Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Jun 2025, 11:57:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bosnjaci se bave istorijom  (Pročitano 24153 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Kako bre, a ovamo Srbi najstariji na svetu, kakva bre Sicilija, odbijam da verujem  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
mob
Motorola Fire X311
Čovek pominje u tekstu neko "islamsko kraljevstvo na Siciliji", krajem 8. i početkom 9. veka.
To me je povuklo da napišem odgovor.

Dobro, to je istina. Arapi su tad nekad (možda vijek ranije) osvojili Siciliju od Vizantije, ugrozili sam Rim kol'ko znam. Prvobitna ekspanzija kalifata, od Španije do Kine itd. Al' kakve to veze ima sa Bosnom i bošnjanskim pavijanima stvarno ne mogu da zamislim. Smile
« Poslednja izmena: 18. Okt 2013, 16:12:23 od homer666 »
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Čovek pominje u tekstu neko "islamsko kraljevstvo na Siciliji", krajem 8. i početkom 9. veka.

Dobro, to je istina. Arapi su tad nekad (možda vijek ranije) osvojili Siciliju od Vizantije, ugrozili sam Rim kol'ko znam. Prvobitna ekspanzija kalifata, od Španije do Kine itd. Al' kakve to veze ima sa Bosnom i bošnjanskim pavijanima stvarno ne mogu da zamislim. Smile
Ma ti Arapi ustvari nisu znali da su Bosnjaci.Arapi vode poreklo od grupe nomadskih plemena koja su zivela u blizini drevnog grada Alepa i zvala su se Bosnaki,legenda kaze da su Bosnaki imali svoje kraljevstvo oko 200 godine ciji je glavni grad bio danasnji Donji Vakuf,koji je oko 285 godine pao u ruke mocne Rimske imperije,kada je samo nekoliko desetina ljudi iz plemena Bosnaki prezivelo  napad i bezeci od Rimljana stiglo do grada Alepa u Siriji gde su se nastanili u nepristupacnim planinama i tako preziveli.Nekoliko vekova kasnije potomak drevnog plemena Bosnaki,sin trgovca iz Alepa,koji je za oca trgovao u Meki prikljucuje se klanu Omejada,ubrzo preuzima primat u klanu i postaje kalif Muavija I,i od tada od 7 veka ponovo uspostavlja Bosnaki kalifat(koji mi u istoriji zovemo Arapska imperija),koji menja oblike kroz vekove sve do danasnje moderne Bosne i Hercegovine.

Ja kapiram da Deretic i ova ekipa "Sicilijanaca iz Bosne" na ovaj nacin prave istorijske fakte  Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101

Aha, ok. Promaklo mi je. Ucini mi se bosnjacko...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ma Konacno Resenje
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Motorola Fire X311

Ma ti Arapi ustvari nisu znali da su Bosnjaci.Arapi vode poreklo od grupe nomadskih plemena koja su zivela u blizini drevnog grada Alepa i zvala su se Bosnaki,legenda kaze da su Bosnaki imali svoje kraljevstvo oko 200 godine ciji je glavni grad bio danasnji Donji Vakuf,koji je oko 285 godine pao u ruke mocne Rimske imperije,kada je samo nekoliko desetina ljudi iz plemena Bosnaki prezivelo  napad i bezeci od Rimljana stiglo do grada Alepa u Siriji gde su se nastanili u nepristupacnim planinama i tako preziveli.Nekoliko vekova kasnije potomak drevnog plemena Bosnaki,sin trgovca iz Alepa,koji je za oca trgovao u Meki prikljucuje se klanu Omejada,ubrzo preuzima primat u klanu i postaje kalif Muavija I,i od tada od 7 veka ponovo uspostavlja Bosnaki kalifat(koji mi u istoriji zovemo Arapska imperija),koji menja oblike kroz vekove sve do danasnje moderne Bosne i Hercegovine.

Ja kapiram da Deretic i ova ekipa "Sicilijanaca iz Bosne" na ovaj nacin prave istorijske fakte  Smile

Od čuvenijih Bošnjaka koji imaju veze sa Sicilijom ne treba zaboraviti ni Fridriha I Barbarosu (tj. kako je pravilnije Fahrudina I Bošnjarosu), a ni Fridriha II koji su u stvari jedan isti lik jer su Bošnjaci u Srednjem vijeku živjeli po par stotina godina (i imali iscjeljiteljske moći, pričali sa životinjama i šibali lasere iz očiju), dok je njihov današnji skraćeni životni vijek rezultat Velikosrpske zavjere do detalja opisane u Načertaniju (na poleđini originalnog dokumenta napisano nevidljivim mastilom).

Moja sestra ove godine krenula na fakultet i ima par drugova iz razreda koji su upisali Političke nauke u Sarajevu i sad su prinuđeni da uče ovu nazovi istoriju po Muji i Sulji. Tragikomično. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Odlicno, da nije to mastilo semena tecnost?  Smiley
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Motorola Fire X311
Magareća. Ne pitaj me kako su do nje došli. Smile
IP sačuvana
social share

Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ma Bosnjaci su u stvari Transformersi, potomci Optimus Prime-a...naucno dokazano u holivudu
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Od čuvenijih Bošnjaka koji imaju veze sa Sicilijom ne treba zaboraviti ni Fridriha I Barbarosu

Friedrich je poreklom Srbin, od luzickih Srba, cesto se prepozna po prezimenu sa "ic", samo se vremenom pretvorilo u "ch" ili danasnji izgovor je "h", Englezi opet to izgovaraju pravilno
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Jun 2025, 11:57:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.