Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 22:09:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bog je vrhunsko Zlo !!!  (Pročitano 26084 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Note 10+
Cemu vera?
Pa jedini put ka spasenju,ukratko receno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Чекај, ако тврдиш да вера на многа логична питања нема одговоре, како онда можеш тврдити да је једини пут ка спасењу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Note 10+
Na moja logicna pitanja imam odgovore,te sam ja spokojan,a mozda ti na tvoje nemas?
Mozda zato sto mislis da si superioran,zasto mislis da si bolji od drugih ljudi te odmah hoces odgovore na sva pitanja,cak i na ona koja ti covek ne moze dati.
Problem je u nama ljudima,veruj mi.
A dok Boga iskreno ne spoznas i veru svoju,na um ce ti padati jos milion drugih pitanja.

I jos nesto nemoj se ljutiti,primetio sam da ekipa koja uvek ima nesto protiv Boga i vere,ne odlazi ni na jedan drugi deo foruma i ne postuje nigde osim ovde,tako da dolazim do zakljucka da ste ovde da provocirate i lecite svoje nezadovoljstvo zivotom ili sta vec.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 02:19:54 od Dutch »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Mudro zboris dutch Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
И моја и твоја питања тичу се твоје вере, а пошто се овде расправља о православном хришћанству онда би ви хришћански верници могли да одговорите на та питања. Проблем је једино ако не желите да одговорите или чујете одговоре.

Да, ја хоћу одговоре на нека базична питања о твојој вери, шта ту има лоше? Христ је рекао да ширите веру и знања о њој.

Сви помињете "спознавање Бога" као термин који изгледа подразумева апсолутну затупљеност. Шта, док још увек имам мозак, постављаћу питања, кад "спознам Бога" више нећу? Зашто? Логика ми говори зато што ће ми при "спознавању Бога" разум бити одстрањен на неки начин, јер је у људској природи тежња ка истини и знању. Ако имаш други одговор, реци ми.

Не, не љутим се, а надам се ни да се ви не љутите зато што сам ја радознао по питању ваше вере... ово је ионако форум за размену мишљења и знања, зар не?

Што се тиче мог писања по форуму, кад сам се укључио, одмах ми је упало у очи ~религија~филозофија~социологија. Нажалост, требало ми је читавих 15 минута да закључим да се од ова 3 у 98% тема говори о религији. И то о готово искључиво православном хришћанству. Теме од остале 2 области морају се тражити лупом. Па рекох, ајде онда о томе да пишем. Касније сам почео и по Српском националистичком форуму да пишем и то је то. И да хоћу, немам времена да пишем по остатку форума.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Onda ja ne spadam u tu ekipu, mene ima svuda po forumu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Note 10+
Dobro onda smo mi par miliona vernika zatupljeni i glupi,a vas par stotina hiljada intiligencija sveta.
Samo razlika izmedju nas i vas je,sto ce pravi vernik prihvatiti mnoge stvari u zivotu,imati neka moralna nacela za razliku od ateiste koji se nikoga ne boji,nema granice,te misli da moze da radi sta hoce i da ce proci nekaznjeno.
A i sa svakodnevnim problemima ce se teze boriti nego mi koji imamo se cemu nadati i kroz zivot i u smrt s verom u Boga.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Milioniti put o istom "argumentu" na razlicitim temama. Postoji moral i bez religije, a i nastao je pre religije. Covek ce se uvek ponasati prema zakonima svog uma, a um prosto zna da nije dobro ubiti, ukrasti... i sve ono sto su pisci religijskih nacela lepo primetili.

Kada mi kazes da bez religije nema morala, ja se uplasim da postoji mogucnost da vernici koji (nekim cudnim okolnostma) prestanu da veruju, ne pocnu ubijati i krasti po Srbiji. Da li to znaci da ti ne bio bio moralan covek da nisi vernik, vec neki propalitet koji nema obzira za druge ljude? Ne verujem da bi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Dobro onda smo mi par miliona vernika zatupljeni i glupi,a vas par stotina hiljada intiligencija sveta.

Ја нигде то нисам рекао а ти схваташ тако. Јел ти то нешто говори?

Samo razlika izmedju nas i vas je,sto ce pravi vernik prihvatiti mnoge stvari u zivotu,imati neka moralna nacela za razliku od ateiste koji se nikoga ne boji,nema granice,te misli da moze da radi sta hoce i da ce proci nekaznjeno.

Баш је обрнуто.

Знам пуно атеиста које не стежу клерикални ланци и могу ти рећи да су пуни љубави према себи, другима, природи која их окружује. Изузетно морални и праведни људи који изнад свега воле живот и уживају у њему

С друге стране нисам упознао ни једног "хулигана" нити криминалца који је атеиста. Свако се куне у Бога, заводи себе у велике вернике, качи крст на ретровизор итд. Ваљда им то дође као неко оправдање.
Такође, видео сам многе лудаке, параноике, исфрустритане људе који су исто "велики верници".

Ето на пример ти, имаш аватар који представља апсоулутну и сушту супротност хришћанским врлинама и понашању а називаш се хришћанином.

A i sa svakodnevnim problemima ce se teze boriti nego mi koji imamo se cemu nadati i kroz zivot i u smrt s verom u Boga.

Врло тешко. Ви хришћани (би требали да) живите за онај свет а не за овај, а у овом да патите што више кршећи природне законе, не би ли заслужили место у "царству небеском".

Атеиста зна да је рођен да живи на овом свету, као и сви припадници "хуманих" религија односно оних који живе за овај свет.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 02:52:11 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Note 10+
Sad bi vam nesto rekao,*ebo vas moj avatar,sta ste se uvatili njega ko pijan plota.
Ocigledno nemate drude argumente,pa idete na to da platite sagovornika.
I kakve veze ima moj realan zivot sa virtualnim.
I sad bi ja mogao tebe da prozivam u vezi tvog nicka,ali to je besmisleno.
Inace covek moze verovati u blo sta,ali ga njegovi postupci odaju kakav je i koliki je vernik.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 22:09:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.