Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Бојан Костреш отворио изложбу са сликама Адема Јашари  (Pročitano 19382 puta)
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
А не,не, ово је нова врста конекције, баш као и идеологија коју пласирају радикали - непостојећа, утопистичка и бескорисна  Smile

Smile

covece...sto si paranoican  Smile...svuda oko sebe vidis radikale  Smile ( glasao sam za tadica u prvom krugu , necu menjati izbor ni u drugom...).... Smile Smile................konekcija je  wireless  Smile Smile.....a firma je kostresova.  Smile..

.......kakve veze sada imaju radikali sa ovim mafijasem kostresom....gluposti...ja zivim u ns i gledam onu majmuncinu kostresa kako divlja po novom sadu ( a u ns su na vlasti radikali...njemu to nesmeta ni malo...).......uzivaju (kako bi ljdp rekao -- kohabitacija ) ...kostres ima svoje poslove...radikali svoje ...

...inace radikali mi nisu bliski, bas zbog toga sto rade po ns...ali kostres i canak su goriiiii......NAJgori......
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 15:10:35 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Vanja na kojoj televiziji je ono bilo prikazano?
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 276
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6270
Nemam nista protiv umetnika sa kosova i metohije bilo kog porekla oni bili, ali postavljanje slike Adema Jasarije je cista provokacija.
IP sačuvana
social share
Srbija je Majka, cuvajmo je braco!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Несретник сам од малена, годинама возам Ситроена!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 3510i
Citat
Намо нек дођу, ја сам спреман!

idealna prilika da i ti odeš na neki izložbu da se malo kultivišeš  Smile

ima da se potuče sa slikom Smiley to će biti svojevrsan pefromans Smiley možda takođe jedan vid umetničkog izražavanja.

Е једва чекам да се култивишем! Smile
Нека само проба да ме потуче са сликом, онда узимам циглу! Smile
IP sačuvana
social share
Ситроен ти је као јавна кућа - безвезе ти је док не уђеш, али кад уђеш више ти се не излази!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Ima li tolerantnijeg naroda od srpskog...pa ovakvo slobodno izražavanje mislim da nije skoro zabeleženo u mnogo liberalnijem društvo EU...Da je bilo koji drugi trenutak u pitanju, možda bi se moglo progledati kroz prste, ali mislim da nam ovakvim potezima neko ismejava lični mentalni identitet...da je slična režija bila sa naše strane (mislim na rodoljubiv kadar našeg društva) sa konceptom veličanja nekog ratnog "velikana", sva zvona bi se oglasila...Akcije i BG-berza bi doživele totalni debakl...Možda bi doduše imali sreću što je u toku predizborna kampanja te bi se sve na vrat navuklo čika Tomi  Smile,kao šatro sve je u cilju propagiranja njegovih ideala...
A zna li taj Kostrešavi Smile đaša da je taj isti Jašari pored toga što je začetnik u novoj istoriji ocepljenja države u kojoj on ( na veliku žalost) vodi neku vlast...Da ne pominjem tog istog koliko je srpskih majki zaveo u crno ili im ćerke, pa i njih same, obesčastio... Smile...Ja zaista ne znam kome se on ustvari ovakvim potetezima obraća, kakvo li mu je to biračko telo kada svoj marketinški reklamni spot kreira na ovakav način..

A da, pade mi na pamet i ona priča sa Hitlerom koga su postavili u onom novom elitnom hotelu...u svakom od apartmana ima po nekog poznatog lika koga smatraju da je uticao na stvaranje istorije...Samog Hitlera nisu ni po čemu veličali, čisto je bio postavljen kao nezaobilazan krojač sudbine mnogih napaćenih...Reakcije su bili više nego brze i krajnje frustrirajuće, zabrinjavajuće, ogorčene...navodno, neko se poigravao sa našom žalosnom prošlošću, i pored toga što je sve to bilo pre 60-ak godina i baš će to nekog ugroziti...A o spisku napakovanih događaja kao  šatro veličanje nekog antisemitizma i da ne govorim...

Ma tako nam i treba kada ne umemo da u ovakvim trenucima odreagujem kako treba...do duše ovo se nije smelo ni desiti, izložbe takvog tipa su i više nego nepotrebne, naročito ne u trenutku kada nam se upravo kreira otelotvorenje onog plana i programa za koji se sam Kostrešov junak zalagao i borio

No, da ja ne dužim pisanim, priložiću ovaj video format da u potpunosti dočaram sliku onima koji nisu imali prilike da se konkretnije upoznaju sa anomalijama našeg društva

http://youtube.com/watch?v=hxCgz78ro6o
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Evo da vas pitam jel neko mozda bio na izlozbi?
16 stranica pisete o izlozbi a niko da ode da pogelda pa da kaze ima to i to i ovo je ovako prikazano a ovo ovako
a nema nikoga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Citat
Evo da vas pitam jel neko mozda bio na izlozbi?
16 stranica pisete o izlozbi a niko da ode da pogelda pa da kaze ima to i to i ovo je ovako prikazano a ovo ovako
a nema nikoga?

ja sam napisao na par stranica unazad. tamo je prikazan jasari kao ikona pop kulture u duhu vorholovog celokupnog rada. ili drugim recima: preko puta jasarija je slika elvisa prislija, time se kaze kako je nekada elvis prisli bio deo popularne kulture a sada je jasari. medjutim oni su samo simboli. na taj nacin se skenira prostor na kosovu.

to nema nikakve veze sa velicanjem jasarija, ali radikali koriste u kampanji jer nemaju sta drugo da rade
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat
ali radikali koriste u kampanji jer nemaju sta drugo da rade

nažalost tu su i neki budući glasači Tadića...
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
pogledao sam snimak na you tube vide se Jasar dzinovska slika vidi se neki lik sa gulsama vide se tipicni maericki poster
unkel sem
sve u svemu bjedno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Citat
ali radikali koriste u kampanji jer nemaju sta drugo da rade

nažalost tu su i neki budući glasači Tadića...

????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.