Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bluetooth problem!  (Pročitano 6088 puta)
06. Nov 2005, 23:47:12
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava Belgrade
mob
Apple iPhone 3GS
Kupio sam danas bluetooth usb adapter i prikacio ga na komp,medjutim nikako ne uspevam da povezem telefon (nokia 7610) sa Nokia PC Suite-om.Pokusavao sam i sa oxygen phone manager-om ali isti problem.Imam WinXP SP2.U cemu je problem???

Smile

(01. May 2007, 10:52:51)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
mob
HTC HD2
Skini SP2 drajvere za taj bluetooth i proradice!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
mob
Nokia 6600
Skini SP2 drajvere za taj bluetooth i proradice! Smile

i kada instaliras drajvere za sp2, ako ti windows instalira com portove za komunikaciju sa tel trebalo bi da ih obrises, makar je tako meni radilo(samo tako)
a to radis:
u control panel-u odaberes BT devices
COM ports, zatim remove. i sad bi pc suite trebao da radi, ako je sve ostalo ok
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava Belgrade
mob
Apple iPhone 3GS
Skinuo sam noviji driver za ovaj bluetooth i sada je Nokia PC Suite uspeo da prepozna moj telefon medjutim i dalje ga ne povezuje sa programom.Inace nisam uspeo da nadjem taj SP2 driver tako da u Control Panel-u jos uvek nemam posebnu ikonicu bluetooth kojom bih mogao da mu menjam funkcije.Da li uopste i treba da se tamo nalazi ta ikonica,jer meni se cini da treba....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1709
Zastava Stan
mob
HTC One S
Da li si uopste dobio cd uz bt ako jesi instaliraj ga
IP sačuvana
social share
Tako je kako je
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava Belgrade
mob
Apple iPhone 3GS
Jesam,dobio sam CD medjutim sa tom verzijom programa nije hteo PC Suite uopste da prepozna telefon.Onda sam od istog proizvodjaca skinuo noviju verziju programa i pc suite prepozna telefon ali ne poveze ga...ne mogu da prebacujem iz pc suite-a nista u telefon i obrnuto.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
mob
Nokia E71
Ne treba PC suite da prepozna telefon,nego kompjuter.I kada ga prepozna i  poveze se sa njim onda startujes PC suite i onda je sve lako,ali treba doci do toga.Blue tooth adapteri znaju biti vrlo problematicni.Za pocetak reci nam koji si blue tooth kupio.Ako je MSI u M-routeru(dva trougla na tool baru)klikni desnim misem,pa properties pa mu stikliraj neki drugi com port,gde bi trebao da ga nadje.Onda uparis telefon i kompjuter(preko telefona) i sve bi trebalo da radi...I da jos jedna stvar,bar je kod mene tako,pri svakoj promeni porta ili pri pojavi bilo kakvog problema resetuj i kompjuter i telefon,pa ispocetka.Nekad nece da radi ni kad je sve u redu,dok se ne resetuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava Belgrade
mob
Apple iPhone 3GS
Nemam pojma koji je , neki IVT Bluesoleil...
medjutim ne znam gde je taj m-router, mislim cak da ga i nema na kompu.Komp je prepoznao usb device ali nije telefon....
sad cu nesto da isceprkam,ako ti jos nesto padne na pamet, napisi....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
mob
Nokia E71
Moras da ides redom.Komp mora da prepozna usb device,da kaze da je to blue tooth adapter taj i taj,i da je spreman za upotrebu.Kada dodjes dotle onda ce se pojaviti neke nove ikonice blue tooth i verovatno jos neke,onda bi trebalo da konfigurises port za blue tooth i za koje stvari hoces da ti sluzi taj blue tooth,onda uparis telefon sa kompjuterom,i tek onda startujes PC suite,a ne pre toga.Ako je sve u redu samo ce ti se kasti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava Belgrade
mob
Apple iPhone 3GS
Evo pokusacu ponovo,medjutim komp prepozna usb device ali ne prepozna ga kao bluetooth. Ne mogu da nadjem nikakav driver za sp2 na netu,skinuo sam samo program preko koga komuniciram izmedju telefona i bluetooth-a,ali kad hocu da preko pc suite-a povezem komp,pc suite prepozna telefon preko bluetootha i kaze mi da mogu da se povezem tom vezom i kad kliknem ok on pokazuje isto da nijedan telefon nije povezan na pc-suite. . . .
pomisljam da nije kojim slucajem potrebno da podesim nesto u telefonu (npr. Connection manager) ili nesto drugo. . . . .

upomooooc! ! !

[Edit by kope: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 09. Nov 2005, 20:57:13 od kope »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.