Није довољно про-европски за њихов укус. До сада је већ требао увести Србију у НАТО, а он тамо разговара са неким несврстанима ц ц ц ц
ne budi smeshan ... sukob izmedju chede i tadica (LDP i DS) je samo pitanje borbe za vlast. chedica je osecao da on treba da nasledi djindjica ( i reket koji DS uzima ) .
tadicev "nacionalizam" je samo zamazivanje ochima i to samo vrlo glupim ljudima. u sushtini radi se o rezimu koji radi sve ono shto LDP javno zagovara:
- faktichko priznanje kosova ...
- faktichko preuzimanje krivice za rat u bosni i hrvatskoj 1991-95 , i na kosovu 1998-99 .
- uvodjenje pederskih parada ,prava pedera i drugih dekadentnih "stilova zivota" kao normalnosti i pravila .
- unishtenje srpske ekonomije pod formom "otvorenog trzishta"
- stavljanje srba u srbiji u polozaj gradjana drugog reda (jer sve vrste "manjina" danas imaju vishe prava nego srbi)
- unishtenje odbrambenih mogucnosti zemlje , unishtavanjem vojske i institucije vojne obaveze.
jednom rechi , svaki dan koji je tadic na vlasti nanosi nemerljivu shtetu srbiji ,bez obzira da li je on samo marioneta ili i sam donosi neke odluke .
Hajd, potrajala bi polemika, nego leba ti objasni mi konkretno, primerima, kako to Srbi imaju manje prava od ostalih u Srbiji ?
Konkretno.
konkretno - sve "nacionalne zajednice" - osim srba - imaju pravo da biraju svoje nacionalne savete ,pored toga shto ucestvuju u izborima kao i ostali . za njih ne vazi cenzus.
republika srbija izdvaja novac (koji uglavnom placaju srbi) za poboljshanje polozaja svih "nacionalnih zajednica" (kultura ,jezik ,tradicija) - osim srpske.
prilikom konkursa za zaposhljavanje , kandidati iz "nacionalnih zajednica" imaju prednost po nacionalnom kljuchu u odnosu na srbe.
romi josh imaju prednost u odnosu na sve ostale shto prilikom upisa u sr.shkolu dobijaju pomoc (3000 din mesechno i 30 poena) ,imaju apsolutnu prednost u socijalnoj zashtiti (pokupe gotovo svu soc.pomoc u srbiji) a niko od njih ne trazi da poshtuju zakone (porez ,voda ,struja ,registracija vozila i sl ...)
-----------------------
perudji ,dzaba se pretvarash , tvoje komunjarsko lice se stalno pomalja - chim ti istina smeta odmah pretsish zatvorom
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Safari 4.0
Alcatel
Kao i obično kada primitivac na Bureku želi nekoga da uvredi on mu kaže da je komunjara. Spadaš u ljude , koji me nemogu uvrediti, jer je tvoje mišljenje krajnje deplasirano. Zabrinjavajuće je da se tvoji natpisi protiv roma tolerišu na forumu. To za zapošljavanje si izmislio, a ostalo je toliko glupo na vredi ni komentarisati. Izgleda da je i tebi Hića idol. Pusti brkove ispod nosa, bolje ćeš se osećati.
Zabrinjavajuće je da se tvoji natpisi protiv roma tolerišu na forumu..
mladi komunisto , reci shta sam slagao
Mladi neonacisto, gde se to nacinalne manjine imaju prednost pri zapošljavanjuŠ
mladi komunisto , u svakoj drzavnoj instituciji probaj da se zaposlish u nekoj opshtini gde je mesovit nacionalni sastav i videcesh da mora da postoji odredjen procenat sluzbenika iz redova "nacionalne manjine" .
isti sluchaj i u policiji ,carini i.t.d. romi su i tu dodatno privilegovani , jer dobijaju posebne kredite za zaposhljavanje ,nedostupne drugima
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Safari 4.0
Alcatel
Mladi neonacisto, ja živim u višenacionalnoj sredini, gde ima dosta Roma. Ni jedan, ama baš ni jedan ne radi u Opštinskoj upravi, jedino ih ima zaposlenih u komunalnom preduzeću, nose smeće. Ako im zavidiš na tom poslu dobrovljno se prijavi da nosiš đubre i tuđa govna. Sram te bilo,mrziš ljude jer su druge nacionalnosti, to nije srpka tradicija.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2009, 20:24:42 od Perudji »