Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:50:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Бондстил на Дедињу  (Pročitano 2816 puta)
10. Feb 2010, 14:28:07
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
БЕОГРАД, 10. фебруара (Тањуг) - Изградња нове амбасаде САД на Дедињу коштаће 117 милиона долара, а цео комплекс ће се простирати на више од 40 хиљада квадратних метара.

Амбасада ће се састојати од седам зграда - главне, троспратне зграде са канцеларијама, зграде са радионицама, објекта за смештај маринаца и техничке зграде и у њима ће радити око 400 људи.

Предвиђено је да комплекс зграда спаја зеленило, а фасаде зграде и делови који су под зеленилом осмишљени су тако да усклађују и интегришу домаћи гранит и друге врсте локалног камена са разним врстама домаћег дрвећа и биљака, које су типичне за Београд и Србију.

Нови простор конзулата ће бити осветљен природном светлошћу, док ће зидови атријума бити обложени природним дрветом, а под гранитом из Србије.

Уметничка дела у амбасади ће се састојати од колекције уметничких радова савремених уметника Американаца, Срба и Американаца српског порекла. Колекцију ће откупити и припремити програм Стејт департмента "Уметност у амбасадама", наглашавајући дипломатске и културне везе САД и Србије.

Комплекс амбасаде ће бити заштићен зидом и то је безбедносни стандард који важи за све нове амбасаде и конзулате САД.

На изградњи нове амбасаде САД радиће 500 радника из Србије, а главни извођач радова је америчка фирма Фрамако Интернешнел.

Завршетак радова је планиран за 2012. годину.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Jebiga, nista nek ostave bar zastavu na staroj da imamo sta da palimo kad nas ponovo izjebu u vezi necega..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Sony 
sve na Dedinje pa dokle tako , razvijajte arhitekturu i u drugim gradskim naseljima... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3220
Citat
техничке зграде и у њима ће радити око 400 људи.

Smile

Jel' da pitam za cega im je potrebno 400 ljudi?
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Pa za sve katakombe koje ce izgraditi pod zemljom.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
To je teorija zavere ! ... i insinuacija da Amerikanci  imaju tajne sluzbe .  Smile

Nemaju oni para da izgrade  tu zgradu ....  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
s jedne strane mi je drago sto gamad napokon odlazi iz ulice i zgrade kojih nisu ni dostojni,i sto ce se sada one lepe stare zgrade obnoviti da ne lice vise na americki ambar,nego na pravu zgradu,al s druge strane mi je krivo sto ih tamo sele,jer ce tamo da naprave pravu tvrdjavu,u koju neces ni tenkom moci da udjes... Smile sto bi,inace,bilo bas lepo...  Smile

a,inace,ne znam ko je bolji-novinari,pogotovu dobri stari ZNJ 92,koji su napravili citave reportaze i emisije o tome i o "otvaranju",na kome je bilo jedva 5 ljudi u blatu,sa sve radnicima,ili magarci Dulic i Djilas,koji su cak i neki nazovi-binu postavili tamo u blatu da odrze svoje usrane dupelizacke govore o "prijateljskoj zemlji",i to u blatu,pred 20 balvana...  Smile

cudi me da Sune,kao najistaknutiji clan dupelizacke alijanse nije dosao da mozda uzme komad blata pored temelja,za uspomenu,ili da izljubi guzicu onoj guski...  Smile

Citat
Амбасада ће се састојати од седам зграда - главне, троспратне зграде са канцеларијама, зграде са радионицама, објекта за смештај маринаца и техничке зграде и у њима ће радити око 400 људи.
svakome su za ambasadu i vise nego dovoljne 3 trospratnice,eventualno 4.
jedino njima treba 7 trospratnica...  Smile jbg,ne bi amer bio amer kad ne bi prstala arogancija oko njega.  Smile
Citat
Нови простор конзулата ће бити осветљен природном светлошћу, док ће зидови атријума бити обложени природним дрветом, а под гранитом из Србије.
a Beogradjane,i Srbiju toliko zabole za tooo.....  Smile
Citat
Уметничка дела у амбасади ће се састојати од колекције уметничких радова савремених уметника Американаца, Срба и Американаца српског порекла. Колекцију ће откупити и припремити програм Стејт департмента "Уметност у амбасадама", наглашавајући дипломатске и културне везе САД и Србије.
jel oni to misle na onu vezu,zicu,kojom se kontrolise let projektila,kao sto su oni upravljali time 99te i uspostavljali tako "veze" sa nama?  Smile (wire-guided missile)
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 12:32:11 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
I ja sam se bas tronuo gledajuci juce 10 minutni izvestaj u ,, Dnevniku ,, RTS - javnog servisa EVropske Srbije .  Smiley 1 ..  Milanovic je za ove bio Felini .....
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 12:32:01 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3510
Citat
neki nazovi-binu postavili tamo u blatu da odrze svoje usrane dupelizacke govore o "prijateljskoj zemlji",i to u blatu,pred 20 balvana...

Назови-бина је поствљена баш тамо где јој је и место - у блату.  Smile Баш сам се питао коме  држе говоре она бичерка Ворлик, Дулић и Ђидо собзиром да нисам приметио да су камере приказале народ испред бине. Пало ми је на памет да нису можда извели запошљене у београдским и републичким институцијама, припаднике разних НВО и проатлантских странака  наоружане транспарентима и опремљене ланч пакетима састављеним од BigMc-a i лименке Кока- Коле Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
pa,naravno da nisu prikazali,kad nije ni bilo nikoga.  Smile
nikome normalnom se ne jebe za Ameriku,jos manje za americki ambar,a kamoli za njih troje pacenika na bini u blatu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:50:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: crvenaberetka
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.