Poceo sam mu dodavati 50% whey proteina u hranu, oko 50 grama ukupno dnevno, sto je isto kao kada biste davali coveku 750 grama proteina dnevno. Poslednja tri meseca lagano joj dajem kreatin, mislim da ga ne primecuje. 2,3 grama dnevno, posipam po hrani.
Moj macor ima istrikani dzemper koji nosi preko zime, na kojeg postepeno dodajem male tegove(fish sinkers) uglavnom. Stavljao sam ih jednog po jednog kako macak ne bi primetio dodatnu tezinu. Za sada moj macor nosi 2.5 kilograma tezine u dzemperu kada je napolju, kada se penje na drvece, trckara... znate normalna macja posla.
Takodje ga hranim sa vitaminom D, ribljim uljem i multivitaminima, koji su zgnjeceni u posudu za vodu.
Pored treninga sa prslukom, radi trening penjanja na visoko drvo u dvoristu (3 serije po 5 penjanja gore i dole, podsticem je sa hranom). Takodje sam pronasao nacin kako da radi vezbe poput benc presa ( postavim ga na ledja i lagano guram sape ka njemu (3 serije od 8 do 10 ponavljanja).
Macor je za sada napravio dobar napredak, predjni udovi su mu primetno veci, grudi su mu se izuzetno povecali! Malo je debeo ( ima oko 18 % masti trenutno) ali planiram da mu kupim sagorevac i johambin