Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Braca Makedonci? ~ Makedonija će posle SAD i EU priznati Kosmet  (Pročitano 34642 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Stojanov, Stojanovski, Stojanović

Свака породица по три породична стабла  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Oni su se uvek okretali kako vetar duva.

Tako i prezimena menjaju , sve zavisno pod kim su.

Stojanov, Stojanovski, Stojanović

sledi: stojanovići
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 Smile Smile Smile

U cetiri strane ste dokazali jos jednom zasto cete ostati jedina drzava u svetu koja nema prijatelje, ovo se ne odnosi na sve zato sto sam na ovom forumu upoznao dosta pametnih i realnih ljudi.

Kosovo je vas problem, bolje citajte vase sranje jer su ga vasi lideri i politicari toliko zajebali pa sada pljuvate gde stignete jedino ciljem pa pokrijete sopstveni politicki poraz.

Ako mislite da ce se neko zameriti citavim svetom radi Kosova duboko se lazete i zivite u iluzijama.
Rusi su vam vec nekoliko puta okrenula ledja, uradice to ponovo kada je Kosovo u pitanju. A dali ce i Makedonija priznati Kosovo to je politicka odluka koja ce biti resena negde daleko od ovih prostora.

Sto se tice istorije  komentari su smesni i sasvim je ocigledno da su postavljani od osoba cije je intelektualno nivo ravno 0.

Za kraj ovog posta da vam porucim da oladite svoje glave, Makedonski narod je vas sused i prijatelj, mozda i vas jedini prijatelj, mada citajuci ove postove sasvim mi nije jasno zasto.

Necu vise da pisem na temi, zato sto za diskusiju je potrebno dvoje, a autori dosad postavljenih postova mi bas i ne ostavljaju neki nivo.
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Naravno da je Kosovo nas problem.Ja znam da Makedonija mora da prizna Kosovo jer u samoj Makedoniji ima mnogo Siptara koji bi verovatno napravili sranje da i samo cekaju "razlog" da i tu zapale vatru.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja mislim da bi najbolji potez susjeda Srbije u vezi Kosova bilo da se pitanja o nezavisnosti KiMa drze sto dalje, prije bi volio da cujem od HR i Makedonije da nekako na finjaka tu temu zaobidju pa da budu ne prvi koji priznavaju to nego mozda zadnji ili srednji...jednostavno susjedi smo i nebi trebali pogorsavati na ovakve nacine nase odnose...
« Poslednja izmena: 28. Maj 2007, 18:53:36 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Pa jeste tako,ali vidis da ovde odmah jedni drugima skacu u stomak.
Zato ovde tesko da ce ikada biti "dobro susjedskih" odnosa.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Smile Smile Smile

U cetiri strane ste dokazali jos jednom zasto cete ostati jedina drzava u svetu koja nema prijatelje, ovo se ne odnosi na sve zato sto sam na ovom forumu upoznao dosta pametnih i realnih ljudi.

Kosovo je vas problem, bolje citajte vase sranje jer su ga vasi lideri i politicari toliko zajebali pa sada pljuvate gde stignete jedino ciljem pa pokrijete sopstveni politicki poraz.

Ako mislite da ce se neko zameriti citavim svetom radi Kosova duboko se lazete i zivite u iluzijama.
Rusi su vam vec nekoliko puta okrenula ledja, uradice to ponovo kada je Kosovo u pitanju. A dali ce i Makedonija priznati Kosovo to je politicka odluka koja ce biti resena negde daleko od ovih prostora.

Sto se tice istorije  komentari su smesni i sasvim je ocigledno da su postavljani od osoba cije je intelektualno nivo ravno 0.

Za kraj ovog posta da vam porucim da oladite svoje glave, Makedonski narod je vas sused i prijatelj, mozda i vas jedini prijatelj, mada citajuci ove postove sasvim mi nije jasno zasto.

Necu vise da pisem na temi, zato sto za diskusiju je potrebno dvoje, a autori dosad postavljenih postova mi bas i ne ostavljaju neki nivo.

Makedonac, vaša zemlja ima prijatelja u p.... m. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Smile Smile Smile

Makedonac, vaša zemlja ima prijatelja u p.... m. Smile Smile Smile

Miroslave pa Srbija je po tom pitanju barem u jos vecem sranju...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
A koja zemlja od ex SFRJ ima priajtelja?
Vi HR koga imate? Slovence? A da imate CG jer vam se kvalitetko uvlace u bulju  Smile
Koga Makedonci imaju? Imace Kosovo.
Koga BH ima?
Mi imamo R Srpsku i to nam dovoljno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.