Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 18:51:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bombardovanje smo mogli da izbegnemo  (Pročitano 37205 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
zemunac odgovori ti meni na ovo pitanje sa prethodne strane nomoj da vrdas Smile
Citat
kako komentarises da je za taj isti sporazum medlen olbrajt rekla da ga niko normalan ne bi potpisao. Ja sam gledao tu emisiju ona je doslovce rekla "dali smo im ponudu koju nisu mogli da odbiju", samo smo ih cekali dali smo im ponudu koju ni jedna normalna drzava ne bi potpisala!???
Zanima me tvoj komentar na ovo!!!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
zemunac odgovori ti meni na ovo pitanje sa prethodne strane nomoj da vrdas Smile
Citat
kako komentarises da je za taj isti sporazum medlen olbrajt rekla da ga niko normalan ne bi potpisao. Ja sam gledao tu emisiju ona je doslovce rekla "dali smo im ponudu koju nisu mogli da odbiju", samo smo ih cekali dali smo im ponudu koju ni jedna normalna drzava ne bi potpisala!???

Znam za tu izjavu. Ona je jasno rekla da će strana koja odbije sporazum snositi konsekvence tj. biće bombardovana. Njen cilj je bio da srpska strana odbije sporazum, to je svima poznato. Ali, garant tog sporazuma je bio predsednik Žak Širak (u ime EU) i on je malo korigovao taj sporazum u našu korist, tako da je u jednom momentu Milošević odlučio da prihvati sporazum i koliko se sećam poslao je Milutinovića u Pariz sa ovlašćenjem da potpiše dokument u ime Srbije.

I onda je preko noći Olbrajtova dopisala taj član o NATO-u, koji Milošević nije mogao da prihvati zbog ličnih interesa. Da ne bude nedoumica, i u prvobitnoj verziji sporazuma je bilo predviđeno da NATO trupe budu stacionirane na Kosovu. To je Milošević prihvatio. Međutim, onda je Olbrajtova dopisala član po kome bi NATO trupe slobodno koristile infrastrukturu cele Srbije i formirale logističke i druge baze po potrebi.

To je razlog zašto je Milošević odbio. Plašio se da će NATO vojnici na aerodromu u Batajnici i kasarni u Pančevu da intervenišu u korist opozicije, ako dođe do demonstraija i pobune protiv Slobe. Koliko se sećam, Lazanski je pominjao pančevačku kasarnu kao bazu na koju su ameri bili bacili oko.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
Citat

Znam za tu izjavu. Ona je jasno rekla da će strana koja odbije sporazum snositi konsekvence tj. biće bombardovana. Njen cilj je bio da srpska strana odbije sporazum, to je svima poznato. Ali, garant tog sporazuma je bio predsednik Žak Širak (u ime EU) i on je malo korigovao taj sporazum u našu korist, tako da je u jednom momentu Milošević odlučio da prihvati sporazum i koliko se sećam poslao je Milutinovića u Pariz sa ovlašćenjem da potpiše dokument u ime Srbije.

I onda je preko noći Olbrajtova dopisala taj član o NATO-u, koji Milošević nije mogao da prihvati zbog ličnih interesa. Da ne bude nedoumica, i u prvobitnoj verziji sporazuma je bilo predviđeno da NATO trupe budu stacionirane na Kosovu. To je Milošević prihvatio. Međutim, onda je Olbrajtova dopisala član po kome bi NATO trupe slobodno koristile infrastrukturu cele Srbije i formirale logističke i druge baze po potrebi.

To je razlog zašto je Milošević odbio. Plašio se da će NATO vojnici na aerodromu u Batajnici i kasarni u Pančevu da intervenišu u korist opozicije, ako dođe do demonstraija i pobune protiv Slobe. Koliko se sećam, Lazanski je pominjao pančevačku kasarnu kao bazu na koju su ameri bili bacili oko.

samo si potvrdio da bombardovanje nije moglo biti izbegnuto hvala ti na odgovoru! Smile

« Poslednja izmena: 03. Nov 2008, 14:55:19 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Ono što ja znam o politici ili istoriji, to ti nećeš znati za 5 života.

Smile Smile Smile Пример скромности бурек форума...

Штета што немам баш много места у потпису...

Citat
Međutim, onda je Olbrajtova dopisala član po kome bi NATO trupe slobodno koristile infrastrukturu cele Srbije i formirale logističke i druge baze po potrebi.

Лик који изјави да је ово тотално нормално и да је то Геда одбио због личне користи "у случају сукоба са опозицијом"...   Smile Smile

Јој боже где иду људи...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Ono što ja znam o politici ili istoriji, to ti nećeš znati za 5 života.

Smile Smile Smile Пример скромности бурек форума...

Штета што немам баш много места у потпису...

Citat
Međutim, onda je Olbrajtova dopisala član po kome bi NATO trupe slobodno koristile infrastrukturu cele Srbije i formirale logističke i druge baze po potrebi.

Лик који изјави да је ово тотално нормално и да је то Геда одбио због личне користи "у случају сукоба са опозицијом"...   Smile Smile

Јој боже где иду људи...

Feanor, ajde nemoj da se "dulišeš" po forumu, tom istom Gedi nije smetalo godinama 300 švedskih unproforaca u toj istoj kasarni u Pančevu. Raspitaj se malo, u vreme ratova u BiH, Pančevo je bilo puno švedskih vojnika, tu im je bila glavna logistička baza u Srbiji.

Ali, Milošević je znao da se šveđani neće mešati u unutrašnja pitanja, dok sa amerima to ne bi bio slučaj. Zato je odbio sporazum, lakše mu je bilo da žrtvuje Kosovo nego da rizikuje da mu nekoliko stotina američkih marinaca bude stacionirano bukvalno na puškomet od vile "Mir" na Dedinju.

Što se tiče (ne)skromnosti, za onakvog lika sam zaista akademik. I Danilo takođe.

samo si potvrdio da bombardovanje nije moglo biti izbegnuto hvala ti na odgovoru! Smile

Dobro, ako ti tako shvataš suštinu, tvoje pravo. Ja smatram da je trebalo prihvatiti taj član i izbegli bismo bombardovanje i devastaciju zemlje, a šta bi bilo sa Slobom to je drugo pitanje. Na kraju, on je prošao isto i sa NATO i bez NATO trupa, svakom diktatoru je suđeno da ga narod otera pobunom.

Da je neki normalni državnik (a ne otuđeni diktator) tada upravljao zemljom, on bi interese države stavio ispred ličnih interesa.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung GALXY S3
Bivši šef italijanske diplomatije tvrdi

Bombardovanje smo mogli da izbegnemo

MILANO - Bivši italijanski šef diplomatije Lamberto Dini izjavio je da je vojna intervencija NATO protiv Srbije mogla biti izbegnuta da je iz sporazuma ponuđenog na konferenciji u Rambujeu izbačena samo jedna reč.

On je rekao da su zapadne zemlje, SAD i Srbija bile na korak da postignu sporazum.

- Problem je bio samo jedan pridev. Srbiji bi bilo dovoljno da se iz sporazuma izbaci reč „vojno“ i ostavi samo „međunarodno prisustvo“ na Kosovu, ali SAD su insistirale na tome da NATO dobije mogućnost da uđe u Pokrajinu - rekao je Dini, preneo Tanjug.

Obraćajući se studentima na uglednom institutu Bokoni u Milanu, Dini je kazao da se, u krizi koja je usledila, Italija zalagala da se bombardovanje ograniči na vojne ciljeve, ali je Pentagon želeo blanko dozvolu za sve ciljeve, prenela je italijanska agencija Ansa.

Dini tvrdi i da je sukob okončan, ne zahvaljujući bombardovanju, već zato što je Rusija uskratila dalju pomoć Srbiji.

- U svakom slučaju pitanje je rešeno ne zbog NATO bombardovanja, već zato što su Rusi u jednom trenutku uskratili dalju pomoć Beogradu - izjavio je bivši šef italijanske diplomatije.

Izvor: Glas Javnosti

Koja neviđena glupost. Bombardovanje se se moglo izbjeći.  Smile Smile Smile Pa sam se bi uskače u usta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.3.154.9
Sinak, moj obrazovni nivo je za tebe akademija nauka. Ono što ja znam o politici ili istoriji, to ti nećeš znati za 5 života. Sa takvim naduvenkom kao što si ti uvek mogu da izađem na kraj, jer znam da ti ama baš nikakvih argumenata nemaš da potkrepiš svoje stavove.

Kao da te Nataša Jovanović rodila, znaš samo da pljuješ i kritikuješ druge, ali od tebe nikada nisam pročitao neki konkretan stav vezan za temu. Ne, ti se po običaju ne uključuješ na temu sa sopstvenim stavom, nema tvog mišljenja o bilo čemu, 99% svih tvojih postova je pljuvačina. Čak si toliko plitak da ne umeš ni da opovrgneš nekim argumentom moje teze, već se odmah spuštaš na nivo ličnih konstatacija ko gde radi, da li je pijan i slično.

Sam si najbolji primer otomansko-azijatskih plitkoumnih sirovina, koje u nedostatku argumenata posežu za jeftinim diskvalifikacijama lične prirode. Nažalost, takvih je puna Srbija i zbog takvih smo bombardovani 1999. godine.

Kao primer ogromnog neznanja koje širiš na ovom forumu, reći ću ti samo jednu stvar. Raspitaj se šta je bilo sa marincima koji su mučili zatvorenike u zatvoru Abu Graib ili o onom marincu koji je pre par godina silovao devojčicu na Kosovu, pa kad to proučiš onda dođi ovde da brstiš o pravnoj državi i o američkom pravosudnom sistemu.

Pravi inelektualac sa Akademije nauka! Smile Zemunac ti si toliko (u negativnom smislu) zabavan da moze hobi da mi bude kritikovanje tvojih prozaicnih (tipicno politikantskih) stavova i pronalazenje kontradikcija u istim.  Smile Evo ti i ovde odmah primer - u prvom pasusu kazes da nemam argumenata da potkrepim svoje stavove, a u drugom da nikad nisi cuo nijedan izrazen stav s moje strane. Tako da, svoje obrazovanje ostavi za svoje visoko intelektualno (zidarsko) drustvo.  Smile

Jesam ja tvrdio sam pametan i nacitan negde? Jesam govorio o sebi? Otrezni se covece makar jednom u zivotu!  Smile I nasao si cime ces da se hvalis! Bravo! Politikom se i bave samo hohstapleri, prevaranti i najgori olos jedne zemlje, tako da ti verujem da nisi izuzetak! Kad tako sam kazes!  Smile A to sto si procitao par knjiga iz istorije pa bi odma' na Akademiju nauka, e to je vec deo ciganskog mentaliteta. Samo se nadaj da bf   ovo ne procita.  Smile

Napisao sam da je Srbija u jednom trenutku prihvatila sporazum iz Rambujea. E sad, to bi iole obrazovanom deteu intelektualnog nivoa 5. razreda osnovne skole bilo dovoljno da shvati kakvo je moje misljenje na temu "Bombardovanje smo mogli da izbegnemo". Posto ti (ocigledno) ne ispunjavas nijedan od ta 2 uslova, evo - pojasnio sam ti.  Smile

P.S. Zaboravio sam za marinca da ti odgovorim. E ti se raspitaj za onog sto je sred Bukuresta ubio rumunskog rokera svojim hamerom. 
« Poslednja izmena: 03. Nov 2008, 20:05:34 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Sinak, moj obrazovni nivo je za tebe akademija nauka. Ono što ja znam o politici ili istoriji, to ti nećeš znati za 5 života. Sa takvim naduvenkom kao što si ti uvek mogu da izađem na kraj, jer znam da ti ama baš nikakvih argumenata nemaš da potkrepiš svoje stavove.

Kao da te Nataša Jovanović rodila, znaš samo da pljuješ i kritikuješ druge, ali od tebe nikada nisam pročitao neki konkretan stav vezan za temu. Ne, ti se po običaju ne uključuješ na temu sa sopstvenim stavom, nema tvog mišljenja o bilo čemu, 99% svih tvojih postova je pljuvačina. Čak si toliko plitak da ne umeš ni da opovrgneš nekim argumentom moje teze, već se odmah spuštaš na nivo ličnih konstatacija ko gde radi, da li je pijan i slično.

Sam si najbolji primer otomansko-azijatskih plitkoumnih sirovina, koje u nedostatku argumenata posežu za jeftinim diskvalifikacijama lične prirode. Nažalost, takvih je puna Srbija i zbog takvih smo bombardovani 1999. godine.

Kao primer ogromnog neznanja koje širiš na ovom forumu, reći ću ti samo jednu stvar. Raspitaj se šta je bilo sa marincima koji su mučili zatvorenike u zatvoru Abu Graib ili o onom marincu koji je pre par godina silovao devojčicu na Kosovu, pa kad to proučiš onda dođi ovde da brstiš o pravnoj državi i o američkom pravosudnom sistemu.

Pravi inelektualac sa Akademije nauka! Smile Zemunac ti si toliko (u negativnom smislu) zabavan da moze hobi da mi bude kritikovanje tvojih prozaicnih (tipicno politikantskih) stavova i pronalazenje kontradikcija u istim.  Smile Evo ti i ovde odmah primer - u prvom pasusu kazes da nemam argumenata da potkrepim svoje stavove, a u drugom da nikad nisi cuo nijedan izrazen stav s moje strane. Tako da, svoje obrazovanje ostavi za svoje visoko intelektualno (zidarsko) drustvo.  Smile

Jesam ja tvrdio sam pametan i nacitan negde? Jesam govorio o sebi? Otrezni se covece makar jednom u zivotu!  Smile I nasao si cime ces da se hvalis! Bravo! Politikom se i bave samo hohstapleri, prevaranti i najgori olos jedne zemlje, tako da ti verujem da nisi izuzetak! Kad tako sam kazes!  Smile A to sto si procitao par knjiga iz istorije pa bi odma' na Akademiju nauka, e to je vec deo ciganskog mentaliteta. Samo se nadaj da bf   ovo ne procita.  Smile

Napisao sam da je Srbija u jednom trenutku prihvatila sporazum iz Rambujea. E sad, to bi iole obrazovanom deteu intelektualnog nivoa 5. razreda osnovne skole bilo dovoljno da shvati kakvo je moje misljenje na temu "Bombardovanje smo mogli da izbegnemo". Posto ti (ocigledno) ne ispunjavas nijedan od ta 2 uslova, evo - pojasnio sam ti.  Smile

P.S. Zaboravio sam za marinca da ti odgovorim. E ti se raspitaj za onog sto je sred Bukuresta ubio rumunskog rokera svojim hamerom. 

Znao sam da ćeš da pomeneš "zidarsko" društvo. Za tvoju informaciju, ono što su moji zidari prošli u realnom životu po Rusiji, Libiji, Iraku, zapadnim zemljama to ti nećeš doživeti za 10 života. Ne stidim se svojih kolega, njihove priče i iskustva mi pomažu da sagledam neke činjenice koje se ne mogu saznati iz suvoparnih statistika ili novinskih napisa. Najbolje se stanje nacije sagledava na izvoru tj. među običnim ljudima iz naroda.

Što se tiče "mog" ciganskog mentaliteta ili tvog otomansko-azijatskog, to ostavljam ostalim forumašima da procene. Reći ću ti samo jedno, ja na tvoj nivo mogu da se prilagodim uvek, nikakav problem mi ne bi bio da krenem isključivo sa pljuvačinom po ljudima. Niko od tebe nije tražio da daješ mišljenje o meni ili Danilu, već si mogao da suprotstaviš svoje argumente našim

U svakom slučaju, kad naučiš da vodiš polemiku na pristojan način i kad naučiš da se sagovorniku osporavaju iznete činjenice, a ne njegova ličnost, profesija ili privatni život, onda možemo da razgovaramo o zadatoj temi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
не чекај стани ... пази види гледај ... што јес јес... Данило је ипак академик за већину нас овде  Smile Smile  Smile

btw ... а како то да си спреман да сагледаваш стање у Русији, Либији, Ираку,... а не знам по којим то ''западним'' земљама раде наши ''зидари''... на самом извору, тј међу обичним људима, а да ''обичне људе'' свог народа частиш придевима на релацији генетска депонија - отоманско-анадолски менталитет  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Nego ko ce da ti prica o demokratiji, ako ne Ameri? Smile Demokratija je njihova tvorevina, njihov izum ... danas nema boljeg drustvenog uredjenja od demokratije, ako nisi u toku.
Citat

Ауу буразеру, ал си ти омашио универзум! + ако ћемо да практикујемо некакву демократију, онда бољеа грчка, него ова савремена. Грчка је била чиста као и свака изворна ствар, а ова америчка се састоји од избора, испирања мозга, цехнуре... Затворени су ко буре ракије, немају појма шта се у Ираку догађа и то зато што њихова демократска влада све то сакрива од њих. Можемо и даље да расправљамо о америчком демократском урећењу државног система, ал се бојим да би могли да се уздрмају крхки темељи твоје личности, а то би могло да доведе до разноразних психотичких стања и суицидних идеја..
Znam, tipicna prica... kad nemas argumente, udri na "крхки темељи твоје личности" (svidja mi se Smile ) Smile
Ja znam da je tebi tesko da skontas Ameriku i drustveno uredjenje, jer jednostavno, nikad nisi mrdnuo van Srbije.  Smile Smile To je vrlo tesko objasniti nasem prosecnom coveku, koji sliku o svetu formira putem "rekla-kazala", "TV, radio, internet" ... to moze donekle da ti pojasni stavri, ali ne do kraja, sto je velika razlika  Smile

Demokratija nije sloboda, to je teznja ka slobodi. Vi, Srbi po zanimanju, znate rechi, ali nemate pojma sta te rechi znache (tipa: demokratija, sloboda govora, kultura, ozbiljnost prema zivotu itd ) ... to je jos jedan problem.

Dakle, nije mi problem da pricam o Americi, jer zaista volim americku kulturu i nacin zivota, ali nemoj meni pricati te tvoje kafanske price o Americi. Ja sam to vec sve cuo i doziveo upravo suprotno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 18:51:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.35 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.