Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:57:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bog je vrhunsko Zlo !!!  (Pročitano 26505 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta si ti? Nekakav bozji izaslanik? Predstavnik? Zastitnik? Poznavaoc njegov? Tumac? Polubozanstvo dakle? Ti to komuniciras sa bogom, pa ljudima prenosis sta treba i kako treba? A onda slusas sta ljudi govore, pa tuzakas bogu ko je gresan? Bog sjedi i salje tebe da posredujes? Bog peta ceta, a ti kurir pete cete!

Bog sjedi i ceka tvoje izvjestaje, ti posredujes izmedu njega i ljudi, a ljudi rintaju. I iz sve te papazjanije - lova tebi u dzep!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
moravac evo ti dokazi   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
@Dutch
Prvo nauka koju si opisao na 15-oj stranici se zove etika.A religija je isto to samo sto ne kaze da dobro moramo ciniti zbog nas samih vec da ne bi goreli u paklu.Pa ti vidi koje je pod prinudom.
Drugo ne znam odakle ti oni podaci o dijalogu sa Teslom ali nikad nisam cuo za molekule struje.Mozda ako probas da otvoris neki udzbenik iz fizike shvatis da je dijalog izmisljen...
Struja je usmereno kretanje elektrona kroz provodnik.A u Vukovom recniku (kad ga vec pozivate) struja je zensko ime.
Vidis kada bi u neke segmente zivota uveo nauku umesto vere, shvatio bi mnogo stvari, bio bi mnogo manje lakoveran, i imao bi bolji rezon.Aj sad mi navedi izvor prethodnog dijaloga.
@Moravac
Nemoj se odusevljavati dokazima ako ne znas da li su validni...
A naucnik i ateista nemaju veze jedno sa drugim, osim sto se vecina ljudi koji imaju veze sa naukom i nije im ispiran mozak od malena religijom izjasnjava kao ateisti.Zasto?
IP sačuvana
social share
Skromnost je moja vrlina!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Kakav si ti genije.
Pa struja nije ni otkrivena da bi se znaloi to o cemu pricas.
Eto dokaza da samo trabunjas napamet.
Kad se uzme u obzir koje je godine Tesla poceo da eksperimentise sa strujom i da tad elektrika nije postojala i da nije definisana kao sada,a i sam vladika iako ucen covek nije mogao da bude vidovit da zna da struja nema molekule ili vec kako je nazvao on to cestice,....ne secam se tacno.
Moze se procitati u nekoj od knjiga vladike Nikolaja koje su pisane i stampane tog doba.

Nikola Tesla je bio veliki vernik i to mu nije smetalo da otkrije jednu od najvecih stvari na svetu.
Ne bi bilo nicega od danasnje tehnologije da nije struje.
Tako da mi to daje jos jedan dokaz da Bog postoji jer nija dao da tako vazno otkrice objavi neki nevernik tipa onog Morgana koji je radio sa Teslom.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2006, 18:42:07 od Dutch »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Struja nema nikave cestice, a cak i ako to vladika nije znao siguran sam da Tesla jeste.
Struja nije ni otkrivena?Pa jel si isao ti nekad u skolu neuki covece?Pa nije Tesla otkrio struju...
Nemoj da se respravljas oko stvari u koje nisi upucen, samo ispadas smesan.Pa daj izmeni prethodni post da ne procita jos neko da se ne brukas sa tolikim ne znajem i sa tolikim glupostima...
I jos ces meni da kazes da sam genije...
A sta je otkrio Tesla?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Pa dobro kralju ko je napravio prvu hidroelektranu na vodopadima i koji je prvi grad na svetu bio osvetljen strujom iz te elektrane?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Ako se ne varam Tesla je izgradio prvu , i to na nijagari (ali nisam siguran).Ali kakve to veze ima sa pomnutim?Pa nije Tesla izmislio struju...fizicaru nas neopevani.Ako bas hoces da znas vise o tome postavi pitanje u odgovarajucem delu foruma ili me pitaj na pm, a jos bolje je da uzmes knjigu u sake i procitas po nesto pre nego sto pocnes da prosipas znanje po internetu...
Nisi mi odgovorio oko izvora dijaloga i na pitanje sta je otkrio Tesla?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson t610
Pa ajde ti neispranog mozga reci na osnovu cega ti to. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson t610
Ako se nevaram jedini koji se ovde odusevljava to si ti tj smatras sebe mnogo pametnim. Ocekujes da te neko naziva genijem. Samo mi jos reci ZASTO?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ako ubijes coveka - ubica si.
Ako ubijes hiljadu ljudi - osvajac si!
Ubijes li sve - Bog si !!!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:57:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.