Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 09:26:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bojkot svega sto dolazi iz Slovenije!  (Pročitano 24766 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Nazalost imas slaborazumljiv mozak.
Niko ne prica o tome dal ima neka firma kooperanta ili nema vec gde su se ti kooperanti nalazili. Citava vojna industrija je bila rastrkana po Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori....o tome govorim da nakon raspada SFRJ takve firme su u startu propale.
Sankcije su samo finisirale zapocet posao ~ E sada ukoliko ne znas da citas Srpski jezik jbg sta da ti radam natrag u skolu. Mislim da tom recenicom sam vrlo lepo rekao sta znace sankcije. S tim sto sankcije imaju i svoju da se tako nazove bolju stranu po gradjane Crnu ekonomiju pa ko se snadje snadje!
Crna ekonomija urušava državu. Nema zdravstva, školstva, vojske, policije, sudstva,... Mislim da si grdno promašio tezom ko se snađe. Možda neki snalažljiv mlad čovek zaradu nešto, ali sve mu ode na bolesne roditelje (bolno dobro znam kako to izgleda).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Nazalost imas slaborazumljiv mozak.
Niko ne prica o tome dal ima neka firma kooperanta ili nema vec gde su se ti kooperanti nalazili. Citava vojna industrija je bila rastrkana po Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori....o tome govorim da nakon raspada SFRJ takve firme su u startu propale.
Sankcije su samo finisirale zapocet posao ~ E sada ukoliko ne znas da citas Srpski jezik jbg sta da ti radam natrag u skolu. Mislim da tom recenicom sam vrlo lepo rekao sta znace sankcije. S tim sto sankcije imaju i svoju da se tako nazove bolju stranu po gradjane Crnu ekonomiju pa ko se snadje snadje!

Bolja strana sankcija - Crna ekonomije. Pa čoveče od toga tek država ode u bankrot. Šta misliš šta se dešava kada niko ne plaća porez ? Odakle se finansiraju zdravstvo, školstvo, vojska i policija ??? Ti si kao oni penzioneri koji veruju da postoji nepresušna slavina iz koje cure penzije i da Tadić i demokrate istu zavrću, a Toma pokušava da odvrne  Smile Smile

A velike firme u SFRJ, pa nije moglo baš sve da bude u Beogradu/Srbiji care. Nema baš svega i svih
potrebnih sirovina u Srbiji  Smile.
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
ne bojkotujem slovenacke proizvode...samo ih ne kupujem jer u startu smatram da su pokvareni Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

zezam se....mislim,koja je poenta bojkotovati bilo sta? Smile....naravno,svaki pojedinac ima pravo da odluci sta ce kupovati i ja npr ako moram da biram da li cu kupiti televizor gorenje ili samsung,svakako cu kupiti samsung jer iako je skuplji sigurno je mnogo bolji od krseva iz gorenja
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson w200i
Vi ljudi kao da mate pamćenje od <3 sekunde. Pa već je jednom devedesetih rađena ista stvar pa ta ista slovenija nije propala već je ojačala i ušla u EU. Ne vidim svrhu inaćenja po hiljaditi put kad nam ni jednom taj prokleti srpski inat nije ništa dobro doneo.
IP sačuvana
social share
Partizan Šampion

Meðunarodna zajednica je kao klima- ne možete da je priznate ili ne, veæ da se adaptirate.
Živeti pod nebeskim pravilima možeš na nebu, ali na zemlji moraš da rešavaš konkretne stvari
Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami!
Reforme su uvek plivanje uz vodu. Reforme su uvek sukobi sa mentalitetom, nasleđem, interesima, entropijom i inercijom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
ne bojkotujem slovenacke proizvode...samo ih ne kupujem jer u startu smatram da su pokvareni Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

zezam se....mislim,koja je poenta bojkotovati bilo sta? Smile....naravno,svaki pojedinac ima pravo da odluci sta ce kupovati i ja npr ako moram da biram da li cu kupiti televizor gorenje ili samsung,svakako cu kupiti samsung jer iako je skuplji sigurno je mnogo bolji od krseva iz gorenja
Slažem se mrgec, nenormalno je kupovati sokove od Fruktala koji u njih trpa poboljšivače ukusa. A kad je u pitanju roba iz Slovenije jedino što od njihovih proizvoda koristim je mašina za pranje veša. Uvek me čudilo recimo kad vidim da s ovde prodaju slovenački ili Lijanovićevi parizeri, a ne prodaju se vina iz Čitluka i Dalmacije, ali se prodaju francuska vina. Šatro sad su nam Hrvati neprijatelji a Francuzi veliki prijatelji. Iako bi veći pritisak na Hrvatsku bilo kad bi ovde plasirali vino.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24

Slažem se mrgec, nenormalno je kupovati sokove od Fruktala koji u njih trpa poboljšivače ukusa. A kad je u pitanju roba iz Slovenije jedino što od njihovih proizvoda koristim je mašina za pranje veša. Uvek me čudilo recimo kad vidim da s ovde prodaju slovenački ili Lijanovićevi parizeri, a ne prodaju se vina iz Čitluka i Dalmacije, ali se prodaju francuska vina. Šatro sad su nam Hrvati neprijatelji a Francuzi veliki prijatelji. Iako bi veći pritisak na Hrvatsku bilo kad bi ovde plasirali vino.
skoro sam kupovao zamrzivac i prodavacica se toliko trudila da mi proda gorenje zamrzivac da je meni vec pripala muka..... ja sam joj rekao da hocu LG ali je ona bila nesnosno dosadna a glavni argument joj je bio zato sto je gorenje jeftiniji za 5000 dinara...i na kraju kad je videla da ne popustam...pitala me je zasto LG kad je dosta skuplji?....odgovorio sam:e bas zato sto je skuplji Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nemojte onda gledat ni Americke filmove. Ali slazem se za Slovence. Nema podmuklijeg naroda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
БОЈКОТ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
БОЈКОТ!
БОЈКОТ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Nemojte onda gledat ni Americke filmove. Ali slazem se za Slovence. Nema podmuklijeg naroda.

Ne budi tako nabrijan... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 09:26:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.