Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Борац Бања Лука ~ Лешинари 1987  (Pročitano 116615 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
А јебига, људи прваци тако јаке лиге, мислим да Борац нема преко 5% шанси, иако ћу навијати из свег срца.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Шта је ту потцењивање? Ео и Бане образложио. Отрешће их ови онако рутински.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Ma brate znam ja da se dosta ulaze, i da Borac ne moze da im parira po tome, ali ovo moze malo lose da deluje na njegovu ekipu i da npr u Banjaluci ih Borac ili dobije ili bude remi...meni to za tako ozbiljan klub deluje potcenjivacki, neosporan je njihov kvalitet.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Најебали су јевреји кад ово прочита, па се мотивише, Вељовић Раде  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Ma u Banjaluci mogu da naprave neki pozitivan rezultat ali tamo tesko...
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 23:39:28 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Pa gledaj vi odmah ocete da se kurcite sa tim igracima kako dolaze kod vas ali kada se ispostavi da nemate kinte na kraju ili vam se na osnovu necega nije svideo e onda ga mi trazimo i eventualno dovedemo ...

Фићо, није ваљда брате?
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
Одуваће их Макаби али напријед Борац.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Pa gledaj vi odmah ocete da se kurcite sa tim igracima kako dolaze kod vas ali kada se ispostavi da nemate kinte na kraju ili vam se na osnovu necega nije svideo e onda ga mi trazimo i eventualno dovedemo ...

Фићо, није ваљда брате?
Nisam video brate gde sam kucao, ispravio sam odmah. Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Borac BL u problemu, trener nema licencu

Novi trener Borca Zvezdan Cvetković nema PRO licencu zbog čega ne može da vodi Banjalučane u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali uverava da će i taj problem biti rešen. Strateg Borca planira prijateljski okršaj sa Crvenom zvezdom.

Bivši igrač zagrebačkog Dinama Zvezdan Cvetković nasledio je Vladu Jagodića na klupi šampiona BiH, koji će 12. jula u Izraelu igrati meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife.

Debi Cvetkovića na klupi Borca je, međutim, doveden u pitanje, jer on nema PRO licencu potrebnu za vođenje ekipe u evropskim takmičenjima, pa nije jasno ko će voditi Banjalučane u njihovoj prvoj utakmici u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Cvetković se ne opterećuje mnogo tom činjenicom, a u razgovoru za MONDO rekao je da će i taj problem biti rešen.

"Imam trenersku školu završenu na Fakultetu za fizičku kulturu u Zagrebu 1996. godine. Sticajem nekih okolnosti ja nisam išao na tu PRO licencu i to je ono što ćemo rešiti ovih dana", rekao je Cvetković za MONDO ne želeći da precizira da li to znači da će neko sa PRO licencom umesto njega formalno voditi ekipu ili će u naredne tri nedelje pokušati da dođe do licence ili odobrenja UEFA prema ubrzanoj proceduri.

"Rešićemo taj problem, a kada to rešimo, znaćete i vi", dodao je Cvetković čiji trenerski angažman se zbog problema sa PRO licencom ovih dana dovodio u pitanje i kada je reč o utakmicama u Premijer ligi BiH.

"Ja sam sa svojom diplomom dosad vodio šest klubova tako da nema problema da vodim Borac u prvenstvu", istakao je Cvetković.

Nakon prvog dela priprema obavljenog u Mrkonjić Gradu fudbaleri Borca do nedelje se pripremaju u Banjaluci, a zatim će se preseliti na Zlatibor gde bi prema Cvetkovićevom planu trebalo da odigraju i prijateljski meč sa Crvenom zvezdom, koja će takođe biti na pripremama na srpskoj planini.

"Do utakmice sa Makabijem planirano je da odigramo nekoliko prijateljskih utakmica. Igraćemo protiv dva crnogorska prvoligaša, a a stupiću u kontakt i sa Robijem Prosinečkim sa velikom molbom da igramo protiv Crvene zvezde jer ćemo u isto vreme biti na Zlatiboru", rekao je Cvetković.

Šef stručnog štaba Borca zadovoljan je dosadašnjim tokom priprema i veliki optimista pred duel Borca i Makabija u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Ja imam apsolutno velika očekivanja. Idemo tamo hrabro, muški i ako tako uđemo u utakmicu ne bojim se Makabija, ni najmanje. Siguran sam da ćemo učiniti sve da tamo pružimo jednu pravu partiju kao pravi muškarci i da možemo da napravimo dobar rezultat pa da uzvrat u Banjaluci bude nešto veliko i pozitivno za Borac i Banjaluku", istakao je Cvetković.

http://www.mondo.rs/s209872/Sport/Sport/Fudbal/Borac_BL_u_problemu_trener_nema_licencu.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Borac na pripremama na Zlatiboru, tamo ce odigrati tri meca, prvi 28. juna protiv Rudara iz Pljevlja, drugi 1.jula sa Mogrenom a treci protivnik jos nije poznat. Takodje ocekuje se dolazak dvojice Brazilaca.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.