Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Borat: Cultural Learnings of America...  (Pročitano 13457 puta)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Motorola V3
E ljudi imal iko title za Borata? Skinuo sam sa interneta Borata al nemam prevoda.  Smile Ako neko ima nek mi kaze gdje da skinem ili da mi posalje treba mi.

Film je predobar!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Borat je likchina   Smile
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N82
Kakva to je slika i zvuk? Ja sam nesto nasao ali na Nemackom, a slika uzas zivi. Ako mozes posalji mi na mail link za torrent ili preko cega si ga vec skidao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Rusija ne voli Boratov humor

MOSKVA - "Borat", filmska komedija o rasističkom, seksističkom i antisemitskom kazahstanskom reporteru, doživela je veliki uspeh u američkim bioskopima, ali se tako nešto neće ponoviti na ruskom tržištu. Naime, visoki službenik Ministarstva kulture Ruske Federacije objavio je kako je ministarstvo "Boratu" odbilo da izda dozvolu za distribuciju, tumačeći tu odluku "mogućnošću da film uvredi određene etničke i verske zajednice". Ruski distributer "Borata" je najavio podnošenje žalbe na tu odluku ministarstva.
Kazahstan, bivša sovjetska republika čija je vlada u bliskim odnosima s Rusijom, već mesecima vodi kampanju protiv "Borata", uverena kako će film među neukim zapadnim gledaoci širiti predrasude o toj zemlji. Kazaškim vlastima nije dugo trebalo da pokažu da nemaju smisla za Koenov humor. U britanskim i američkim listovima objavljeni su plaćeni oglasi u kojima se objašnjava da Borat i njegove ideje i postupci nemaju baš nikakve veze sa Kazahstanom.
- Želeo bih da prokomentarišem nedavne oglase na televiziji i u medijima o mom kazaškom narodu, u kojima se tvrdi da su žene ravnopravne a sve religije dozvoljene. To su odvratne laži i deo propagandne kampanje koju protiv naše zemlje vode zli Uzbeci - odgovorio je na to Borat.
Sa svojim antisemitskim i homofobičnim šalama, o ženama da i ne govorimo, Borat je jedan od najvulgarnijih i najsirovijih likova koji se ikada pojavio na velikom ekranu. No, dobre kritike i izvanredna propagandna kampanja mogle bi da ga uvrste među favorite za Oskara.
- Jako bih želeo da upoznam pevačicu Madonu. Činjenica da jedan transvestit može da postane toliko popularan u Americi potvrđuje da u toj zemlji vlada sloboda - rekao je Borat.
(Ag)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Turski Borat protiv filmskog Borata
Mahir Čagri, internet zvezda s kraja devedesetih, kaže da mu je Saša Baron Koen ukrao imidž i najavljuje da će snimiti - svoj film!

Nosati žitelj Izmira u Turskoj za kog se veruje da je poslužio kao inspiracija za lik kazaškog novinara Borata - koji je oživeo britanski komičar Saša Baron Koen - izjavio je da želi da snimi sopstveni film! Mahir Čagri (44) postao je hit na internetu 1999, kada je postavio lični sajt, bez namere da zasmejava ljude, na kome su se nalazile njegove fotografije i tekst na lošem engleskom. On tvrdi da je Koen iskopirao njegovu ličnost, i dodao da razmišlja da preduzme zakonske mere protiv komičara:
- Koen me kopira i imitira me na loš način!
Pošto je video Boratov film, Čagri je rekao da je zabrinut da bi ljudi mogli da pomisle da je i on kao Borat - da kao i Borat ismeva Kazahstan, uživa u rvanju bez odeće i vređa Jevreje.
- Ako ovo vidite, šta ćete pomisliti o meni? Mahir je veoma loš komičar, Mahir je homoseksualac, Mahir mora da govori ružne stvari o Jevrejima?! Ovo je jako loše! - upitao se Čagri.
Pre sedam godina Mahir Čagri je postavio sajt kako bi sklapao nova poznanstva.
Internet korisnici ubrzo su se "navukli" na Čagrija, a priča se da je među njegovim obožavaocima bio i Bil Gejts lično. Na lošem engleskom jeziku, Čagri je pozdravio posetioce sajta "Dobrodošli na moju internet stranu!!!!!!!!! Ljubim vas!!!!!" (u originalu: Welcome to my home page!!!!!!!! i kiss you!!!!!) i predstavio se: "Volim da uzimam fotoaparate (životinje, gradove, lepe nage modele i ljudove)" (u originalu: "I like to take foto-camera (amimals, towns, nice nude models and peoples)."). U ličnim podacima Mahir navodi: "Moj visok 184 cm (6,2 stopa) Moja težina 78 kg. Moje oči zelene. Ja živim sam!" (u originalu: "My tall 184 cm (6,2 feet) My weight 78 kg. My eyes green. I live alone!")
Dosta ljudi je već povuklo paralele između Čagrija i Koenovog lika Borata.
- Svetski mediji pišu o tome da Borat imitira Mahira - rekao je Čagri, koji je dodao da planira da snimi sopstveni film kako bi pokazao "pravog Mahira".
Inače, Saša Baron Koen izjavio je ranije da je lik Borata oblikovao prema jednom lekaru kog je upoznao na jugu Rusije, a Mahir je na sajtu na "tarzanskom" engleskom jeziku nagovestio da je - student psihologije.
(R. S.)

Borat dobio batine od neduhovitog Njujorčanina

Saša Baron Koen loše je završio isprobavajući svoj neobični humor na Amerikancima. Na Menhetnu je prišao čoveku na ulici i počeo da hvali njegovo odelo, koje je odmah želeo kupiti "kako bi imao seks sa njim" (odelom ili bivšim vlasnikom?!). Prolaznik, međutim, ne deli Koenov smisao za humor, pa je veselog "novinara" snažnim udarcima u lice srušio na trotoar!
Nesrećni Borat, čiji je film za deset dana zaradio 68 miliona dolara, verovatno bi i lošije prošao da se u celu stvar nije umešao engleski komičar Hju Lori, koji se u tom trenutku našao u Koenovom društvu i uspeo da uveri pomahnitalog Amerikanca da prestane da bije šaljivdžiju.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E72
E, najeba Cohen ni kriv ni dužan. SAd ga i Rumuni tuže...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Alis Grave Nil

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
не могу да верујем да вам је смешан кретен на ког се пале дебилни американци! он мени нит је смешан, нит занимљив... чак штавише дегутантан је и имбецилан!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E72
I like sex! I like you!
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N82
Film sam odgledao i mogu da vam kazem da je EKSTRA. Ne mogu da ukapiram da li je stvarno vecinus cena radio bez upozorenja ljudi koji su u tim scenama ucestvovali, jer ako jeste, onda je stvarno pravo cudo kako je uospte prezive snimanje filma. Sve u svemu film je GENIJALAN.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Admiral

Zodijak Leo
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6630
Ma preživeti je lako, ali ne završiti u zatovru..............

Sa Pamelom se dogovorio oko procenta, ali mi nije jasno kako se spasio od tužbe za upad na onaj kongres Smile

Inače sve je snimano dokumentarno (sem par scena u kojima su ljudi upozoreni (bekstvo od Bubašvaba-Jevreja))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.