Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Apr 2025, 16:53:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Божић  (Pročitano 15662 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
То ћеш морати њих да питаш, то није мој сајт.

И не видим зашто би они требали мене да слушају. Ја не терам никог да пише "србски" нити сам замерио ико што пише "српски" али видим да многима смета како ја пишем, и ту су да изигравају неке учитеље и туторе. Ово је 3-4 пут да моје "србски" неком боде очи.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2006, 23:26:02 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49141
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
али ти си га ставио у потпис,

је си им послао поруку да исправе то гдје су погрјесили ?
Не знају људи,а није право да тако буде.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ставио сам га у потпис, па?

Написах горе, мени не смета код других, али другима смета код мене.

А ко не зна научиће КАД БУДЕ ХТЕО ДА НАУЧИ. Нити пре нити после.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49141
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ниси га ставио у потпис већ у профил, јасна ти је моја омашка.

Ко не зна научиће кад га неко научи.

Не знам да ли си читао "Горазд". Тамо свашта занимљиво има о јужним словенима углавном Србима, и баш пишу увјек србска као и ти. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ниси га ставио у потпис већ у профил, јасна ти је моја омашка.

Нисам обраћао пажњу, тотално ми је свеједно.

Ко не зна научиће кад га неко научи.

Али прво мора да постоји воља тог неког да научи. Кад има вољу, наћи ће и пут. Није мене нико био по глави да пишем "србски" већ сам сам увидео исправност тога.

Не знам да ли си читао "Горазд". Тамо свашта занимљиво има о јужним словенима углавном Србима, и баш пишу увјек србска као и ти.

Нажалост, не.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Reloader,ajd,ajd ,budi pravi pa da se izmirimo ,prije nego svane nova godina.Nije pravo da smo zalosni,sto se tice Biblije to me naucavahu od utrobe matere moje,i ne vidim zasto sam rob, tek tu si slobodnjak,volis ljude jer se Krist rodio a i umro za  njih,   htjela bi  znati ,koje se ti zivotne filozofije drzis,poznam malo istocnjacke,aj, jok,nije to,krscanske takodje,muslimanska,ni ta,pa koja ti je .............izgledas mi ko mali Bog medju nama,svi te moramo slusati,ili ko mali djecacic koji ako ne dobije sto je zamislo,a joj..............svejedno nisam protiv tebe,ali ako si mlad ipak ces morati slusati ucitelje ,dok ti nebudes sam ucitelj.Eto pruzam ti ruku pomirenja i zelim ti Obilje Bozjih Blagoslova  u 2007 god. :flower:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Reloader,ajd,ajd ,budi pravi pa da se izmirimo ,prije nego svane nova godina.

Зар нема још 24 сата до нове?  :D

Nije pravo da smo zalosni,sto se tice Biblije to me naucavahu od utrobe matere moje,i ne vidim zasto sam rob, tek tu si slobodnjak,volis ljude jer se Krist rodio a i umro za  njih

Објашњавах у старим темама, мрзи ме испочетка писати.

Можда је твоје осећање хришћанства слободњачко, у глобалу оно је ропско, поготово под разноразним црквама.

htjela bi  znati ,koje se ti zivotne filozofije drzis,poznam malo istocnjacke,aj, jok,nije to,krscanske takodje,muslimanska,ni ta,pa koja ti je

Ако ме питаш за веру - родоверан сам.

izgledas mi ko mali Bog medju nama,svi te moramo slusati,ili ko mali djecacic koji ako ne dobije sto je zamislo,a joj..............svejedno nisam protiv tebe,ali ako si mlad ipak ces morati slusati ucitelje ,dok ti nebudes sam ucitelj.Eto pruzam ti ruku pomirenja i zelim ti Obilje Bozjih Blagoslova  u 2007 god. :flower:

И ја теби  :chuckel:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Opet...  :ballbounce:

E, moj Reloaderu... Tebi fali neka cica, da se resis tih frustracija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
MA njemu bi i desanka pomogla samo kad bi znao kako se to koristi i cemu sluzi.  :mrgreen:

NEgo Reloader pobratime - jel si se nekad zapitao kako to da je po tebi svako ovde glup i neobrazovan osim tebe. Kako ti bre ispade tako pametan. Jesi pio neku banjsku vodu ili nesto - daj leba ti otkri nam tajnu. Mi sve nesto kao citamo te knjizurine ali nam slabo nesto koristi. Da nije voda iz kursumlijske banje - imam neke veze tamo mogao bi da krenem biznis ako si siguran da radi.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ako se kaze srpski ,zashto bi se onda pisalo srbski

Зато што је то пред-Вуков правопис.

odnosno zashto odbaciti jednu korisnu stvar ,ma od koga je doshla , da se pisano i izgovoreno ne razlikuju ,jer to je vishe jedan tehnichki izum koji olakshava pismenost

Корисна? Не, само је једноставније али то има своју цену - цену квалитета језика.

Ако успеш да нађеш књигу Милослава Самарџића "Тајне Вукове реформе", ОБАВЕЗНО је прочитај.

http://www.pogledi.co.yu/15.php

chini mi se da sam vec chitao tu knjigu (ili bar neshto slichno) .otprilike je ideja da je vuk uvodjenjem narodnog jezika i pojednostavljene cirilice odvojio srbe od rusa (za rachun austrije) a priblizio hrvatima. to jeste istina,ali .... realno gledano rusi jesu i geografski i jezichki dalje od hrvata - to je stvarnost.  jezik je ziva stvar - niko ne moze da natera ceo narod da govori drugachije nego shto govori,a narod jesu sachinjavali svinjari i govedari u vecini :D

shto se tiche pisma ,srpski jezik se moze pisati i kineskim ideogramima pa da ostane srpski - jer pismo je tehnichka stvar (stvar konvencije). zato mi nije jasna ta rechenica da jednostavnije nije korisnije ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Apr 2025, 16:53:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.