Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:25:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bočeli želi duet sa Čolom  (Pročitano 2889 puta)
25. Mar 2006, 02:00:17
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Bočeli želi duet sa Čolom

Nakon što je slavni italijanski pevač Andrea Bočeli prošle godine nastupio u dobro popunjenoj „Beogradskoj areni” i saznao da je neposredno pre njega tu pevao i Zdravko Čolić, javila se ideja o saradnji našeg i italijanskog pevača. Pošto je Bočeli saznao da je Čola godinama jedna od najsjajnijih zvezda na ovim prostorima, kao i da je omiljeni pevač Gorana Bregovića, Bočeli je poželeo da sarađuje s njim. Preko svog predstavnika kontaktirao je i Čolu. „Velika mi je želja da moji prijatelji Andrea Bočeli i Zdravko Čolić snime duet. Ja sam inicirao saradnju, Andrea je prihvatio moj predlog, a još preostaje da se dogovorimo sa Čolom, s kojim, zbog poslovnih obaveza, još nisam razgovarao”, kaže za „Blic” Ljubiša Kovačević, predsednik kompanije BIDC, koja je organizovala Bočelijev koncert u „Beogradskoj areni” i dodaje da je o celoj stvari već razgovarao sa Čolinim menadžerom Adisom Gojakom. (Mondo)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2006_03_24_boceli_cola.jpg
(5.51 KB, 200x150)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Ako su njih dvojica za porediti ...  Smile
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 912
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3660
Ma koji crni Boceli,Cola bi ga odrao Smile i pored cinjenice da ni jedan ni drugi ne znaju da pevaju,stim sto Cola moz da otpjeva bar 2 oktave,kad se potrudi i dve i pol,dok poceli tesko savladava i tu jednu sto je naucio. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Well, I woke up this morning                                         
And I got myself a beer.
The future's uncertain
And the end is always near 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
i pored cinjenice da ni jedan ni drugi ne znaju da pevaju

A kako si dosao do ovog zakljucka?! Koliko si ti kompetentan da mozes da kazes da jedan od najpoznatijih tenora ne znam da peva?!!! Boceli ne da ume, nego ubija kako peva!!! A i Colic je jako dobar u tome mada ni blizu Boceliju!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 912
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3660
Da li si ti citav.Pa Bocelija su sto bi se reklo bukvalno pokupili sa ulice,nauculi ga da peva stvari koje su u opsegu od jedne i po oktave,jednom reciju on ti je projekat,a ljudi koji su ga uzeli pod svoje imali su u vidu da ce njegov invaliditet samo pospesiti njegovu popularnost.Mislili ljudi da niko nece obracati paznju na ono sto peva,a to sto peva su ti arijice za decicu.Znas li ti sta je on za Pavarotija, ni crno ispod nokta.A sto sto se tice Cole ba jesi li ga slusao uzivo sa marakane kako mu glas podrhtava i samo kako falsira,tako ga je isfalsirao par puta da sam se ono zaprepastio.Dal je bilo od treme,ne znam mada cisto sumnjam,ipak je on "profesionalac".A ono sto ti slusas sa cd-a to ti je takva dorada posle pevanja svakog muzicara,da ja ne mogu da ti opisem.Pa da li si se ikada zapitao zasto li narodnjaci u poslednje vreme zvuce savrseno.Odgovor je jednostavan.Jedan mali programcic pomocu koga ti lepo uzmes i kazes:e kretenu ti si ovde isfalsirao,sad cu ja lepo misem da ti vratim glas tamo gde je trebao da ti bude i kraj,sve lepo i savrseno,a uzivo usi bole pa rasturaju!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
And I got myself a beer.
The future's uncertain
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Citat
Da li si ti citav.

Jel ovo pitanje ili provokacija?!

Citat
koje su u opsegu od jedne i po oktave

Izmeri jednu i po oktavu pa ce ti biti jasnije o cemu pricas! A i da peva u samo tom opsegu opet to nije merilo njegovih sposobnosti!

Citat
a ljudi koji su ga uzeli pod svoje imali su u vidu da ce njegov invaliditet samo pospesiti njegovu popularnost

No comment!

Citat
a to sto peva su ti arijice za decicu

On sto peva ne slusaju deca vec milioni ljudi po svetu!

Citat
Znas li ti sta je on za Pavarotija, ni crno ispod nokta

Ne poredi sa se Pavarotijem vec sa Colicem i vec sam rekao ko je ko!

Opet pitam: Koliko si kompetentan da izgorovis ovakve stvari?!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pijem, Pusim, Drogiram se cini mi se popravljam se

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3886
Zastava ARG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 3G
definitivno da nije kompetentan cim je ovo napisao
IP sačuvana
social share
I sat back looking at the stars and began to think.. where the HECK is my roof?!
Ko voli Slobodana Milosevica manji umro nego sto se rodio
[ icon_paper  by galileo011]:Ne budi buljas
[Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponovi].Burek SK spam team®
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 603
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa, dobro, prvo da se ogradim da ne slusam ni jednog ni drugog, ali ne znam sta moze da proistekne iz saradnje takva 2 glasa, mada kad je Mick Jagger mogao da peva sa onim Zivadinom, tj. Dzastinem Timberlejkem, onda sve drugo moze da se desi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 912
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3660
Verujte mi ljudi znam sta pricam,a to koliko sam kompetentan ocenili su oni koji imaju isto muzicko obrazovanje kao i ja,a to sto vi pricate je i vise nego smesno,iskreno ne znam kako si dobio status moderatora u ovom delu kad za Bocelia govoris da zna da peva,mislio sam da za ovaj deo foruma ipak treba neko muzicko obrazovanje,koje ti ocigledno nemas.A to sto znas sta je oktava,pa to zna svako ko je isao u osnovnu skolu.Znas li pravo znacanje oktave.A to sto si rekao da njega slusaju milioni,jeste ali opet muzicki neobrazovanih ljudi.Na kraju krajeva i narodnjake slusaju milioni,a jesu li kvalitetni,mozda za tebe.I na kraju ono sto sam rekao za to sto je slep.Ja to nisam napisao zato sto imam nesto protiv slepih ljudi,vec zato sto mi je muka od ljudi koji ih iskoriscavaju.P.S.Galileo al si se ucepio,samo ti nogice vire
IP sačuvana
social share
And I got myself a beer.
The future's uncertain
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Boceli je tzv. Emotional blackmail
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:25:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.