Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 05:11:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je po vama strucniji za odnose sa spoljnim svetom?
Boris Tadic
74.4%  (58)
Tomislav Nikolic
25.6%  (20)
Ukupno glasova: 78
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Boris Tadic ili Tomislav Nikolic  (Pročitano 17702 puta)
Zvezda u usponu

gde cveta limun zut...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1081
Zastava tamo gde cveta limun zut
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Гамбино ,
Vojvodjani ga vole,a tamo ima puno glasova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Pre ce biti voleli su ga ... izdali ste autonomase.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

gde cveta limun zut...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1081
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Гамбино,sve je to politika,svi se krljaju za nju jer su tamo pare.I ja sam bio autonomas dok to nisam svatio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kada se postavi pitanje Tadic ili Nikolic, vecina ce reci ovo prvo, ne samo zbog njega samog, vec i zato sto je tesko izabrati ovo drugo. To se jasno videlo i na izborima za predsednika Srbije u drugom krugu, kada je odprilike polovina biraca glasalo za Tadica ( to su uglavnom oni koji su glasali za njega i u prvom krugu), dok je druga polovina glasala protiv Nikolica t.j. izabrali su manje zlo.

Sto se Tadica tice, ja bar u njegovoj politici ne vidim nikakvu viziju. Sve se svodi na pricu o kohabitaciji i plasenjem glasaca od " radikalizacije' Srbije. Za ovo drugo donekle je u pravu, ali ne moze se uvek pozivati na to. To moze proci na jednim, ali ne i na svakim sledecim izborima. On mora da ponudi jasan program za koji bi se glasalo za, a ne protiv nekog drugog. DS mora da bude ono sto je bila do pre par godina t.j pokretacka snaga u cilju modernizacije Srbije i njenog brzog prikljucenja EU. Ja mislim da trenutno ona to nije, ili bar ne u dovoljnij meri.

Kada sam se vec dotakao DS-a, ne svidja mi se sto u njoj vise nema razlicitih misljenja odnosno unutrasnje rasprave, koja bi joj pomogla da ide napred. To je bilo karakteristicno za DS za vreme Zorana Djindjica, jer se tada u DS nalazilo puno onih, pa cak i na vodecim polozajima, koji se nisu salgali sa njegovom politikom ( Gavrilovic recimo). Mogao je i on da ih izbaci iz stranke, ali nije. Unutrasnja rasprava, kao i izbori u stranci ( bilo je nezamislivo da se za predsednika partije kandiduje samo jedna licnost) su bile stvari koje su razlikovale DS od drugih stranaka. Danas se ona po tome ne razlikuje od DSS-a, radikala, SPS-a i drugih.

Kada je o Nikolicu rec, kao i vecina nemam pozitivna misljenje o njemu , jer je ako izuzmemo Karica najveci demagod na politickoj sceni. Zbog toga je ( relativno) popularan, ali ce ta popularnost da se rasprsi kao mehur od sapunice, kada bude preuzeo odgovornost t. j. dosao na vlast, jer ce onda neko drugi stajati sa srane i kritikovati ono sto on bude radio.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2006, 20:46:23 od cni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Pa Tadic je u ovom trenutku No1 u Srbiji, pa mu je sluzbena duznost da saradjuje sa svetom. Nikolic je bio podpredsednik vlade Srbije pa je tada iskazao svoje sposobnosti u kontaktima sa strancima.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
VitoNS , ako ja postanem autonomas, ove moje komsije iz kruga dvojke ce jesti kamenje i skupljati "sumske plodove" po parkovima ... hmmmm. Smile
A kako se vec priblizavamo E.U., mozda je to neminovnost.
Nervira me sto svi prozivaju Beograd i koriste pogresan termin "beogradizacija", kao sinoc onaj kvazimodo-autonomas sto rece "hocu autonomiju iz 74. stio nam je Tito dao, a vi Beogradjani radite". Smile

Recimo da samo petina ("gradjanska" elita) Beograda muze ostatak Srbije, a najvise nas BG periferiju.
Kao sto Evro-amerika nije sama po sebi MZ, kao sto se predstavlja, tako i ova beogradska manjina nije Beograd.
Ako mi doku$ci ova bagra iz DS, mozda cu na lokalnom nivou glasati za grupu gradjana koja zeli da otcepi DV od Palilule, samo kad bi znao cemo dobiti onoliko para koliko zasluzujemo srazmerno broju poreskih obveznika i privrednom potencijalu.

Ja nemam razloga da se plasim decentralizacije.
Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

gde cveta limun zut...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1081
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
-cni , Smile

-Гамбино,po novom ustavu-Beograd dobija onaj % koji je pre Voj.dobijala a Voj.% koji je BG.dobijao(laicki receno).Tako da ti je kod Vojvodjana prica o autonomiji tabu tema.
-Vracam se na temu,samo njih dvojicu realnih kandidata imamo(misljenja sam kao"cni").
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
LG Nexus 5
Srbiji treba jedan 'itler!!!

Taj je za 10 godina digao Nemacku iz pepela, a ova dvojica = moj do mojega....

Nikolic = rat je blizu

Tadic = Demokratska Srbija od 28 autonomnih pokrajina (najveca ce biti Beogradski pasaluk)....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta je to 'Tomislav Nikolic"?  Smile Smile

Boris, naravno. Ali ne zbog Borisa samog, vec zbog opcije koju predstavlja. Ona druga je katastrofa.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ljudi, vidim da ovde tadic nerealno ubedljivo vodi, zanima me ko bi se od vas predomislio kada bi kostunica podrzao nikolica...kad se tadic ne bi nasao sa kostunicom za mesto premijera?? bas me zanima Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 05:11:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.