Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bošnjaci pretukli Srbina i bacili ga u reku  (Pročitano 11434 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja nisam ni tvdio da je drugačije, samo kažem da bi valjalo da se ovkve stvari ne dešavaju (bar ne na nacionalnoj osnovi, a budala će uvek biti)!
ne bi bilo u redu ni da ti sutra odeš u neki deo gde su srbi većinski narod, ili da dodješ u srbiju, i da ti se desi nešto slično, samo zato što si musliman ili šta već!
Definitivno si u pravu s tim, al recimo svako ko ne zeli belaj netreba ni da ide na neka skakljiva mjesta, mislim da ni ja da obucem BH dres i spicim na Marakanu gledati Zvezdu nebi bas lijepo prosao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
BlackBerry bold
pa verovatno ne bi! ali znaj da bi neko sa dresom partizana prosao jos gore. dakle, ne pričam ti o takvim mestima, već o nekoj elementarnoj slobodi koja se ugrožava samo zato što je neko pripadnik druge nacije.
to je bre, bolesno do koske! za takve stvari treba udaradi kazne od po 8. god. i više. bar dok ljudi ne počnu da razmišljaju normalno!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa verovatno ne bi! ali znaj da bi neko sa dresom partizana prosao jos gore. dakle, ne pričam ti o takvim mestima, već o nekoj elementarnoj slobodi koja se ugrožava samo zato što je neko pripadnik druge nacije.
to je bre, bolesno do koske! za takve stvari treba udaradi kazne od po 8. god. i više. bar dok ljudi ne počnu da razmišljaju normalno!
Opet mogu samo da te podrzim i da kazem da si u pravu, ali budala ima svugdje. Al kad je rijec o elementarnoj slobodi, nevezano sada za naciju, ja vjerujem da recimo ako si iz BG recimo postoje mjesta u BG gdje ces razmisliti oces li ici tamo ili ne, znaci cak i u svom gradu gdje si rodjen gdje zivis od uvjek nemozes svugdje da se osjecas slobodno, od nekih nabrijanih klosara gdje mozes da ocekujes da ces biti napadnut, opljackan ili sta ti ja znam, a da ne pricamo o Bosni gdje je nacionalizam i medjusobna mrznja jos uvjek prezentna, na sve tri strane. Ali skladu s normalnim ponasanjem covjek moze svuda da prodje normalno, i nije to sve tako strasno kako izgleda.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 03:47:11 od nerkoz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Шта хоћеш, исламизовани Србине ?

Od tebe ništa, vidim da si samo veliki brbljivac,ništa više. Nisi se ni u školi tukao a ovdje prosipaš priču kako treba da se ratuje za ove ili one ciljeve, smiješan si ko crtani i jadan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
чињеница је да се српска недела и евентуални појединачни злочини предтсављају као једини на овим просторима и као колективни тј. свесрпски , само су Срби криви и најгори, а права је истина да су сви грозни (Срби,Хрвати,муслимани) а ако ћемо на папир да бројимо мртве највише је у протеклих 100 година страдало Срба па онда муслимана па Хрвата, један од највећих геноцида у свету је почињен над Србима а не над муслиманима! Највише је у последњих 15 година било физичкиух напада на Србе па затим муслимане па Хрвате ...

а ово некрофилисање са јадним страдалим народом у Сребреници ми се све више гади из године у годину, која је то болесна нација која целе године скупља лешеве страдалих да би их у једном дану сахранила подстрекујући на линч свесрпског у ФБиХ !!!  Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
s obzirom na omjer broj stanovnika naprema broj žrtava mislim da je najviše stradalo hrvata pa srba pa muslimana u posljednjih 100 godina
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ја рекох у цифрама! а и за тај податак нисам баш сигуран али у сваком случају најмање је страдало оних који највише кукају!!!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
s obzirom na omjer broj stanovnika naprema broj žrtava mislim da je najviše stradalo hrvata pa srba pa muslimana u posljednjih 100 godina
Ovo si malo lupio a? Pazi ne racunamo saobracajne nesrece, davljenja na moru............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
aha, ajoj a ja sam mislio da računamo

pozdravio te red orange Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Fala i ja sam njega pozdravio............vise puta  Smile  Sa nenormalnima, nenormalno........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.