Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Braca Makedonci? ~ Makedonija će posle SAD i EU priznati Kosmet  (Pročitano 34756 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
Kazes da nemam odgovor???
Na koje pitanje, fakt ili argument???
Ono sto se trebalo odgovoriti je odgovoreno, prolistaj temu.
Tvoje komentare i "argumente" koji su poznati samo tebi i tvome drugu iz DS-a (nisam siguran koju si partiju naveo, pa ako sam pogresio ...) ne zasluzuju nikakav odgovor.
Od ono sto si pisao sasvim je ocigledno da zivis u nekom ludom svetu i da nevolis cak ni sopstveni narod. Drago bi mi bilo da gresim ali utisak od onog sto si pisao je bas takav.

Ja sam nekoliko postova poslao na ovoj temi i u nijednom postu nisam niti uvredio, niti bilo cime napisanim hteo da uvredim Srpski narod.
Od tvojih postova izlazi mrznja i to je jedino nesto koje je u tvojim postovima realno.

Branko Crvenkovski je pretsednik Maledonije, i to sto je rekao da ce nakon EU i USA i Makedonija biti deo procesa priznavanja Kosova je politicka izjava. Branka niti volim niti postujem, niti sam za njega glasao.
Ali mogu slobodno da kazem da ljudi tvoga kalibra cine da Branko dobije i moj glas ako odluci da se ponovo kandidira.
Jedino bih se slozio sa tobom da ljudi koji su poreklom sa juga Srbije su izrazito lepi, ali ti si izgleda povukao na zapadne susede, pa otuda tvoja velika isfrustriranost.
A o veliko-makedonskoj ideologiji bolje da pricate malo tise, da vas Grci ne bi trazili na mapi.
Inace ja ne mrzim nikoga, tek ponega prezirem, ali i kada bi sutra Beograd postao drzava i proglasio beogradsku naciju, ja bih bio protiv, kao sto sam protiv vase izmisljene nacije.
Ma moglo je to malo bolje da se lazira, ali birali ste naciju, birajte sada prijatelje i bracu, za dobre pare sve je moguce.

p.s.Vas predsednik "makedonske demokratske stranke" (tako neki naziv nisam 100% siguran) u Srbiji sa sedistem u Panchevu, je izjavio kako su Makedonci diskriminisani, kako ih nema na visokim polozajima itd, a ja sam se toliko puta uverio da je to laz.
Inace najzloglasnija anti-srpska nvo, helsinski odbor je kritikovala dosovsku vlast da nista ne cinu u cilju zastite makedonske manjine(verska osecanja), mozes da zamislis sta su oni tek sve trabunjali.

Citat
Da te potsetim da su Makedonski partizani jurili nemce sve do Srema.
Srpska krv pala za Makedoniju
Ne to su bili Srbi koje niste stigli da pomakedoncite.
Ma daj bre kakvi makedonski partizani, pa tamo nije bilo nikakvog otpora prema fashizmu, cekali ste da se zavrsi rat i da drugi obave stvar umesto vas.
Koliko je Makedonaca poginulo u dr.svetskom ratu, pa ni sada niste ginuli, a ni kada vas Siptari budu napali necete ginuti, bez uvrede, ali takav ste narod, mozda je to i dobro ko zna.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2007, 19:35:16 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG Frizider
Citat
I to je nesto sto treba uciniti svaka zemlja sa ovih prostora.
Ne hvala. Ja svoje dete ne bih slao u Irak. Tamo nek' idu zaludni amerikancici, mi imamo pametnija posla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Sad si i kontradiktoran.
Daj se jednom odluci, jesam ja srbin ili grk. Pasos mi istice za koji mesec pa da znam ...

Sto se tice mog izgleda imas moju sliku na temi slike clanova pa ti vidi.
Tvoju sliku pretpostavljam da nema ...

Ne to su bili Srbi koje niste stigli da pomakedoncite.

Pa zar nismo kao narod naslatli '47  Smile
Stvarno te nista ne razumem, a iskreno mislim da i sam sebe be razumes posto ni sam vise neznas sta pricas. Ajde sada sedi napravi koncept sta ces naredno pisati da ne zaboravis sta si jednom rekao.

Moj savet ti je da prekines da pises, sigurno ima clanova koji te poznaju, pa kad te sutra sretnu na ulicu ima da bude  Smile

Ono sto peva Bora Corba "O kako je lepo biti..." sigurno si mu bio inspiracija.

I da nisi mi odgovorio dalices biti u onoj jedinici sa prackama
« Poslednja izmena: 31. Maj 2007, 19:43:04 od canelane »
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Jedino bih se slozio sa tobom da ljudi koji su poreklom sa juga Srbije su izrazito lepi, ali ti si izgleda povukao na zapadne susede, pa otuda tvoja velika isfrustriranost.

ne vredi...tako je Gambi navikao da razgovara  Smile

A o veliko-makedonskoj ideologiji bolje da pricate malo tise, da vas Grci ne bi trazili na mapi.

ne sekiraj se ti... Smile
Inace ja ne mrzim nikoga, tek ponega prezirem, ali i kada bi sutra Beograd postao drzava i proglasio beogradsku naciju, ja bih bio protiv, kao sto sam protiv vase izmisljene nacije.

ko si ti da kazes nekom da je "izmisljena nacija"? Zar ti mislis da to sto si iz srbije daje za pravo da ovako pricas?  Smile ja, eto kazem da su srbi poreklom Makedonci. ti ( i tvoji istomisljenici) ne slusasate sta vam se govori, vi ste extremisti, ne rezonujete zdravorazumski...
Ma moglo je to malo bolje da se lazira, ali birali ste naciju, birajte sada prijatelje i bracu, za dobre pare sve je moguce.
opet neka "braca", neka "kupovina"....alo, pa svaki put kad ste se sa nekim "pobratimili" prodjete sa kojim milionom stanovnika manje. "bratimljenje" samo rade primitivni narodi. onda i Britanci mogu da traze veliki deo USA, zato sto je velika vecina ljudi sa prostora GB.  Smile Smile

p.s.Vas predsednik "makedonske demokratske stranke" (tako neki naziv nisam 100% siguran) u Srbiji sa sedistem u Panchevu, je izjavio kako su Makedonci diskriminisani, kako ih nema na visokim polozajima itd, a ja sam se toliko puta uverio da je to laz.
Inace najzloglasnija anti-srpska nvo, helsinski odbor je kritikovala dosovsku vlast da nista ne cinu u cilju zastite makedonske manjine(verska osecanja), mozes da zamislis sta su oni tek sve trabunjali.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
cane, ne zanima me tvoja slika, ja nisam moderan kao tvoji zapadnjaci. Smile

Nije bitno da li si shvatio kada ste nastali, vec odgovori koliko je to Makedonaca (ne svih gradjana Makedonije) poginulo u drugom svetskom ratu ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Crvenkovski je u pravu. Interes njegove zemlje je da sledi međunarodnu zajednicu, i tu nema emocija i "bratstva". Interes iznad svega. Zapad (čitaj SAD) održava Makedoniju u ovom obliku, prema tome glupo je suprostaviti se onom koji ti omogućava da postojiš. Budimo realni, da Makedonija nema američku podršku teritorijalnom integritetu, Srbija, Bugarska, Grčka i Albanija bi odavno rasparčale teritoriju tzv. BJRM.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
tacno tako ^^  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
О Боже, па онај клип је урнебесно добар.

Мислио сам да ме од Чохалија мало шта може изненадити, али ово освајање Русије ми је одузело дах.

О каквом бре прикупљању политичких поена у свету причате?? Људи, да ли сте ви нормални?? Па њих свет зове FYROM. Па они су једина држава на свету која не може да званично користити "своје" име. Па пратите ли спорт уопште? Упалиш Еуроспорт и видиш натпис "England-FYROM".

Краду из историје шта год могу и иду дотле, да проглашавају Александра њиховим владарем. После се чуде што им се свако нормалан смеје. Једино им се Грци не смеју, они их само мрзе. Јеби га схватају своју историју озбиљно и не желе да им неко анонимно словенско племе (по могућству и више њих), обогаћено са циганско-албанско-турском крвљу, отима прошлост. Далеко од тога да су ови данашњи Грци чисти потомци античких, али барем вуку порекло од њих.

Само ми још фали да чујем да је цар Душан био "Македонац". Мада ме то не би зачудио уопште. Имају они јаке доказе за то. Ето рецимо донео је свој законик у Скопју 1349. Градио је манастире по "Македонији", што би значило да је много волео ту земљу, што непобитно доказује да је био "Македонац". А како је још потомак Александра, пошто је, је ли и он био "Македонац", то му је дало пуно право да се крунише за цара.

Што се тиче питања везаног за продужење пасоша, одговорићу, иако није било мени упућено. Ниси Грк, немаш никакве везе са Грцима, па према томе ни са Александром, нити са античким Македонцима. Жао ми је што сам те разочарао, али тако је, како је. Ви сте у неутврђено словенско племе, у правом смислу те речи. Да је другачије, имали бисте СВОЈЕ име, а не бисте се називали према старој географској одредници.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2007, 20:28:43 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
@canelane

Imamo isti problem. I meni je pasos pun viza pa cu uskoro morati da vadim novi jer nema mjesta vise. A posto sam "izmisljen" kao i ti kako da rijesimo taj problem?  Smile
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG Frizider
Citat
Па њих свет зове FYROM

Former Yugoslav Repuplic Of Macedonia. Stvarno jebote. Ni naziv im nije priznat. Eto vam vasi prijatelji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.