Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Dec 2024, 07:05:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bombardovanje smo mogli da izbegnemo  (Pročitano 34777 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
bombardovanje nije moglo biti izbegnuto, Smile to govore i cinjenice da smo bombardovani bez oluke saveta bezbednosti i ujedinjenih nacija, toliko o tome, sto su hteli to su i uradili, a sad bilo sta bilo posle bitke svi su generali! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
to je bila situacija kao kad skolski siledzija muci nekog strebera Smile

Daj 100 kinti !!
Nemam... Smile
Znam da imas vadi odmah ili cu da te prebijem!!!
Pa moram i ja nesto da jedem Smile
Bum,Tras,Bum hvala na parama  Smile

nadam se da je bilo slikovito Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 263
Zastava УБеркистан
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
   Bombardovanje smo mogli da izbegnemo

Јесмо, могли смо, ал у ку*цу.
Измишљен рачак измишљен прогон и удри по сиротињи.Ми истовремено и злочинци и колатрална штета.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34618
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Sta procitah u ovih 2-3 strane, jos se javio i eizo, e sta smo docekali, mala totalitarna paradica vrslja po temama  Smile jos nam srkich 'fali.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
bombardovanje nije moglo biti izbegnuto, Smile to govore i cinjenice da smo bombardovani bez oluke saveta bezbednosti i ujedinjenih nacija, toliko o tome, sto su hteli to su i uradili, a sad bilo sta bilo posle bitke svi su generali! Smile

Tacno. Neverovatno kako se ljudi prime na izjave nekog tamo izdrkanog Italijancica. Ne znam ni sta mediji prenose takva sranja. U svakome od nas cuci brdo energije u vidu kompleksa kad je to bombardovanje u pitanju i onda to povremeno iskoci zbog morona. Ameri su vec bili dovukli nosace aviona u Mediteran pre no sto su razgovori i poceli. Plus Thug je lepo napisao, potpuni ulazak u Srbiju gde god im se cefne. To znaci da hammer moze da zgazi neciju majku, sestru, oca, bilo koga na sred Trga u Beogradu i da nam se smeju u lice. Znali su da to niko u Srbiji nece potpisati. Plus, vec smo bili demonizovani u svim medijima godinama pre toga - zicer! Odgledajte dokumentarac iz 2005e Why we fight (moze i titl da se skine). Cisto da vidite kako funkcionise vojno-industrijski kompleks  Americi. Lepa prica kako lobiranje za rat donosi profit! Da ne idem u polje metafizike i da pricam kako je mrznja i strah napajala neke drkose iz 4og denziteta.
Rat nam je bio nametnut i nista nismo mogli da uradimo...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 5
[Off topic obrisan]

@amer, gtfo, Wink

Slicna situacija kao u Iraku 2003. Kada su silne komisije i posmatraci videli da Irak nema oruzje za masovno unistenje, onda se neki pametni amerikanac dosetio da je oruzje u nekoj od Sadamovih palata, cak su skupili i svedoke za to. Smiley

E sad, naravno, Sadam ispod svoje spavace sobe skladisti biolosko oruzje za masovno unistavanje. U to samo moze da poveruje prosecni amerikanac cija bulja ne izlazi iz McDonald's-a. Btw, jesu nasli nekakvo oruzje u tim palatama? Nema nista na vestima, pa reko' da pitam?

Olbrajtova je isto u intervju posle rata rekla da je srbima ponudjen sporazum u Rambujeu koji bi svako normalan odbio, to je ona izjavila. Holbruk dolazi u Beograd sa stavom: Ili NATO trupe ili bombardovanje. Bombardovanje se nije moglo spreciti. Da se islo "demokratijom" dosli bismo do danasnje situacije. Glupost je reci da je KiM proglasilo nezavisnost zbog slobine politike, jer, kako se secam, Sloba je ostavio rezoluciju 1244 iza sebe. Kakva je takva je, tamo pise da se Srbiji garantuje suverenitet i teritorijalni integritet, a demokratija je izasla na videlo u februaru.

Pa za vreme rata slicna propaganda kao u vreme Hitlera... Svi ste zaboravili letke gde nam NATO kaze kako je dobar...i kako oni u stvari pokusavaju da seju samo mir:

Al jbg, bili smo mali, pa smo posle gledali na TV-u...  Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2008, 01:57:21 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
hteo sam da povucem jednu paralelu setimo se Iraka od pre nekoliko godina i agresije SAD na Irak, jel neko pitao svet sta misli o tome jel neko pitao SB i UN jel neko pitao NATO i EU, nije znaci amerikanci rade sta hoce!
E sad Iracani su uradili sve sto su im trazili amerikanci pustili inspektore za proveru nuklearnog naoruzanja njihov nuklearni program je bio zatvoren, bili su pod stalnom prismotrom kod njih je bilo dosta posmatraca i mirovnjaka i sta se desilo??? zato nemojte da se zavaravate idejom da je bombardovanje SRJ tek tako moglo biti izbegnuto, da je moglo verovatno bi i bilo, kao sto rece kolega gore dovukli su nosace aviona da se izivljavaju pred 100x slabijom zemljom sta mi vise da pricamo kad je sve bilo spremno samo se cekao trenutak!
Licemerstvu nema kraja kad su rekli da nas nisu bombardovali zbog nas samoi nego zbog rezima hoce to da kazu da su moju komsininicu iz Nisa inace trudnicu u 7 mesecu trudnoce ubili kasatnim bombama(inace zabranjenim svim konvencijama) u sred bela dana u centru grada koji je bio pod vlascu jos tada opozicije (demokrata) zbog rezima??? svima koji veruju u ta sranja bolje da ne napisem sta mislim Smile

EDIT
evo editujem crowz me je pretekao pa napisao o Iraku eto cisto da se vidi da ima nas jos slobodoumnih ljudi kojima U92 nije isprao mozak!

moram jos nesto da dodam da ne pisem dupli post
Medlen olbrajt je svojevremeo izjavila da je 100.000 dece stradalo u Iraku od 1980 (od kad se SAD vojno mesa u njihova pitanja) mala cena za demokratiju, ponavljam 100.000 zivota Iracke dece, kakav monstrum mora biti neko da kaze ovakvu stvar Smile

za tacija je svojevremeno izjavila da je mlad perespektivan i lep politicar ali da je malo glup za politiku, medjutim dobar je poslusnik, pa je ovk odbio tj siptarska strana je odbila sporazum u Rambujeu na sta je medlen olbrajt rekla taciju da ako ne prihvate to amreika odlazi i oni ostaju sami posto nije imao kud klimnuo je glavom a Srbima je uvaljen sporazum koji je bio neprihvatljiv u bilo kom trenutku gde vi celokupnu vlast nad delom svoje teritorije dajete NATO-u gde vasa vlast prestaje gde nemate ni vojsku ni policiju ni sudstvo gde nemate nista!!!!
O kraju rata i kumanovskom sporazumu o takmicenju VJ ko ce pre da se povuce i ostavi Srbe na milost i nemilost siptarskim zverima ovoga puta ne zelim da pricam jer nije tema!!!!
« Poslednja izmena: 30. Okt 2008, 02:12:05 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
svima koji veruju u ta sranja bolje da ne napisem sta mislim Smile
Misliš da bi ih to pogodilo , takvih je bilo i bice ih posebno kod nas Srba , to su miševi koji vole sve što nije Srpsko? !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
Citat
Misliš da bi ih to pogodilo , takvih je bilo i bice ih posebno kod nas Srba , to su miševi koji vole sve što nije Srpsko? !
ma pocecu brate da sizim psujem vredjam pretim  ko zna sta jos bolje da se ne nerviram nije zdravo kad god mi neko spomene bombardovanje odmah se setim one mrtve trudnice koja je inace stanovala u mom kraju Maja se zvala ako me secanje dobro sluzi i tako se nekako osecam ko popisan ma dodje mi ma kao da mi je neko pobio porodicu ne znam sta bih uradio nekome i zato bolje da se sklonim od kompjutera sad odoh da spavam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
ma pocecu brate da sizim psujem vredjam pretim  ko zna sta jos bolje da se ne nerviram nije zdravo kad god mi neko spomene bombardovanje odmah se setim one mrtve trudnice koja je inace stanovala u mom kraju Maja se zvala ako me secanje dobro sluzi i tako se nekako osecam ko popisan ma dodje mi ma kao da mi je neko pobio porodicu ne znam sta bih uradio nekome i zato bolje da se sklonim od kompjutera sad odoh da spavam!

Vidis, to ruzno osecanje se javilo kod mnogih ljudi i ne samo za vreme bombardovanja Srbije nego i za
vreme rata u BiH i HR kada "nismo ucestvovali" u ratu i kada u Srbiji nisu regrutovali vojne obveznike i
kada ih nisu slali na frontove. I to se nazalost javilo kod mnogih.

I kada su nam dali samo malo leka koji smo tako rado davali drugima "poludeli smo od besa" ???

@Crowz do situacije na kosovu je doslo zbog nemara nasih vodja prema istom. To svi znaju.
Price u fazonu "Zli svet/NATO/EU/SAD protiv superdobre Srbije" bas i nemaju neki smisao
« Poslednja izmena: 30. Okt 2008, 12:43:46 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Dec 2024, 07:05:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.