blizanci kad zavole, tesko se odvajaju od tih osoba, koje vole naravno .... govorim iz licnog iskustva, a jos mi se nije desilo da prevarim nekog koga volim, osim za pare
Suddenly, a small light glowed. A candle flickered into life, symbol of hope for millions. A single tiny candle, shining in the ugly dark...I laughed, and blew it out.
Blizanci su spretni umom,a što se tiče srca,ona sadrže mnogo malih skrivenih odajica u kojima se kriju strasti,nežnost,iznenadjenja, humor,nade i sunčeva svjetlost.Neke od tih odajica ostaju zaključane cio život i samo neki drugi Blizanac može znati koja kombinacija može da ih otvori. U svijetlim momentima su veseli,šarmeri pričalice,u periodima »mračnjaštva«su usamljeni,depresivni,nesigurni. Blizanci experimentišu sa srebrnim snovima i zlatnim nadama,a onda padaju u sivilo utučenosti,odakle ce opet iznenada prhnuti, u svu bjelinu djetinjaste nade. Blizanac je sklon kao i Rak,smijanju pred publikom a plakanju nasamo.
eto i mene da se upisem u ekipu blizanaca.moj podznak je devica.zdravo bratijo! grdio me neki moderator na forumu,necu da ga imenujem sto pisem ponekada velikim slovima.jeste pisala sam i necu vise pisati ali on ne razume dusu blizancice.hihihih,ja jednostavno zelim da sam u centru paznje a mozda i zgraznje.obecavam bicu dobra,casna mi blizanacka rec.
Blizanci su spretni umom,a što se tiče srca,ona sadrže mnogo malih skrivenih odajica u kojima se kriju strasti,nežnost,iznenadjenja, humor,nade i sunčeva svjetlost.Neke od tih odajica ostaju zaključane cio život i samo neki drugi Blizanac može znati koja kombinacija može da ih otvori. U svijetlim momentima su veseli,šarmeri pričalice,u periodima »mračnjaštva«su usamljeni,depresivni,nesigurni. Blizanci experimentišu sa srebrnim snovima i zlatnim nadama,a onda padaju u sivilo utučenosti,odakle ce opet iznenada prhnuti, u svu bjelinu djetinjaste nade. Blizanac je sklon kao i Rak,smijanju pred publikom a plakanju nasamo.
Suddenly, a small light glowed. A candle flickered into life, symbol of hope for millions. A single tiny candle, shining in the ugly dark...I laughed, and blew it out.
Rodjeni u znaku Blizanca su veoma vitalni,inteligentni,vole život i umiju da žive,zahvaljujući lakoći kojom savladjuju prepreke i urodjenom šarmu.Podanici ovog znaka su visoko intelektualna bica.Imaju vječito mladalački karakter..Njihova inteligencija je veća od prosječne.Oni su kao vjetar. Niko kao Blizanac ne moze da ocjeni sto je bitno u nekoj stvari.Uglavnom su nosioci srece za druge.Uvjek su puni duha i razumjevalnja za svakog ko se nadje u nesreci.
Za Blizanca ljubav često znači dobar razgovor,njemu je potrebna zanimljiva i pamtena osoba,a to je zdrav razum.
I kad odrastu,Blizanci ostaju velika djeca.
Za BLIZANCE se vezuju regije sa vjetrovitom klimom,gdje su česti vihori,a takoodje zemlje koje imaju dobro razvijenu mrežu komunikacija,izmedju ostalih Belgija,Australija, Sjevero-istočna Afrika,SAD(industrijski i poslovni dio)(Po autoru-Sergej Šestopalov)
"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.