Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BlueTooth Telefoni???  (Pročitano 6650 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Izmdju ta dva uzmi 6310 mnogo je bolji.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Citat: SerbianFighter
Izmdju ta dva uzmi 6310 mnogo je bolji.

Znam da je bolji ali nemam novca ni za 68micu a kamoli taqaj, a i mnooogo je veliki Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Veruj mi nije, kad jednom uzmes taj fon veruj mi nece ti ni najmanje smetati koliki je...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Videcu da mi donese jedan lik iz Austije Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mozes ga i ovde naci za 140ak evra, mislim, stekaj pare ... vredi..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Moram i ja nesto da kazem za 6310i. Posto znam da je SF veliki fun ovog telefona, posebno sam obratio paznju na njega, jer cenim njegovo misljenje. Igrom slucaja, ubedio sam druga, mada mi nije bilo tesko posto je on vec manje vise to i hteo, da kupi 6310i. Moram priznati da kao i sve nokie klase 6 jeste dobar, ali stvarno nisam primetio sta je to nateralo SF da prica takve hvalospeve o ovom telefonu. Posto sam i sam imao NOKIU 6210, mogao sam da primetim da je telefon VEOMA SLICAN njoj. Jedina razlika je u tome sto 6310i ima bluetooth, koji stvarno ne znam nikoga ko to u praksi koristi, pre svega zato sto bluetooth slusalice kostaju 250 EU. Dalje telefon ima dodat jos wallet kao novu opciju u meniju i to je skoro sve sto je novo na 6310i u odnosu na 6210. Naravno novo je i to, sto je po meni KATASTROFALNO, a to je da je ovaj telefon JOS VECI po dimenzijama, od vec prevelikog 6210. To je nesto sto bi mene recimo, cak i da je sve drugo savrseno, odbilo da kupim ovaj telefon. Nebih se slozio sa SF da ces se navici na tu vleicinu, jer posmatram ovog mog druga i vidim da mu neide bas najbolje navikavanje. Pre svega telefon NEMA SANSE da stane u dzep. Ako ga okacis na pojas, postoji dobra sansa da te zestoko ubode u stomak, tako da saginjanje najbolje zaboraviti. Eto recimo jedan konkretan primer. Sa tim drugarom idem u teretanu. Ja svoj sl45i, u futroli naravno stavim lepo u dzep i ni neznam da ga imam. On ne zna sta ce sa svojom 6310i. U dzep nemoze da stane, ako je okca za pojas nema sanse bilo sta da radi, da je ostavi sa stvarima, ne sme jer se boji da ce mu je ukrasti, tako da on uopste ne nosi telefon u teretanu, a telefon mu je izuzetno bitan i dnevno ima po 100 poziva, tako da ima velikih problema i zali mi se upravo iz ovog razloga.

Opet, ja sam sa svojim 6210 imao najvise problema sto se tice signala. SF je pricao kako je dekodiran i ostalo, sto ja mislim da nije bio, ali to sada nije ni bitno. Bitno je da i ova 6310i iako je ORIGINAL, jer mu je doneo komsija iz Finske direktno , TAKODJE ima jako slab signal. Ustvari, sto je najgore, nije o slab signal, nego telefon pokazuje recimo da ima pola signala, da bi onda kada ga neko pozove, prekidao vezu i gubio signal i onda napisao kako nema mreze. Bas ja sam ga zvao nekoliko puta kada mi je bas bilo vazno i nisam mogao da ga dobijem jer je bio slab signal i telefon nije mogao da nadje mrezu.

Onda dalje, slao sam mu sa 1stwap-a sliku neki i telefon se nije blokirao kao sto je to slucaj sa 8310 koga samo jedva povratili, ali se ovaj jednostavno gasio i to je radio sve dok nismo obrisali poruku i nije ni uspeo da vidi sliku. Onda sam mu ja preko sovg sl45 i java programa SMSME koji salje flash sms, poslao jednu flash poruku i necete verovati, telefon se opet ugasio.

Taj moj drug je pre jedno 5-6 meseci imao tu originalnu 6310i i vibracija je jednostavno sama od sebe prestala da radi. Onda je on nosio da mu popravljaju. Oni su mu zamenili valjda taj motor ili sta ja znam sta i na kraju ju je on prodao jer se iznervirao i mislio da je to samo do tog telefona. OPET je kupio 6310i ovaog puta kod nas NOVU i opet je sve isto, samo sto mu vibracija za sada radi, tako da je to jedina pozitivna stva u odnosu na prethodnu nokiu.

Zatim, telefon nema kolor ekran koji je sada vec manje vise standard i po cemu je losiji od T68i koji iako ima 256 boja, ipak ima kolor ekran. Sto se tice ovog poredjenja, mislim da je T68i bolji izbor iz vise razloga, a to su:

-manji je skoro duplo od 6310i
-meni licno je lepsi dizajn
-ima kolor ekran
-MMS

i opet je jeftiniji od 6310i koja nova kosta negde oko 190 EU.

Nemoj misliti da je 6310i sranje telefon. 6310i je medju nokiama, jedan od boljih modela, uostalom kao i cela 6 serija. Lepo se on cuje, kada je dbar signal, ima brzo kretanje kroz menije, mnogo brze od T68i, brzo kucanje poruka, standardni raspored menija, na koji ce se svaki korisnik nokia, odmah navici, solidnu vibraciju i tako dalje, ali ja ga nebih kupovao iz razloga koje sam naveo.

Izmedju ova dva telefona, ja bih pre uzeo T68i, mada kada T68i nebi imao kolor ekran, mms i tako dalje, mozda je nokia ipak malo kvalitetnije uradjena. Znaci moj ti je savet skupi lepo 180 EU i uzmi T68i.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Pa t68i je 160 eura, ja cu ovih dana da prodam svoj MT50 koji i nije tako los telefon, sad kada se oprastam od njega uvidjam i dodati pare da ga kupim Smiley I ja se slazem sa ta tri argumenta. Meni nije ni bitno da li je kolor ekran ili ne bitno mi je da ima bluetooth jer cu nesto pisati o komunikaciju reacunara i telefona Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Da, on ima bluetooth, ali rekao sam ti, slusalice bluetooth kostaju 250 EU, pa ti razmisli da li ti se to isplati.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Meni je dovoljna komunikacija sa racunarom Smiley A naci ce se sponzori Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Bluetooth i nije bas standardni nacin komunikacije pc-mob.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.