Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:07:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bolećivost prema ljudima  (Pročitano 16237 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
dva puta, tri puta, pa i pet puta... ali sesti je vec bezobrazluk.

Drugi put je vec bezobrazluk i drskost ,a ako dodje do sestog puta onda ti imas problem jer nisi naucio da kazes ''dosta'' .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Citat
dva puta, tri puta, pa i pet puta... ali sesti je vec bezobrazluk.

Drugi put je vec bezobrazluk i drskost ,a ako dodje do sestog puta onda ti imas problem jer nisi naucio da kazes ''dosta'' .

Predji me jednom - da te je sramota
Predji me dvaput - da me je sramota   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
pa... u ovakvim situacijama ne bih rekla da se radi o "predji me..."... nego o bezobrazluku pojedinaca, naravno ukoliko preteraju sa svojim molbama vezanim za cinjenje(m), da ne kazem zahtevima.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2010, 17:37:23 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG 4X HD
Citat
Drugi put je vec bezobrazluk i drskost ,a ako dodje do sestog puta onda ti imas problem jer nisi naucio da kazes ''dosta''
.

I prvi put je drskost u nekim slučajevima. Mail od nekoga koga praktično ne poznaješ u kome se traži pomoć u fazonu " mene mrzi da mrdnem svoje debelo lenjo dupe pa ako bi ti mogao da utrošiš jedan sat ili koliko je već potrebno kako bi meni rešio taj i taj problem ja bih ti bio zahvalan , mada, verovatno je da se neću stvarno setiti da ti kažem hvala." jeste drskost.
Ja to ignorišem, da me ne mrzi poslao bih profakturu, to garantovano stopira takve molbe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
("obzirom da sam diplomirala među prvima u generaciji", "Od mene niko nije očekivao da ču dati sve ispite tako brzo i da ću još brže diplomirati. " ...)
Ja jesam diplomirala treca u generaciji. Iako sam u celoj najmladja. Sa svoje 22 godine.
Ja jesam medju prvima dala ispite.
I sve sam to postigla samo svojim radom i pamecu.

I ponosim se time - sto sam vredna i uspesna, po sopstvenim kriterijuma.
I imam puno pravo time da se hvalim. A to mi za zlo moze uzeti samo onaj ko mi zavidi.

I hvalicu se koliko ja hocu, jer imam cime da se hvalim.
Ako to ne mozes da podneses - to je tvoj problem.
Samo ne budi licemer, jer to od tebe nisam ocekivala; da mi ovamo delis nekakve savete, a da me na drugim temama pljujes.

Za kolovodje toga me boli briga, oni su meni odavno jasni. Ispricana prica.
Tebi sam se obratila jer si me iskreno razocarao. Ali, avaj, svaki dan nesto novo naucimo o ljudima.

Sto se tice teme - razmisljala sam dosta o ovome i dosla sam do nekakvog resenja: pomagacu im, svima cu pomoci, ali u uslovima koje ja propisem (juce mi je jedna devojka trazila da dodjem kod nje da joj nesto objasnim, a nismo u zivotu 2 proste recenice razmenile).

Pomagacu im u onoj meri u kojoj mi to ne predstavlja smetnju i u kojoj im (odnosno sebi) ne cinim medvedje usluge.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2010, 20:35:33 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Pomagacu im u onoj meri u kojoj mi to ne predstavlja smetnju i u kojoj im (odnosno sebi) ne cinim medvedje usluge.

To sam ti ja savjetovala, zasto sad prisvajas kao svoje misli  Smile Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Sta cu kad sam plagijator.  Smile

Citajuci sve odgovore uspela sam da razlucim sve nijanse problema, pa dosla do prihvatljivog, mozda samo i privremenog resenja. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
treba naci pravu mjeru u svemu tome,ali ne sumnjam da neces uspjeti.

a i godine ce dati svoj doprinos tome u vidu zlatnog iskustva.

tvoje nedoumice u vezi svega toga posve su ljudske...i govore da ti je jako stalo da postupas ispravno,a to jeste- nepisano je pravilo...cesto jako tesko.

nema razloga da se ti osjecas lose iz razloga sto se neki ne mogu osjecati lose zbog svojih postupaka i stava po pitanju ovog o cemu govorimo.
to sto si nesebicna...samo je kvalitet vise.
a to sto neki ne umiju to postovati i cijeniti...govori samo o tome da nas "ima raznih".
ako...
i treba da nas bude.
kako bi se drugacije vidjela razlika?

zastiti sebe,a da pri tom ne postanes jedna od "onih raznih" Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG 4X HD
Citat
Sto se tice teme - razmisljala sam dosta o ovome i dosla sam do nekakvog resenja: pomagacu im, svima cu pomoci, ali u uslovima koje ja propisem (juce mi je jedna devojka trazila da dodjem kod nje da joj nesto objasnim, a nismo u zivotu 2 proste recenice razmenile).

Ako ako, samo ti pomaži i lomi kičmu za druge. Jednog dana kada budeš videla da tako ne ide, i kada ti isti ljudi svoj uspeh (kome si i ti svojom pomoći doprinela) počnu da ti inabijaju na nos i uskrate ti pomoć kada tebi bude potrebna ( a uvek se tako namesti jer život obično ima pokaznu vežbu kada nekog pojedinca uči lekciju ) pomislićeš " a lepo mi je moj drug Arle govorio"
Evo ti jedna pričica...moj gazda išao par godina  u Italiju, odlučio da ide kolima. Jedan poznanik pitao da ide sa njime ali nema para da učestvuje u troškovima , nema ni za benzin a nema ni za hotelsku sobu da plati jer pazi ovo " štedi svaki dinar da bi kupio neku mašinu od 15.000 € "  Moj gazda razmišlja, što da ne, on ide pa ide, bar će imati sa kime da priča usput a i soba je svejedno dvokrevetna, praktično ga ne košta ništa da mu učini. Nije to ni jedini put da mu učini, ništa izrazito krupno ali ipak uslugica tu i tamo.
Kupio je taj tip mašinu, desilo se jednom da nam treba nešto što može da se uradi na toj mašini, isto ništa krupno, ono, 5 min. posla, i sad ide scena kojoj sam prisustvovao.  Uglavnom kaže tip " važi , evo odma' ćemo to da sredimo... to ti je...1.500 din ( otprilike , ne sećam se koja cifra, nešto tako ) .
I na pogled koji mu je uputio moj gazda , ovaj videvši o čemu se radi još doda "pa brate, ja sam tu mašinu platio...a i moj rad košta"

eto...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:07:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.