Ниси ни могао да видиш оволику количину срања јер је тада много мање људи имало интернет него сад. А сад ти не треба десктоп компјутер да би ишао на нет....довољан ти је смартфон или таблет које можеш купити за 5-6.000 динара.
Ja ne pričam samo o internet botovanju nego uopšte o sektašenju, propagandi i deljenju ljude na one koji su s nama i one koji su protiv nas. Kao što rekoh, moje mišljenje je da je toga bilo manje ranije. A mene podjednako boli uvo za sve naše stranke i njihove sektaše, da svi sutra pocrkaju, ne bi me pogodilo. Tako da nemam nikakav interes da nekog branim, da drugog napadam, niti da budem subjektivan. Dakle iskreno mislim da nijedna stranka nije toliko usrala narod i političku scenu, odnosno podelila ga i napalila, kao što je to uradio SNS.
Za vreme protesta protiv Milosevica, u gomilama je pored skrivene narodne milicije bilo i nekoliko uzbunjivaca. Mislim ni ugalj nece sam da se upali, treba mu iskrica, ili iskretina zavisi od stanja i kvaliteta uglja.
Da se ne lažemo, toga ima svuda. Čak su i Kanađani pre par godina koristili policijske provokatore da isteraju na videlo najveće trablmejkere na neredima koji su nastali kad je zasedao G7. Dakle ima toga svuda po svetu. Ali jedno je kad to radi policajac u civilu koji je za to plaćen i obučen, a drugo je kad vidiš kako par pavijana iz fotelja huškaju narod jedne protiv drugih, i sve to za neki sendvič i privezak za ključeve.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2015, 12:05:58 od hkj »
Botovi su ljudi koji bez svog misljenja i uverenja pisu po internetu placene textove podrske.
Dakle otpor ili bar vecina otpora su bili ljudi bez ikakvog stava i misljenja koji su pisali bilo kakve tekstove. I placene i neplacene. Dosta te ekipe su i danas ono sto su tada bili, botovi za neku drugu ekipu, sami svoje gazde, u prevodu klosari.