2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Boks: Domaće i svetske vesti  (Pročitano 229443 puta)
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Ma Klicko je neprikosnoven!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Abraham i dalje šampion

Šampion srednje kategorije u verziji Međunarodnog bokserskog saveza (IBF) Artur Abraham odbranio je titulu pošto je u 11. rundi nokautirao Korena Gevora. Abraham sada ima 24 pobede bez poraza u profesionalnoj karijeri, uz 19 nokauta. On je svog protivnika, koji je kao i on Nemac rodjen u Jermeniji, intenzivno napadao od osme runde. Konačno, u 11. ga je skraćenim aperkatom nokautirao.

Udarac je odbacio Gevorovu glavu i podigao ga sa zemlje. Izazivač je pao na kolena, zadržao se sekund, a onda srušio na ledja, prvi put u karijeri.

"Pokazao je da je ratnik, ali mora biti kažnjen svako ko poželi moju titulu", rekao je Abraham posle meča.

Gevor sada ima skor od 27 pobeda, uz 15 nokauta, uz tri poraza. Oba prethodna izgubljena meča rezultat su prekida zbog posekotina.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Kubanci ne učestvuju na SP

Bokserski savez Kube saopštio je da bokseri te zemlje neće učestvovati na prestojećem Svetskom prvenstvu u Čikagu zbog mogućih "provokacija Amerikanaca".

"Nećemo ponovo da izlažemo kubanski tim ekscesima i provokacijama koje bi u ovom slučaju mogle da se dese u Čikagu, na teritoriji SAD. To je savršena lokacija za trgovce ljudima da slobodno delaju uz blagoslov američkih vlasti", navodi se u saopštenju kubanskog saveza.

Olimpijski i svetski šampion Giljermo Rigondo i Erislandi Lara napustili su Panameričke igre u Brazilu prošlog meseca i pokušali da prebegnu u Nemačku. Oni su, medjutim, uhapšeni i izručeni kubanskim vlastima.

Predsednik Kube Fidel Kastro izjavio je da Rigondo i Lara neće više boksovati za svoju domovinu i optužio SAD da kradu najbolje kubanske sportiste.

Kastro, koji se nije pojavljivao u javnosti 13 meseci zbog zdravstvenih problema, napisao je u tekstu pre nekoliko nedelja da razmatra mogućnost da Kuba ne učestvuje na prvenstvu u Čikagu.

"Zamislite sve ajkule mafije koje žele sveže meso. Moram im reći - nismo željni da im ga isporučimo na njihov prag", napisao je Kastro u kolumni partijskom listu "Granma"

Kubanci su u decembru prošle godine izgubili tri olimpijska šampiona - Jana Bartelemija, Juriolkisa Gamboa i Oldanijera Solisa, koji sada profesionalno boksuju za nemačku kompaniju "Arena boks promoušn".

Svetsko prvenstvo u boksu održava se od 17. oktobra do 1. novembra u Čikagu, i jedno je od tri takmičenja preko koga borci mogu da izbore plasman na Olimpijske igre 2008. godine u Pekingu. Kubanci se nadaju da će moći da izbore vizu za Peking na preostala dva kvalifikaciona turnira.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Благо оном ко довјека живи, имао се рашта и родити

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 223
Zastava Под Румијом
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6303
Јебем ли га, ваљда није било овђе...

Citat
Ukrajinski bokser Aleksander Dimitrenko odlučio je da se ubuduće bori pod zastavom Srbije! Zašto? Zato što mu se svidja Srbija i želi da pomogne da je svet vidi u lepšem svetlu!

"Hoću da proslavim Srbiju! Prosto mi je neverovatno da zemlja koja ima toliko talentovane dece i sjajnih sportista nikada nije imala profesionalnog prvaka sveta u boksu u nekoj od najcenjenijih verzija.
Hoću da se borim za lepšu sliku o Srbiji! Ova divna zemlja i narod su to zaslužili", izjavio je Dimitrenko za list "Sport".

Razlog njegove vezanosti za Srbiju je i izabranica njegovog srca Vanja Dobrić, prelepa devojka iz Nove Varoši koju je Rus iz Ukrajine upoznao u Nemačkoj.

"Sa Vanjom sam i došao u Novu Varoš pre nekoliko godina. Od tada traje moja ljubav prema Srbiji. U okviru priprema za svaki meč kondicione pripreme obavljam u tom kraju, posebno na Zlataru gde su izvanredni uslovi, i stvarno se osećam kao kod kuće", kaže Dimitrenko.

Sjajni superteškaš je svih 26 profesionalnih mečeva rešio u svoju korist (16 nokautom), a član je, po braći Kličko nadaleko poznatog nemačkog kluba Univerzum. Pod zastavom Rusije 200. godine postao je svetski juniorski šampion, godinu dana kasnije postao je prvak Rusije. Trenutno je prvi na listi EBU, drugi na listi izazivača u VBO verziji, sedmi na VBC listi i deveti u VBA.

Ukrajinac je po rodjenju, za sada Rus po nacionalnosti, a Srbin po opredeljenju.

Ljubav prema Vanji nije jedini razlog što želi da postane Srbin. "Dosta mi je više loše slike o Srbiji, koja je stalno prisutna u medijima. Želim da to promenim. Ne mogu da shvatim da Srbija nema vrhunske boksere, a da na primer Hrvatska koja ima manje stanovnika, ima odlične rezultate. Tu sam da sve to promenim".

U Srbiji neće, medjutim, saradjivati ni sa jednim bokserskim funkcionerom: "Razočaran sam onim što sam video na priprema reprezentacije za SP u SAD. Ljudi moji, oni se spremaju u Košutnjaku, a da nemaju ni ring. Pod je propao, sala je oronula kao da je bilo bombardovanje. To je bruka, skandal! Zato neću da saradjujem ni sa jednim čelnikom srpskog bokserskog saveza".

Alexander Dimitrenko vs Danny Batchelder

Alexander Dimitrenko - Gonzalo Omar Basile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 20:40:22 od ThunderForce »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
pa kaze da nemaju ni ring a pita se sto nemamo dobre boksere  Smile
valjda ce on to da promeni  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Kličko odložio povratak u ring zbog operacije

Ukrajinac Vitalij Kličko, nekadašnji prvak sveta u teškoj kategoriji u verziji Svetskog bokserskog saveta (WBC), odložio je povratak u ring zbog hitne operacije ledja, preneli su u ponedeljak nemački mediji.

Poznati bokser trebalo je da se 22. septembra u Minhenu bori protiv Amerikanca Džejmila Meklina, ali je neočekivano povredjen prošle subote, tokom priprema za taj meč.

"To je za mene veliki udarac. Umesto na treningu, završio sam u bolnici", izjavio je televizijskom kanalu RTL tridesetšestogodišnji Ukrajinac, koji je odmah posle nesrećnog slučaja podvrgnut dvočasovnom operativnom zahvatu u bolnici u Insbruku.

"Sada se osećam dobro i nemam bolove. Čini mi se da bih već za dan-dva mogao da počnem sa treninzima, ali lekari insistiraju da ne žurim", rekao je Kličko.

Njegov trener Fric Zdunek precizirao je da slavnom bokseru predstoji oporavak u trajanju od oko šest sedmica.

Kličko je poslednju borbu imao još decembra 2004. godine, kada je pobedio Britanca Denija Vilijamsa, a u novembru 2005. povukao se sa ringa zbog brojnih povreda.

Povratak u profesionalnu konkurenciju Ukrajinac je najavio ranije ove godine, a trener Zdunek navodi da su njegove ambicije da ponovo postane prvak sveta, kao i njegov brat Vladimir, aktuelni šampion u verziji Medjunarodne bokserske federacije (IBF).

Vitalij Kličko je do sada imao 37 profesionalnih borbi u kojima je zabeležio 35 pobeda, od čega 34 nokautom.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 305
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia n73
a jel ima negde na netu snimak neke borbe princa nassima hamada koji je to lik pa ako ima neko neki link nek postavi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Благо оном ко довјека живи, имао се рашта и родити

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 223
Zastava Под Румијом
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6303
« Poslednja izmena: 13. Sep 2007, 11:41:42 od ThunderForce »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Maskajev povredjen, Piter mu ne veruje

Rus Oleg Maskajev, svetski šampion u teškoj kategoriji u verziji Svetskog bokserskog saveta (WBC), neće 6. oktobra braniti titulu protiv Nigerijca Semjuela Pitera, zbog povrede ledja.

Predstavnici Piterovog štaba ogorčeno su reagovali zbog odlaganja meča, izražavajući sumnju da je aktuelni svetski prvak stvarno povredjen.

"Šokirani smo odlukom Maskajeva i nameravamo da proverimo o kakvoj se povredi radi", rekao je Piterov promoter Dino Duva.

On je dodao da njegov pulen već dve godine čeka titulu i da je bio potpuno spreman da je 6. oktobra osvoji.

Maskajev je do titule došao avgusta 2006, nokautiravši u dvanaestoj rundi Amerikanca Hasima Rahmana. U karijeri je imao 40 mečeva, od čega 35 pobeda. Poslednji put na ring je izašao decembra 2006, kada je pobedio Pitera Okelja iz Ugande.

Piter ima 28 pobeda i samo jedan poraz, i to od Vladimira Klička septembra 2005.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 807
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson K800i
Zna li neko nesto o mecu Holifilda za svetskog prvaka, ne znam po kojoj verziji, ali bilo je na vestima prije nekih mjesec dana? 
IP sačuvana
social share

U zdravom hardveru zdrav softver

Jbg. Anceloti treba da se zabrine da mu igraci do proljeca ne poumiru od starosti  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.