2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Borilacke Vestine-da vas cujem  (Pročitano 30579 puta)
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple iPhone 2G
Ajde nesto da vas pitam...Mozete da me uputite na neki sajt ili na neki video materijal (YouTube) za pravilne padove...
Meni uzasno lose idu, juche sam imao trening, izubijao sam se samo tako...sad me boli lakat i kuk...  Smile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2007, 11:47:53 od mixi90 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 397
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mislim da je tesko reci koja je najbolja borilacka vjestina treba izvuci ono najbolje

meni se zadnje vrijeme mi se poceo svidjati sambo.
inace ovom vjestinom se bavi najbolji borac svih vremena,jedini covjek koji je ne porazen u istoriji pridea FEDOR
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Qtek 
samo je slican dzudou
IP sačuvana
social share
[] []
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
Meni se cini da je vecina tih borilackih vestina glupost...

Imam ortaka koji ima braon pojas iz dzuda i nikad u tuci na ulici nije nista iskoristio od onih "zahvata" koji uce tamo...
Drugi ortak je crni pojas karate 2 dan, i polozio je neku zakletvu da nece koristi nista od tih poteza osim ako mu zivot nije u opasnosti  Smile
A inace na ulici velika je razlika izmedju onoga koji kroz svoj zivot trenira nesto i onoga koji ne trenira, ali nikad nisam cuo za nekoga koji je koristio ta kyokushin sranja izvan sale za vezbanje

Tako da su te borilacke vestine su dobre samo za jacanje i nagruvavanje, a nikako za kordinaciju poteza i izbegavanje udaraca u nekom ozbiljnijem konfliktu

[b][b]Mozda ima nekih izuzetaka (ima nekih likova koji treniraju sisteme neke ruske i tako to...)[/b][/b]

upravo to.
tek dva meseca treniram ruski sistem i odgovorno tvrdim da je to najbolja vestina iz prostog razloga sto je napravljena uz pomoc "papira i olovke" od strane Alekseja A. Kadocnikova, inzenjera masinstva koji je u to vreme bio konstruktor aviona u ruskoj vojsci. Godinama je vestina bila tajna, izucavala se iskljucivo unutar ruskih specijalnih jedinica spetznaz,sve dok 90ih godina proslog veka vladimir vasiljev nije izneo iz rusije i otvorio prvu internacionalnu skolu u torontu.

trenirao sam dzudo kao klinac i imam respect prema njemu i dziudzicuu medjutim problem u tim vestinama je taj sto u npr dzudou nema udaraca a u dziudzicuu se najveci akcenat svodi na borbu u parteru. takodje,dzudo i svi ostali padovi su predvidjeni za strunjace a sistem (ili sistema) i njegovi padovi, uprkos treninzima na strunjac, su oformljeni za borbu na  betonu.sto se aikidoa tice,mogu da kazem da je tesko primenljiv i nedovoljno brz sto mogu da potkrepim jedino cinjenicom da nam dolaze likovi koji su to nekad trenirali i da moraju da izbace gomilu nepokretnih pokreta i praznog hoda.

nindzicu je prakticno jako tesko izvodljiv,i, verovali ili ne, u globalu, zapadne vestine su mnogo delotvornije od istocnih.
treninge drzi Aleksandar Kostic(ukucajte njegovo ime na bureku i tamo cete naci clanak), koji je ucio direktno od vladimira pa se moze reci da je nastavni kadar vise nego dobar.Smile

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 397
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ma sta pricate da nisu korisne
itek kako su korisne
svaka ima svoje
ja vjezbam dziudzicu,i braZIlsku takodje,
isto tako i karate,sve zajedno je jako korisno
kombinacija vise vjestina=idealno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple iPhone 2G
upravo to.
tek dva meseca treniram ruski sistem i odgovorno tvrdim da je to najbolja vestina iz prostog razloga sto je napravljena uz pomoc "papira i olovke" od strane Alekseja A. Kadocnikova, inzenjera masinstva koji je u to vreme bio konstruktor aviona u ruskoj vojsci. Godinama je vestina bila tajna, izucavala se iskljucivo unutar ruskih specijalnih jedinica spetznaz,sve dok 90ih godina proslog veka vladimir vasiljev nije izneo iz rusije i otvorio prvu internacionalnu skolu u torontu.

trenirao sam dzudo kao klinac i imam respect prema njemu i dziudzicuu medjutim problem u tim vestinama je taj sto u npr dzudou nema udaraca a u dziudzicuu se najveci akcenat svodi na borbu u parteru. takodje,dzudo i svi ostali padovi su predvidjeni za strunjace a sistem (ili sistema) i njegovi padovi, uprkos treninzima na strunjac, su oformljeni za borbu na  betonu.sto se aikidoa tice,mogu da kazem da je tesko primenljiv i nedovoljno brz sto mogu da potkrepim jedino cinjenicom da nam dolaze likovi koji su to nekad trenirali i da moraju da izbace gomilu nepokretnih pokreta i praznog hoda.

nindzicu je prakticno jako tesko izvodljiv,i, verovali ili ne, u globalu, zapadne vestine su mnogo delotvornije od istocnih.
treninge drzi Aleksandar Kostic(ukucajte njegovo ime na bureku i tamo cete naci clanak), koji je ucio direktno od vladimira pa se moze reci da je nastavni kadar vise nego dobar.Smile

sta pricas covece?
sve te tvoje nazovi vestine su samo osakacene, izmisljene od pravih borilackih vestina..i one nikad ne mogu biti bolje!
najbolji borac mozes da budes ako recimo prvo treniras karate, stignes do crnog pojasa, onda predjes na dzudo, pa na neke druge borilacke vestine..
greska je recimo kod boksera sto oni kad udaraju udaraju samo rukom, dok se u karateu uci da se u udarac unosi celo telo...
dzudo padovi predvidjeni za strunjace? ha! moj drug koji duze vreme trenira baca se na beton kao da se baca na krevet...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
upravo to.

sta pricas covece?
sve te tvoje nazovi vestine su samo osakacene, izmisljene od pravih borilackih vestina..i one nikad ne mogu biti bolje!
najbolji borac mozes da budes ako recimo prvo treniras karate, stignes do crnog pojasa, onda predjes na dzudo, pa na neke druge borilacke vestine..
greska je recimo kod boksera sto oni kad udaraju udaraju samo rukom, dok se u karateu uci da se u udarac unosi celo telo...
dzudo padovi predvidjeni za strunjace? ha! moj drug koji duze vreme trenira baca se na beton kao da se baca na krevet...
sistem je borbena vestina,ne borilacka, izmedju ostalog ogroman deo poteza se vodi kao POKUSAJ UBISTVA.
a sto se osakacenosti tice, prica je u tome da je sve to kombinacija drugih vestina, i u UDARCU SE UNOSI CELO TELO, a ja sam trenirao dzudo i pri padu sa strane ili iskosa ti padas skocnim zglobom na strunjacu sto na betonu ne mozes da uradis a da se ozbiljno ne povredis!
Takodje,problem je sto se u karateu posmatra covek kao stena, i cilj je da se pri udarcu maltene sto vise stegnes da ne napadac ne moze da "prodje" kroz tebe. Naravno, prica ne prolazi, ma koliko covek bio jak, kad je u pitanju udarac u plexus ili u glavu,gde je prakticnije da pustis da te odnese udarac,prakticno ga u blazivsi time. I, sto se karatea tice, postoje turniri i stalno se cilja na poene tako da se udarci svode na najmanji kontakt, sto je neprirodno
uostalom, da sistem nema extremnog efekta, spetznazi ne bi ucili to nego karate ili tkd ili nesto drugo jer je njima u opisu radnog mesta ne da zadive metu svojim akrobacijama nego da je uz minimum potrosenog vremena i ulozenog truda onesposobe.
sve neverne tome pozivam na trening da provere
@serdar_scepan
sistem jeste kombinacija vise vestina...
« Poslednja izmena: 21. Apr 2008, 09:36:48 od S Baldrick »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple iPhone 2G
Da, ja sam sigurno bio senilan kad sam gledao druga.. on se nije bacao na beton nego na pesak, jeste  Smile
ako nisi znao postoji vise vrsta (odnosno skola) karate..recimo u kyokushikai karateu se borbe rade sa full kontaktom..jel znas kako je nastao kick box? tako sto su od karatea uzeli samo 2-3 udarca rukom i jedan nozni udarac...
jedina vestina koja je bila iznad svih je ona koju je primenjivao Bruce Lee..on je napravio kombinaciju nekoliko borilackih vestina i pomesao ih sa ulicnom tucom i tako dobio odlicnu kombinaciju...
"ogroman deo poteza se vodi kao POKUSAJ UBISTVA" reci mi, kad tebe neko napadne jel ti hoces da ga ubijes, ili da mu samo stavis do znanja da si jaci??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
jednostavno tvoj drug pri bacanju nije primenio skolski pad, toliko o tome. A sigurno ces bolje nauciti ako vezbas padove koji su u svojoj biti predvidjeni za beton nego primenjujuci i izopacujuci one sa strunjace. Znam da postoji vise skola karatea, a na primer u kyokushin-u ti rukama udaras samo trup a nogama mozes po celom telu sto te automatski ogranicava, jer i u najseljackijoj tuci svi gledaju da udare pesnicom u glavu. Na kraju krajeva, svuda osim u aikidou i nindzicuu postoje turniru sto ih cini sportovima, a ovde tako nesto ne postoji da se borci ne bi poubijali.
sto se tice pokusaja ubistva, postoje npr jako delotvorne tehnike poluga kojima moras da pritisnes nos (ili cak grkljan) protivniku da bi ga vodao ili oborio sto je u suprotnosti sa polugama na rukama koje se najvise preferiraju (izuzev kod dzudoa i rvanja)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Benq 
Cao narode sta ima?Ima li ikoga ovdde da trenira ITF Tae Kwon-Do?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.