Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Божић и рођење „ЕУ-православља  (Pročitano 12667 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Хиландар мора да се обнови јер је уништено готово 70% манастира пожаром, то нема везе ни са вером ни са секуларном државом ни са каквим глупостима о којима неки овде тако цинично трабуњају, студенти грађевинских факултета иду на праксу доле, помажу и професори значи то је питање наше културе и традиције. Е сад ако је неко дошао из шуме ил им је врхунац традиције сваки дан чешем лево јаје док устајем на десну старну кревета онда схватам да вам је то помало несхватљиво.

Па нормално је да изазива не разумјевање код неких особа јер Хиландар је нешта што
мало ко има.Признаје те друга држава на својој територији и то траје и траје.
Колико ја знам ради се на добровољној бази све за шта нису потребне паре,а није
само Србија одвојила нека средства за Хиландар већ и за градњу џамија по санџаку.
У сваком случају штета је да се такав историјски и духовни објекат не обнови.
Мислим да је и влада Републике Српске нешта уплатила,а мјесецима се врти број
на РТРС да позивом донираш 1 КМ=0.5 евра за обнову Хиландара.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Наравно, ако може симбол торањ на Авали да се гради из донација и да се посвети њему пажња зашто би се Хиландар разликовао који је ако ћемо реално 15 000 пута битнији од лендмарк антене.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Наравно, ако може симбол торањ на Авали да се гради из донација и да се посвети њему пажња зашто би се Хиландар разликовао који је ако ћемо реално 15 000 пута битнији од лендмарк антене.

Авалски торањ и те како треба што због радио и ТВ сигнала што због Авале као Авале.
Мени више боде очи бијесни возни паркови,број персонала,савјетника и свечани
банкети гдје се за један дан потроши више него што је донација Србије за Хиландар.
О локалним буџетима нико и нема представе колико шта оде у "партијске" фирме за
"изградњу и обнову".
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Ма не смета мени торањ, шта више, ал покушавам да извучем неку паралелу везану за приоритете и употребу донација јер стварно не видим разлог зашто би некоме сметала обнова Хиландара, Ђурђевих ступова и слично.........
« Poslednja izmena: 21. Jan 2010, 00:41:05 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ма не смета мени торањ, шта више, ал покушавам да извучем неку паралелу везану за приоритете и употребу донација јер стварно не видим разлог зашто би некоме сметала обнова Хиландара, Ђурђевих ступова и слично.........

Све полази из куће.Тебе и мене учили овако а некога другачије.Крв није вода и то је истина.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Ма ја нисам уопште ни религиозан, ни верник, ал неке ствари треба поштовати и неговати.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ма ја нисам уопште ни религиозан, ни верник, ал неке ствари треба поштовати и неговати.....

Ја више вјерујем да је вјера ту негдје у нама.Оно како се понашаш то можеш и очекивати.
Цркву посјетим само кад су нека крштења или вјенчања и једном годишње упалим свијећу
за мртве.Више ствар поштовања него некаквог мог личног вјеровања.
Међутим код дјеце већ то је нешта друго.Они су поприлично преко вјеронауке стекли
праву ствар.Нека хвала богу да нам дјеца макар вјерују у породицу као основ свега.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.4
mob
HTC One
Antonic... malo manja budala od politickog analiticara promasivaca decenije Vukadinovica... mada ista, Kosunicina, nezavisna ekipa mislilaca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Kada bi tako gledali ima i mnogo važnijih stvari od svega što si ti naveo. Ljudi masovno u Srbiji gladuju. Prvo treba ulagati u ljude , a tek onda u građevine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kada bi tako gledali ima i mnogo važnijih stvari od svega što si ti naveo. Ljudi masovno u Srbiji gladuju. Prvo treba ulagati u ljude , a tek onda u građevine.

не вреди...шта год да напишем испашћу геноцидни зликовац Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.