2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Maj 2024, 07:46:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Boginje i žrtve  (Pročitano 1356 puta)
09. Jan 2006, 17:43:41
Legenda foruma


God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Boginje i žrtve


KO ne bi želeo da postane slavan? Uspešna karijera, novca na pretek, kuće, avioni, automobili, skupoceni nakit i - strah. Većina modernih "gladijatorki" osetila je kako je to kada te progone manijaci i psihopate. Kako lako pronađu put do žrtve, uprkos telohraniteljima i alarmima.
Bila je to ljubav na prvi pogled, najčešće izjavljuju fanatični obožavatelji kada ih ispituju u policiji. Ne mogu da shvate da je taj "pogled" bio upućen kameri, a ne njima. Lice i naličje slave...
Serena Vilijams, Monika Seleš, Martina Hingis, golf igračice Anika Sorenstam i Mišel Mekgana, klizačica Katarina Vit, košarkašica Loren Džekson, samo su neke od poznatih sportistkinja, koje su iskusile kako je biti "na meti" izopačenog uma. Većina ovih dama imale su "sreće" i bile su "samo" uznemiravane i praćene, dok su pojedine bile i fizički napadnute, a svakako je najdrastičniji primer naše bivše teniserke Monike Seleš.
Bolesno "zaljubljen" u svoju zemljakinju Štefi Graf, sredovečni mentalno poremećeni Ginter Parhe je 1993. godine izborio mesto u prvim redovima na turniru u Nemačkoj, uleteo u teren i zario "maloj Mo" nož u leđa. Moniki je taj udarac praktično uništio karijeru, jer se nikada nije sasvim oporavila i vratila u vrh svetskog tenisa, dok je Štefi nastavila da "hara" turmirima, pošto više nije imala pravu konkurenciju.
- I danas je moj život zaokupljen tim događajem. Trudim se da ne razmišljam o napadu, ali to je veoma teško. Zaustavljena sam na vrhuncu karijere, a sve je u mom životu i karijeri moglo da bude drugačije - zasuze oči "male Mo" uvek kada se seti strašnog događaja.
Ruska lepotica Ana Kurnjikova deluje bezbrižno dok se sunča na svojoj privatnoj plaži u društvu lepog i popularnog supruga Enrikea Iglesijasa. Ipak, dugo će se lašiti i svoje senke, a razlog za to je izvesni Vilijam Lapesku. Ovaj manijak je dugo zasipao Anin mejl pismima i slikama "eksplicitnog sadržaja", a kulminacija ludosti je bila kada je iskoristio nepažnju obezbeđenja i potpuno nag utrčao u dvorište njene kuće u Majamiju, odakle ga je izbacila policija na poziv komšija. Dok se borio sa predstavnicima zakona, Vilijam je uzvikivao slavnoj teniserki: "Ana, spasi me!".
- Moja prva reakcija je bila gađenje! Bila sam potpuno šokirana, prestrašena i zabrinuta za svoju sigurnost. Ne mogu da verujem da postoji neko ko može da mi piše takve gadosti - zgrožena je Kurnjikova.
Čuvena lepotica na ledu Katarina Vit je 1992. godine bila suočena sa pretnjama smrću, a njen progonitelj Hari Veltman zbog toga je osuđen na 37 meseci zatvora. On je nemačkoj klizačici slao svoje nage fotografije i stotine vulgarnih pisama, a jednom je u tru ujutru nazvao telefonom svoju "dragu" da joj izjavi ljubav. Veltmanu, koji je verovao da jeu braku sa Katarinom, psihijatri su dijagnostikovali paranoidnu šizofrenija.
Nekada najbolja tenserka sveta Švajcarkinja Martina Hingis, bila je žrtva Australijanca hrvatskog porekla Dubravka Rajčevića. Posle nesnosnog uznemiravanja, sud mu je zabranio da joj se približi manje od 150 metara. Uporni obožavatelj je prekršio zabranu i ove godine ponovo je uhapšen.
Cenu slave, sportiskinje preskupo plaćaju, a svakim danom navijača-manijaka je sve više...


DOŽIVOTNA ROBIJA

ZVEZDA ženske NBA lige Loren Džekson (na slici) imala je problema sa nekoliko manijaka i ozbiljno je pomišljala da odustane od košarke.
- Ne mogu više ovako da živim! Ovo je noćna mora. Ljudi misle da imam sve što poželim, a ja bih se rado menjala sa prvom devojkom na ulici, koja može bezbrižno da šeta ulicom. Policija i obezbeđenje stražare ispred moje kuće i dvorane, prate me u stopu. Ništa nisam učinila, a osuđena sam na doživotnu robiju. I kada završim karijeru, okretaću se iza sebe. Ostatak života provešću u strahu - godinama je uspaničena Loren.


Izvor: Novosti

(02. May 2007, 21:42:11)
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Maj 2024, 07:46:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.