Proslava u Banjoj Luci: Boris Tadić se ponovo izvinio za zločine 09. 01. 2010. • 16:31 S. B.
24SI - Predsjednik Srbije Boris Tadić danas je u Banjoj Luci ponovo uputio izvinjenje svim narodima nad kojima su, u ime Srbije, njenih građana i srpskog naroda, učinili zločine neki pripadnici srpskog naroda.
Komentarišući to da je kandidat za predsjednika Hrvatske Milan Bandić kazao da Tadić treba da uputi izvinjenje za zločine koje su počinili pripadnici srpskog naroda tokom rata u Hrvatskoj, predsjednik Srbije je u izjavi novinarima rekao da Bandić "vjerovatno" nije obratio pažnju da je on to već učinio.
"Ne samo da sam uputio izvinjenje građanjima Hrvatske kojima je učinjeno zlodjelo već sam to učinio i kada su u pitanju Bošnjaci i Albanci i evo ponovo to činim ovog puta", rekao je Tadić na pres-konferenciji u Banjoj Luci gdje je boravio na obilježavanju 9. januara, Dana RS-a.
On je rekao da i u budućnosti svi moraju biti sposobni da upute izvinjenje jedni drugima zbog zločina koje je u njihovo nacionalno ime neko učinio u prošlosti.
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.
Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje. "Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
И ју ал нас препаде. Знаш ли ти да је он Францетић по мајци? Па он у Србији нема више од 5% подршке срба који су прије пар мјесеци сазнали за то (није било у биографији). То мајсторе још само кад би ти знао ко су Францетићи. Он се извињавао сам себи и јууујуууују.
Činjenica je da je bilo zločina i sa naše strane i dobro je što preuzimamo odgovornost za njih. Ako Hrvati ili Albanci nisu sposobni da učine to isto, onda je to zato što je njihovo društvo na nižem civilizacijskom nivou od našeg.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 20:09:03 od framling »
Činjenica je da je bilo zločina i sa naše strane i dobro je što preuzimamo odgovornost za njih. Ako Hrvati ili Albanci nisu sposobni da učine to isto, onda je to zato što je njihovo društvo na nižem civilizacijskom nivou od našeg.
Па у реду је ако се извињава у своје име. Ето и ја се извињавам што сам одговорио теби иако ниси ништа лоше написао. Тадић ем је дерпе ем му је дјед ујка.Па шта очекујеш од дерапе полуујке?