Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 23:36:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti virus  (Pročitano 757 puta)
02. Nov 2010, 08:15:54
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia N73
Izvinjavam se ako vec negde postoji tema neka moderatori prebace kasnije...Naime uzeo sam racunar pre jedno godinu dana i do sada nisam imao problema sa anti virus programom (inace imam NOD32),medjutim od juce on ne moze automatski da se updatuje i poceo mi je vec da izbacuje upozorenje za odredjene fajlove da su virusi,e sada kada pokusam sam da ga updatujem on trazi username i sifru koju sam trebao dobiti prilikom kupovine medjutim ja to nemam niti su mi ljudi iz kompanije gde sam uzimao racunar to dali,a program se sam inace do pre par dana updatovao a sad nece...E sad ako neko moze da mi preporuci sta da radim odnosno kako da najbolje skeniram i unistim te viruse i kako da rjesim problem sa NOD-om (jer pretpostavljam da nije original program cim ne zeli da se updatuje vise)???
« Poslednja izmena: 02. Nov 2010, 08:17:36 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Истекла ти лиценца ... тај username i password може да се нађе овако на дивље, али мој ти је предлог да скинеш нод скроз и изабереш неки од бесплатних АВ за које нећеш морати сваких месец дана да јуриш и продужаваш лиценцу.

Авира Аваст АВГ ... било који  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia N73
A cekaj jel se moze skinuti cijeli nod sa neta da mi ne trazi tu licencu i imas li preporuku cime da sad skeniram racunar dok nije otisao u k....c???
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Види можеш ти скинути Нод са нета, али он је од вируса који се плаћају ... дакле није бесплатан. А они не наплаћују ту инсталацију коју скинеш ''цео Нод'' како кажеш, него ти наплаћују апдејтовање ... зато ти тражи username i password ... неажуриран АВ ти неће радити посао.

Моја препорука ти је да деинсталираш Нод, скинеш Авиру или Аваст и пустиш је да ти скенира комп
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia N73
Ma mene je zbunjivalo zato sto kad otvorim meni NOD-a pise remaining trial period:23832 day(s) pa mi nije bilo jasno zasto onda nece da se updatuje,ali nema veze izbrisacu ja nod i instalirati jedan od ova 2 pa ce valjda se rjesiti problem...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Сачекај још мало можда се јави и неко ко је упућенији у тај Нод па ти објасни где можеш наћи кључеве за њега или неки други савет пошто ми ово

Citat
NOD-a pise remaining trial period:23832 day(s)

није баш јасно  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia N73
Сачекај још мало можда се јави и неко ко је упућенији у тај Нод па ти објасни где можеш наћи кључеве за њега или неки други савет пошто ми ово

Citat
NOD-a pise remaining trial period:23832 day(s)

није баш јасно  Smile Smile
E evo rjesio sam problem,nasao sam kljuc za update odnosno nasao sam username i sifru na jednom sajtu,updajtovo sam ga i sad je opet ok samo cu sad odmah uraditi skeniranje racunara za svaki slucaj  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nećeš se ti leba najesti sa "narodskim"  antivirusom. Kao što ti zmaj reče, skini neki free AV i da te Bog vidi.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia N73
Ma dobro bitno mi je da sam se za sada snasao da mi se ne nakupi virusa a vidjecu da skinem jedan od tih AV dok jos vidim sta je najbolje da uzmem...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vault Dweller

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
SonyEricsson K800i
Avira all the way  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 23:36:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Anti virus

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.