostalom neka ti on licno kaze, ko ga je to asimilovao i kako moze Srbin koji je asimilovan od strane Makedonaca, a koji se zatim vratio svojim srpskim korenima, da bude asimilovan.

Mozda sam mu ja uterao strah u kosti. Smile

« Poslednja izmena: 02. Jun 2007, 12:38:51 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
Гамбино smiri strasti  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.