Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Блок за издају - нова коалиција Г17-ЛДП-ЛСВ-Мађари  (Pročitano 14149 puta)
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Blok za streljanje  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
Profesor na fakultetu će ti reći da je zapad napredan, kapitalistčki, bogati svijet; društvo punih demokracija čemu svi mi ostali možemo samo da težimo;
Klasicne predrasude, svi se kunu u zapad, a oni su zlo koje tiho ubija ovako male kao mi (male u smislu povrsinski  Smile).
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 

Иначе Ђилас је молио ДСС да уђе у градску владу да би ДСС испословао код Руса плаћање гаса за грејање на одложено или слично јер је Град у великим проблемима због цене гаса која је неколико пута већа него прошле године.

Da je tako onda ne bi dizali cenu nafte za Srbiju dok je bila Koštunicina vlada 4 godine. Nema bratstva ima samo biznisa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
I ja kad odem iz Srbije, bicu izdajnik. Bice mi cast da me trazi Interpol  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ма дај бре Смијон толико су нам Руси чинили за време санкција а и после. Примали су пшеницу (која им и не треба) уместо кеша, пристајали да се не плати одмах већ смо им били дужни по пет-шест година.

Што се тиче цене свима су је повећавали али није све у цени, могу неке погодности да се добију, да се плати на рате или одложи. У овим условима (нагло повећана цена гаса због велике цене нафте током лета, а то нису Руси криви) то много значи.

То што су пристали да изграде гасовод и купе НИС је велики уступак нашој страни и то је Коштуница измолио Путина иначе Алексеј Милер из Гаспрома није хтео ни да чује. Какав НИС, каква Србија ми смо њима на црном спсику, неплатише и сиротиња. Због таквих као што смо ми (Украјина, Белорусија) они и граде Северни и Јужни ток.

Иначе да би били примљени у Светску трговинску организацију Руси морају  свој гас да продају свима по истој цени дакле свима - нема повлашћених.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
I ja kad odem iz Srbije, bicu izdajnik. Bice mi cast da me trazi Interpol  Smile Smile
interpol se ne bavi higijenicarima iz javnih toaleta Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mali Cedica je danas najjaci kriminalac u Srbiji, posle Joce Amsterdama i Kristijana Golubovica.
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5

mali Cedica je danas najjaci kriminalac u Srbiji, posle Joce Amsterdama i Kristijana Golubovica.

Ajde vas dvojica duhovitih dječaraca ne offujte po ovoj temi. Za offovanje postoji Burek Blablaonica ~ Offtopic carstvo
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ebali vas rusi , ne znam sta smo to mi nekada dobro dobili od rusa

za vreme drugog svetskog rata su ovde terorisali stanovnistvo.
po zavrsetku rata su hteli da okupiraju nasu zemlju kao sto su ceskoslovacku,madjarsku itd.(pa nisi imali hleba da jedu ),tito i amerika nisu dali.
dosle su i devedesete,sankcije,nato bombardovanje ...ni tada ih nigde nije bilo ni vojno ni ekonomski u vidu pomoci.
proslo bombardovanje,kfor dosao na kosovo ,i opet rusa nigde.
evo sad je kraj 2008 i evo najzad rusa da pomognu .dosli da kupe naftnu industriju srbije za tepsiju ribe.

Zato te Amerikanci obasipaju čokoladnim bombonama. Ja nisam rusofil, al ruski narod je mnogo bliži nama nego što će to ikada biti Nemac, Francuz, Španac, Portugalac i sl. Njima će uvek biti draži Hrvati ili Slovenci i vreme je da malo postanemo svesni toga. Nisam ni za tu priču oko ulaska u neki savez sa Rusijom i Belorusijom, al jesam za vojni savez sa RF, jednostavno što samo oni eventuelno mogu da nam daju ili prodaju iole značajnije količine relativno modernog naoružanja. Priča o NISu je plod kojekakvih lobista, jer je NIS prodat za realnu cenu kolko danas vredi to preduzeće. Bato kriza je, višestruko su pale cene svih preduzeća koja se bave preradom i dsitribucijom nafte. Nema tu velike mudrosti, nama treba keš, a Rusi ga daju. Uostalom, daj da ne seremo mi o tome kolko šta košta, nego da vidimo dal će se to odraziti na standard građana Srbije. Ako Rusi budu prodavali jeftinije i kvalitetnije gorivo, onda smo i ti, i ja i ceo narod i država na dobitku, koliko god da je plaćen NIS. Dal će to činiti ne znamo, sve dok ne peuzmu NIS. Zato da sačekamo taj trenutak pa da krenemo sa kritikama, pohvalama itd. Ako je nešto zabrljano, nije to krivica Rusa, nego naše vlasti. Oni su se dogovarali i dogovorili, kako vele, u korist građana. Nije nama RF pretila ni sankcijama ni bombardovanjem ako ne prodamo NIS. Išli smo tamo, pregovarali i dogovarali, i sad nema "predomislili smo se". To je neozbiljno. Pa ne mogu Rusi za nas da vode računa o našim interesima. Šta smo mi, goveda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Шта знам што се мене тиче гласаћу са задовољством за ЛДП - Г17 коалицију јер ЛДП претежно подржава омладина а Г17 би додао неку додатну озбиљност и енергију целој тој причи...ту би се прикључили и други разочарани гласачи ДС-а што би по мени морало да повећа и број гласова...живи били па видели мада мислим да ипак нећемо ми скоро имати неке изборе а и вала више досађује да се једном месечно у недељу у подне пре ручка иде на гласање...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.